Muuttopalvelu Kuhmoinen


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kuhmoisessa, Kuhmoiseen tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kuhmoisessa.

Tutustu myös Kuhmoisessa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kuhmoinen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kuhmoisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kuhmoisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui hyvin ammattitaitoisen kuljettajan tehdessä kuormaa, ei tarvinnut itse päätään vaivata. Toki itsellä oli apuna viisi rivakkaa kaveria niin muutto sujui vauhdilla.

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Erittäin positiivinen kokemus muuttofirmasta! Kaikki toimi sujuvasti ja helposti niin yhteydenpidon osalta kuin itse muuttokin. Pisteenä iin päällä lisäpalveluna muuttosiivous! Suosittelen ilolla!

Muutto Hyllykallio - Seinäjoki

Todella nopeaa ja ystävällistä toimintaa. Suosittelen kyllä kaikille tätä firmaa.

Muutto Kangasala - Upinniemi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kuhmoisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Keski-Suomi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kuhmoinen - Helsinki, 28 m² kerrostalo yksiö
Asunnon lisäksi on vinttikomero, jonka sisältö muutetaan myös. Lisäksi parveke. Haluan täyden palvelun muuton, jossa muuttofirma myös pakkaa ja purkaa tavarat (eli itse ei tarvitse tehdä mitään). Eli muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet tulevat myös muuttofirman puolesta. Muuttoauton saa ajettua oven oteen molemmissa kohteissa. Asunnossa, josta muutetaan, hissi ei tule ovelle asti, vaan hissin ja oven välillä on yhdet portaat. Ei kantajia omasta takaa. Kuhmoinen keskusta, kerrostalo. Lassila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuhmoinen - Hyvinkää, 52 m² kerrostalo kaksio
Muutto kerrostalosta (1. asunkerros maantasalla, olemme 2.asuinkerroksessa) yksitasoiseen rivitaloon. Muuttoon saadaan avuksi omasta takaa +2 kantajia. Ei tarvetta muuttolaatikoille tai pakkaukseen eikä purkamiseen. Tarvetta olisi muutaman raskaamman esineen muuttamisen apuun eli pyykinpesukone, tietokonepöytä, TV-taso ja matala vitriini. Autot saa molemmissa asunnoissa oven eteen. Huolehdimme itse näiden suojaamiset ja purkamiset. Kuhmoinen keskusta, kerrostalo. Hyvinkäänkylä-Vehkoja, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuhmoinen - Raisio, 70 m² omakotitalo kolmio
Muutettavana noin 70 neliön asuinpinta-alan tavarat. Muutettavassa päässä omakotitalo, jonka asuinkerros on noin 7 portaan korkeudella. Isoimpina kalusteina 3 pöytää, sohva, tiskikone, pyykkikone, parisänky (jakautuu kahteen 80 cm:n osaan), pari lipastoa, tv-taso ja kukkapöytä. Muuttajia on omasta takaa todennäköisesti ainakin neljä molemmissa päissä, mahdollisesti enemmän eli kantomiehiä emme tarvitse. Tarvitsemme lähinnä kuljetuksen tavaroille. Tavarat ovat valmiiksi pakattuja eli pakkaustarvikkeita ei tarvita. Itse muuttokohteessa asuinkerros on niin ikään noin 7 portaan korkeudella. Auton pystyy molemmissa päissä ajamaan lähelle ulko-ovea. Kuhmoinen keskusta, omakotitalo. Kuloinen, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 34 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Kuhmoinen, 46 m² kerrostalo kaksio
Ei kantajia omasta takaa. Muuttoauton saa hyvin lähelle ovea. Muuttolaatikoita yms ei tarvita, muutan pienirtaimiston omalla autolla. Muuttoon kuuluu 3 hlön divaanisohva, sänky 160*210, pieni ruokapöytä ja 3 jakkaraa, olohuoneenpöytä, pesukone, kaksi pientä lipastoa, jalkavalaisin, iso keinoviherkasvi, pari vieraspatjaa sekä polkupyörä. Asunto mihin muutetaan on kerrostalon maantasakerros, ei portaita. Kirkonkylä-Veromäki, kerrostalo. Kuhmoinen keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kuhmoinen

Kuhmoisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kuhmoinen »