Muuttopalvelu Kuhmoinen


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kuhmoisessa, Kuhmoiseen tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kuhmoisessa.

Tutustu myös Kuhmoisessa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kuhmoinen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kuhmoisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kuhmoisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto kävi ripeästi, kaksion muutto jossa välimatka 20km meni kesti kaikkiaan 1.5h. Erinomainen palvelu, suosittelen!!

Muutto Ylöjärvi - Tampere

Muutto sujui hyvin.

Muutto Paimio - Kaarina

Todella nopeaa ja toimivaa palvelua, viimehetken muutokset tarpeisiin otettiin myös erittäin hyvin vastaan ja toteutettiin.

Muutto Jyväskylä - Jyväskylä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kuhmoisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kuhmoinen - Honkajoki, 120 m² omakotitalo
1 + minä, ei tarvita laatikoita, kaikki pakattu; pakastin + pesukone; pari painavaa senkkiä (varastossa), kaksi kirjahyllyä, jotka jokseenkin painavia, paljon kirjoja yms, pääsee oven eteen. Muuttoaika mieluiten 28.5.-29.5., mutta kuulemma liian äkkiä, joten harkinnan varainen. Tarjoukset mieluiten s-postiin ja hinta myös. Kiitos! Kuhmoinen keskusta, omakotitalo. Honkajoki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuhmoinen - Helsinki, 28 m² kerrostalo yksiö
Asunnon lisäksi on vinttikomero, jonka sisältö muutetaan myös. Lisäksi parveke. Haluan täyden palvelun muuton, jossa muuttofirma myös pakkaa ja purkaa tavarat (eli itse ei tarvitse tehdä mitään). Eli muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet tulevat myös muuttofirman puolesta. Muuttoauton saa ajettua oven oteen molemmissa kohteissa. Asunnossa, josta muutetaan, hissi ei tule ovelle asti, vaan hissin ja oven välillä on yhdet portaat. Ei kantajia omasta takaa. Kuhmoinen keskusta, kerrostalo. Lassila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuhmoinen - Hyvinkää, 52 m² kerrostalo kaksio
Muutto kerrostalosta (1. asunkerros maantasalla, olemme 2.asuinkerroksessa) yksitasoiseen rivitaloon. Muuttoon saadaan avuksi omasta takaa +2 kantajia. Ei tarvetta muuttolaatikoille tai pakkaukseen eikä purkamiseen. Tarvetta olisi muutaman raskaamman esineen muuttamisen apuun eli pyykinpesukone, tietokonepöytä, TV-taso ja matala vitriini. Autot saa molemmissa asunnoissa oven eteen. Huolehdimme itse näiden suojaamiset ja purkamiset. Kuhmoinen keskusta, kerrostalo. Hyvinkäänkylä-Vehkoja, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuhmoinen - Raisio, 70 m² omakotitalo kolmio
Muutettavana noin 70 neliön asuinpinta-alan tavarat. Muutettavassa päässä omakotitalo, jonka asuinkerros on noin 7 portaan korkeudella. Isoimpina kalusteina 3 pöytää, sohva, tiskikone, pyykkikone, parisänky (jakautuu kahteen 80 cm:n osaan), pari lipastoa, tv-taso ja kukkapöytä. Muuttajia on omasta takaa todennäköisesti ainakin neljä molemmissa päissä, mahdollisesti enemmän eli kantomiehiä emme tarvitse. Tarvitsemme lähinnä kuljetuksen tavaroille. Tavarat ovat valmiiksi pakattuja eli pakkaustarvikkeita ei tarvita. Itse muuttokohteessa asuinkerros on niin ikään noin 7 portaan korkeudella. Auton pystyy molemmissa päissä ajamaan lähelle ulko-ovea. Kuhmoinen keskusta, omakotitalo. Kuloinen, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 34 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kuhmoinen

Kuhmoisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kuhmoinen »