Muuttopalvelu Kuhmoinen


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kuhmoisessa, Kuhmoiseen tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kuhmoisessa.

Tutustu myös Kuhmoisessa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kuhmoinen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kuhmoisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kuhmoisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Oli kyllä nopein ja kivuttomin muutto ikinä! Kaverit oli nopeita ja tehokkaita, homma hoitu siististi ja mikään ei hajonnut. Ja mukavia tyyppejäkin vielä! Voin kyllä suositella tätä firmaa! Mistä sovittiin piti kutinsa.

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää

Ripeä toiminta ja ystävällinen palvelu

Muutto Vaasa - Ilmajoki

Kaikki sujui helposti ja nopeasti, niin kuin pitääkin.

Muutto Forssa - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kuhmoisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kuhmoinen - Helsinki, 28 m² kerrostalo yksiö
Asunnon lisäksi on vinttikomero, jonka sisältö muutetaan myös. Lisäksi parveke. Haluan täyden palvelun muuton, jossa muuttofirma myös pakkaa ja purkaa tavarat (eli itse ei tarvitse tehdä mitään). Eli muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet tulevat myös muuttofirman puolesta. Muuttoauton saa ajettua oven oteen molemmissa kohteissa. Asunnossa, josta muutetaan, hissi ei tule ovelle asti, vaan hissin ja oven välillä on yhdet portaat. Ei kantajia omasta takaa. Kuhmoinen keskusta, kerrostalo. Lassila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuhmoinen - Hyvinkää, 52 m² kerrostalo kaksio
Muutto kerrostalosta (1. asunkerros maantasalla, olemme 2.asuinkerroksessa) yksitasoiseen rivitaloon. Muuttoon saadaan avuksi omasta takaa +2 kantajia. Ei tarvetta muuttolaatikoille tai pakkaukseen eikä purkamiseen. Tarvetta olisi muutaman raskaamman esineen muuttamisen apuun eli pyykinpesukone, tietokonepöytä, TV-taso ja matala vitriini. Autot saa molemmissa asunnoissa oven eteen. Huolehdimme itse näiden suojaamiset ja purkamiset. Kuhmoinen keskusta, kerrostalo. Hyvinkäänkylä-Vehkoja, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuhmoinen - Raisio, 70 m² omakotitalo kolmio
Muutettavana noin 70 neliön asuinpinta-alan tavarat. Muutettavassa päässä omakotitalo, jonka asuinkerros on noin 7 portaan korkeudella. Isoimpina kalusteina 3 pöytää, sohva, tiskikone, pyykkikone, parisänky (jakautuu kahteen 80 cm:n osaan), pari lipastoa, tv-taso ja kukkapöytä. Muuttajia on omasta takaa todennäköisesti ainakin neljä molemmissa päissä, mahdollisesti enemmän eli kantomiehiä emme tarvitse. Tarvitsemme lähinnä kuljetuksen tavaroille. Tavarat ovat valmiiksi pakattuja eli pakkaustarvikkeita ei tarvita. Itse muuttokohteessa asuinkerros on niin ikään noin 7 portaan korkeudella. Auton pystyy molemmissa päissä ajamaan lähelle ulko-ovea. Kuhmoinen keskusta, omakotitalo. Kuloinen, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 34 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Kuhmoinen, 46 m² kerrostalo kaksio
Ei kantajia omasta takaa. Muuttoauton saa hyvin lähelle ovea. Muuttolaatikoita yms ei tarvita, muutan pienirtaimiston omalla autolla. Muuttoon kuuluu 3 hlön divaanisohva, sänky 160*210, pieni ruokapöytä ja 3 jakkaraa, olohuoneenpöytä, pesukone, kaksi pientä lipastoa, jalkavalaisin, iso keinoviherkasvi, pari vieraspatjaa sekä polkupyörä. Asunto mihin muutetaan on kerrostalon maantasakerros, ei portaita. Kirkonkylä-Veromäki, kerrostalo. Kuhmoinen keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kuhmoinen

Kuhmoisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kuhmoinen »