Muuttopalvelu Keuruu


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Keuruussa, paikkakunnalle Keuruu tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Keuruussa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Keuruu »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Keuruussa

Muutto tai kuljetus hakusessa Keuruussa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvää palvelua, muutto sujui nopeasti ja sujuvasti!

Muutto Kaarina - Littoinen

Sujuva ja nopea muutto, erinomainen palvelu!

Muutto Oulu - Kemi

Erittäin selkeä tarjous, tiesin mistä maksoin. Muutto oli nopea ja tehokas ja muuttoporukka ystävällinen ja asiallinen.

Muutto Oulu - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Keuruussa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Suolahti - Keuruu, 75 m² rivitalo kolmio
Kuljettajan lisäksi yksi apumies kantamaan. Itse osallistun myös kantamiseen. Pakkaan ja puran valmiiksi muuttoon tulevat tavarat ja huonekalut. Iso peiliovellinen vaatekomero on hieman haastava isojen peilipintojen vuoksi, muutoin pesukone painavin. Molemmissa päissä auton saa ajettua oven eteen, lähtöasunnossa ulkovarasto josta kyytiin rengassarja ja harava ja lapio yms. Suolahti keskusta, rivitalo. Keuruu keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Keuruu - Joroinen, 72 m² kolmio
Molemmissa kohteissa pääsee autolla oven eteen. Osa Keuruulta lähtevistä tavaroista muutetaan omalla kalustolla. Omasta takaa on kantajia 1 Keuruulla, 2 Joroisissa. Pyydämme hintatarjousta myös muuttolaatikoista, pakkaamisessa ja purkamisessa ei tarvita apua. Keuruu keskusta, rivitalo. Joroinen keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Honkajoki - Keuruu, 40 m² kerrostalo yksiö
2 kantajaa löytyy omasta takaa, toivoisin väh. 1 kantomiehen muuttoon (2 jos se on joillain minimi). Tavarat pakkaan ja puran itse (omat pahvilaatikot jos tämä ok). Auton saa tietääkseni ajettua oven eteen. Merkittävimmät huonekalut: 160cm sänky, 245cm sohva, pyykinpesukone, 135x42x36cm tv-taso, 147x147x36cm Ikean Kallax hylly (saa purettua osiin), 120x78x41cm meikkipöytä, 71x69x35cm lipasto, 91x72x61cm keittiön pöytä, lisäksi iso peili, pieni sohvapöytä ja pieni dvd hylly. Asunnossa häkkivarasto, jonka vähäiset tavarat voi pakata valmiiksi asunnolle. Honkajoki keskusta, kerrostalo. Keuruu keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Keuruu - Vieremä, 55 m² kerrostalo kaksio
Kantomiehiä tarvitsemme kuljettajan lisäksi. Pakkaamis apua tai purkamis apua emme tarvitse. Kantamiseen ja muuttoauton ajamiseen vain. Ei ole paljon tavaraa, painavaa/isoa tavaraa ovat pesukoneet, tietokonepöytä ja sohva ja sängyt (2x80cm) Pienet tavarat saamme osan itse omalla autolla vietyä. Nainen raskaana, joten ei voi kantaa mitään. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Ei ole varasto tavaraa. Keuruu keskusta, kerrostalo. Vieremä keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Keuruu

Keuruussa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Keuruu »