Muuttopalvelu Huittinen


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Huittisessa, Huittiseen tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Huittisessa.

Tutustu myös Huittisessa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Huittinen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Huittisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Huittisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reippaita muuttomiehiä. Ammattilaisia olivat.

Muutto Mikkeli - Savonlinna

Homma pelitti siten miten oli sovittu. 2 tuntia ja tavarat olivat toisessa osoitteessa.

Muutto Paimio - Paimio

Kaikki sujui kuin suunniteltiin, joustavasti ja aikataulussa. Firman kautta järjestyi myös erittäin ripeää ja ahkeraa kantoapua. Hienoa ystävällistä ja luotettavaa palvelua, jota voin vilpittömästi suositella!!!

Muutto Kokkola - Vantaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Huittisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Huittinen - Lappeenranta, 59 m² kerrostalo kaksio
Omija kantajaa ei ole. Tarvitsemme kaksi kantajaa.Muuttolaatikoita ei tarvitse. Tavaroita pakkamme ja purkamme itse. Oiken isoja ja painavia ei ole. On sänky,sohva,kaksi pöytää,kirjähyllyjä, 8 tuolia T V hylly,peilipöytä , pesukone, kaksi pakastinta 100l,kaksi polkupyörää,huonekasveja. Muttoauto pääsee ihan ovien eteen kummassakin tapauksessa. Huittinen keskusta, kerrostalo. Kivisalmi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Huittinen, 32 m² kerrostalo yksiö
Tavaraa on vähän. Pöytä ja siihen sopivat kaksi tuolia. Keinutuoli ja työpöydän tuoli, työpöytää ei ole. Sänkyäkään ei ole. Vaatteet menevät neljään isoon jätesäkkiin. Asiasto menee 5 muuttolaatikkoon. Astiastosta lautaset ja lasit pitäisi kääriä paperiin. Loput tavarat menevät n. 5 muuttolaatikkoon. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Häkkivarastossa on voimailu- ja kuntoiluvälineitä. Olen ainoa kantaja ja minun lisäksi riittää kuljettaja. Toivottu muuttopäivä on välillä 20-28. Mikä tahansa noista päivistä sopii. Katajanokka, kerrostalo. Huittinen keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Huittinen - Huittinen, 130 m² omakotitalo
Olemme ikääntynyt pariskunta, joka muuttaa omakotitalosta pienempään rivitaloasuntoon ( 78 m2) vajaan kilometrin päähän. Pikkutavaraa ajattelimme kuljettaa vähitellen. Omasta takaa on yksi kantaja, mieheni ei voi nostaa raskaita taakkoja. Raskaimmat esineet ovat sängyt, isohko kokopuinen lipasto (laatikot saa kuitenkin irti), sohva. Isoja kodinkoneita ei siirretä. Kirjoja varten tarvitsemme muuttolaatikoita parikymmentä. Uuteen asuntoon kuuluu pieni ulkovarasto. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Samalla viikolla sopii muukin päivä, ei kuitenkaan perjantai eikä lauantai. Huittinen keskusta, omakotitalo. Huittinen keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Huittinen - Rauma, 40 m² kerrostalo yksiö
Siirrettävänä olisi vain kaksi huonekalua, kolmen hengen vuodesohva, joka tarvitsee jonkinmoisen muovisuojan ympärilleen (valkoinen) ja sänky, leveys 90c cm. Huittisten päässä ongelmana ovat sohvan paino ja rappuset, joissa on kaksi tasannetta, joten sohvan kääntö on verrattain hankalaa. Rauman päässä vain nosto autotalliin säilytykseen. Muuttoauton saa ajettua oven eteen molemmissa päissä, kantajia ei ole omasta takaa. Huittinen keskusta, kerrostalo. Rauma keskusta, autotalli.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Huittinen

Huittisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Huittinen »