Muuttopalvelu Huittinen


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Huittisessa, Huittiseen tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Huittisessa.

Tutustu myös Huittisessa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Huittinen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Huittisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Huittisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Vaikka arvio muuton ajasta ja kuluista ei ihan kohdilleen osunutkaan, homma hoidettiin sukkelasti ja ammattimaisesti. Iso suositus tälle firmalle.

Muutto Tampere - Tampere

suosittelen, oikein hyvä

Muutto Karkkila - Helsinki

Sujuva ja nopea muutto, erinomainen palvelu!

Muutto Oulu - Kemi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Huittisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Huittinen - Huittinen, 130 m² omakotitalo
Olemme ikääntynyt pariskunta, joka muuttaa omakotitalosta pienempään rivitaloasuntoon ( 78 m2) vajaan kilometrin päähän. Pikkutavaraa ajattelimme kuljettaa vähitellen. Omasta takaa on yksi kantaja, mieheni ei voi nostaa raskaita taakkoja. Raskaimmat esineet ovat sängyt, isohko kokopuinen lipasto (laatikot saa kuitenkin irti), sohva. Isoja kodinkoneita ei siirretä. Kirjoja varten tarvitsemme muuttolaatikoita parikymmentä. Uuteen asuntoon kuuluu pieni ulkovarasto. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Samalla viikolla sopii muukin päivä, ei kuitenkaan perjantai eikä lauantai. Huittinen keskusta, omakotitalo. Huittinen keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Huittinen - Rauma, 40 m² kerrostalo yksiö
Siirrettävänä olisi vain kaksi huonekalua, kolmen hengen vuodesohva, joka tarvitsee jonkinmoisen muovisuojan ympärilleen (valkoinen) ja sänky, leveys 90c cm. Huittisten päässä ongelmana ovat sohvan paino ja rappuset, joissa on kaksi tasannetta, joten sohvan kääntö on verrattain hankalaa. Rauman päässä vain nosto autotalliin säilytykseen. Muuttoauton saa ajettua oven eteen molemmissa päissä, kantajia ei ole omasta takaa. Huittinen keskusta, kerrostalo. Rauma keskusta, autotalli.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oitti - Huittinen, 77 m² rivitalo kolmio
Muuttolaatikoita 65 kpl. Muuttomiehiä 3 ja kuljettaja. Asunto 77 neliötä ja varasto 3 neliötä. Normaali kotimuutto, kodin tyypillisellä irtaimistolla. Painavaa tavaraa pesukone. Isoa tavaraa sohva ja kirjahylly sekä sohvatuolit. Oitti, rivitalo. Huittinen keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Huittinen - Parkano, 48 m² kerrostalo kaksio
kotimuutto, ei huomattavan raskaita tavaroita. asunto sijaitsee huittinen kerrostalo , alin kerros , maan tasalla, ei rappuja. 1 kantaja omasta takaa. muuttoauton saa oven eteen. ei erillistä varastotilaa muutettavana. tarvitsen 2 kantajaa. 1 kantaja itseltä. saapumisosoitteessa ei rappuja ja auton saa oven eteen. Huittinen keskusta, kerrostalo. Parkano keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Huittinen

Huittisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O., 13.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Huittinen »