Muuttopalvelu Ilmajoki


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsi muuttopalvelu tekemään muuttoa Ilmajoella, Ilmajoelle, tai Ilmajoelta Muuttomaailman avulla. Jätä tarjouspyyntö ja välitämme sen yli 300 muuttofirmalle, tehtäväksesi jää vain valita omiin tarpeisiin paras muuttofirma. Pääset myös ennen valinnan tekemistä lukemaan muuttoarvostelut muuttofirmoista jotka ovat jättäneet tarjouksen muuttoon. Jos sinulla jää kysyttävää muutosta, keskustele muuton yksityiskohdista palvelussa muuttofirman kanssa.

Kun muuttofirma on valittu, lataa Suomen kattavin muuttajan muistilista helpottamaan muuttoa ja lue myös Muuttomaailman sivuilla kattavia muuttovinkkejä. Näillä askelilla voit säästää muuton kustannuksissa huomattavasti.

Kilpailuta muuttopalvelu Ilmajoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ilmajoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Ilmajoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Ilmajoki muuttoja ja kokemuksia

Muutto Oulusta Ilmajoelle

Tarvitsen kantomiehiä, en pysty kantamaan itse kuin kevyitä. Tarvitsen muuttolaatikoita, irtainta on paljon. Mielestäni muuttoauton saa ajettua asunnon eteen kummassakin osoitteessa.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana joista sopiva löytyi nopeasti.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma löytyi helposti Muuttomaailman avulla. Muuttofirman toimesta muuttomiehiä tuli kaksi ja muuttoautoksi valittiin kevyt kuorma-auto perävaunun kera. Muutto suoritettiin urakkahinnoitellusti ja hintaan sisältyi myös polttoaineet, vakuutukset, nokkakärryt sekä porraskärryt. Muuttofirma toimitti asiakkaalle myös suojamuovia ja kuplamuovia tavaroiden suojaamista ja pakkaamista varten.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Vaasasta Ilmajoelle

Huonekalut; 3-osainen kirjahylly, keittiöpöytä +4 tuolia, sohvapöytä, lipastot 2 kpl, hyllystö koko 2 x 1,37, parisänky, 2 yöpöytää, 2 pientä pyöreää pöytää, 5 muuta pienehköä huonekalua. Irtainta on aika paljon. Itse pakkaan laatikoihin ja säkkeihin. Tauluja on n 25 kpl ja Tv. Ei ole kantajia omasta takaa, joten tarvitsen kantomiehiä. Purkamisessa en tarvitse apua. Muuttoauton saa oven eteen. Varastossa polkupyörä.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta. Toinen muuttofirmoista tuli nopeasti valituksi.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Seinäjoelta pääsi tekemään muuton Vaasasta Ilmajoelle. Muuton yksityiskohdista puhuttiin puhelimessa ja yhteisymmärrykseen muutosta päästiin muuttofirman kanssa. Puhelimessa keskusteltiin mitä muuttofirman palveluun sisältyy. Muuttofirman vaadittavat luvat ovat kunnossa, että muutto saatiin hoidettua luotettavasti. Muuttofirman arvostelut ovat olleet hyviä, mikä helpottaa firman valinnassa huomattavasti.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ripeä toiminta ja ystävällinen palvelu"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reippaat nuoret miehet (4) hoitivat muuton siististi ja pysyivät suunnitellussa aikataulussa.

Muutto Tuusula - Helsinki

Todella edullisesti sai muuton, vieläpä paikkakunnalta toiselle. Muuttomiehet olivat kokeneita ja muutto sujui hyvin.

Muutto Turku - Helsinki

Sujuva, nopea ja ystävällinen palvelu.

Muutto Turku - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ilmajoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jyväskylä - Ilmajoki, 40 m² luhtitalo yksiö
Vähintään 3 kantajaa molemmissa päissä omasta takaa. Mahdollisesti tarvitaan painavimpien (pyykinpesukone, sohva) kanssa kantoapua. Isoja huonekaluja em. lisäksi 160 cm jenkkisänky ja kaksi polkupyörää. Asunnon lisäksi on parin neliön kokoinen pieni varastotila. Muuttolaatikoita tarvitsemme 10 kpl. Muuttoauton saa ajettua suoraan ulko-oven eteen molemmissa päissä. Pakkaus- tai purkuapua emme tarvitse. Keljo-Ristonmaa, luhtitalo. Ilmajoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ilmajoki - Mäntsälä, 50 m² rivitalo kaksio
Saan molempiin päihin kantoapua ainakin 2 ihmistä eli ei välttämättä tarvetta kantomiehille. Muuttolaatikot olisi käteviä, mutta ne haluaisin saada jo ennakkoon, jotta ei tarvitsisi kuin viedä tavarat autoon ja autosta uuteen asuntoon. Auton saa ainakin Ilmajoella melko lähelle ovea ja todennäköisesti myös Mäntsälässä (kohde). Muutossa olisi parisänky (2x80cm), vuodesohva, pyykkikone, pieni pakastin, ruokapöytä (jonka saa tarvittaessa osiin), hyllykkö (ehkä 2), auton talvirenkaat ja yöpöydät sekä melko paljon irtotavaraa. Ulkovarastoa enempää ei ole tarvetta muuttaa. Ilmajoki keskusta, rivitalo. Mäntsälä keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ilmajoki - Seinäjoki, 95 m² paritalo
Muutetaan vain 15-vuotiaan pojan tavarat; 140 cm sänky, kirjoituspöytä, televisio ja televisiotaso ja kolmen hengen sohva. Lisäksi neljän hengen ruokapöytä ja noin 6 tuolia. Lisäksi raskas Askon pesukone, johon tarvitaan kolmipyörä sen siirtoon. Myös joitakin laatikoita kaapeista tulee. Lisäksi vaatteita, kaksi polkupyörää sekä kaksi golfsettiä. Perheestä tulee henkilö kantamaan tavaraa, joten tarvitaan avuksi vielä toinen henkilö. Ilmajoki keskusta, paritalo. Seinäjoki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kangasala - Ilmajoki, 107 m² rivitalo
Peruskodinirtaimisto rivitalossa, sisältäen akustisen pianon. Ei kodinkoneita. Runkopatjasänky, kaksi parisängyn patjaa, kevyt rokokookalusto, kaksi ruokailupöytää, 12 tuolia, TV-taso, kaksi pöytää ja nojatuolia, kevyt kirjoituspöytä, kolme korkeaa kaappia (n 100x200x50), mattoja, astioita. Pientavarat pakataan muuttolaatikoihin itse ja esim. sänky ja pöydät puretaan valmiiksi. Ilmajoella piano siirretään asuntoon (ok-talo), muut tavarat puretaan pihavarastoon (auton voi peruuttaa purkupaikan viereen.). Lastaus- ja purkupäähän voidaan järjestää kantoapua. Muuttolaatikoita tarvitaan. Kangasala keskusta, rivitalo. Ilmajoki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ilmajoki

Ilmajoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ilmajoelle muutto ja kaupunkitietoa

Ilmajoki on kunta Suomessa, joka perustettiin vuonna 1865 Etelä-Pohjanmaan maakuntaan. Ilmajoella asuu tällä hetkellä 12 186 ihmistä ja pinta-alaltaan Ilmajoki on 579,79 km². Ilmajoen asukkaista ⅕ osaa on alle neljätoistavuotiaita. Kymmenen vuoden aikana Ilmajoki on kasvanut ja siellä asuu 700 ihmistä enemmän. Kunnassa on myös Altian Koskenkorvan tehdas, missä valmistetaan Koskenkorva viinaan etanoliraaka-ainetta. Menestynyt urheilija Tero Pitkämäki on myös Ilmajoelta.

Ilmajoen naapurikunnat ovat Isokyrö, Kurikka, Laihia, Seinäjoki ja Vaasa.

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ilmajoki »