Muuttopalvelu Jämijärvi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Jämijärvellä, Jämijärvelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Jämijärvellä.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Jämijärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Jämijärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Jämijärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Aikataulu ei pitänyt aamulla, mutta päivän aikana vauhti oli hyvin tehokas, ja purku päässä tuli yksi kantaja lisää. Voin suositella muillekin.

Muutto Forssa - Helsinki

Aivan loistava palvelu, suosittelen. Elämäni helpoin muutto. Palveluun nähden edullinen.

Muutto Kangasala - Tampere

Muutto hoidettiin kovalla ammattitaidolla, laittamattomalla kohteliaisuudella ja erinomaisen jämptisti täsmälleen niin kuin sovittiinkin. Laatufirma. Ehdoton suositus.

Muutto Helsinki - Utsjoki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Jämijärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Espoo - Jämijärvi, 104 m² omakotitalo
kantomiestä/hiä tarvitan, 1 oma kantajaa. huonekaluja, iso kulmasohva(vuodesohva)3 osassa, suurin osa irto tavaroista pakataamme laatikoihin ja eurolavoille kelmutettuna( joka ei voi pinotta) lavat varastoidan autotallissa ennen muutoa. 2x jenkkisänky; pesukone; kuivausrumppu; 2 x korkeat vitriinikaapit, pieni senkki ja pienempia kevyeita kalusteita; ruokailuryhmä. Ulkokalusteita (kasatuna), Ulkovaraston /autotallin koneita, työpöydat hyllyt, iso kompressori. urheiluvälineet Polkupyörät, reki jne. 3xkoirankoppit. muuttoauto saa ajettua autotallin ovien eteen (ulkooveen 15m) Muutto/pvm on vielä auki Niipperi, omakotitalo. Jämijärvi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jämijärvi - Säkylä, 75 m² paritalo kolmio
Auton saa hyvin ovien eteen. Sänky ja pari kaappia uuden asunnon yläkertaan pitää viedä. Pieni kasvihuone pyörillä ja hyvin teipattuna, siirto. Jämijärvi keskusta, paritalo. Huovinrinne, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jämijärvi - Espoo, 57 m² kerrostalo kaksio
Muutetaan kaksi lipastoa, melko kevyt nojatuoli, moottorisänky (90x200), pesutorni ja muutamia muuttolaatikoita (5-8) ja mahdollisesti pienempiä kevyitä huonekaluja/mattoja. Kaksi kantajaa (naista) omasta takaa eli pitää olla 2 muuttomiestä painaville. Muuttoauto lähtöpaikassa ihan oven lähelle. Perillä myös etuovelle pääsee ihan eteen, paitsi että pesutorni pitää viedä kellarivarastoon talon takapihan kautta ja siellä n. 8m ovelle. Jämijärvi keskusta, kerrostalo. Karakallio, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jämijärvi - Tampere, 31 m² yksiö
Tarvitsen kaksi muuttomiestä kantamaan sängyn ja sohvan seitsemänteen kerrokseen rappuja pitkin. Tuon itse tavarat alaovelle, joten kuljetuksia ei tarvita. Sellaisen toiveen esittäisin, että iltapäivän ajat olisi parempia. Jämijärvi keskusta, rivitalo. Osmonmäki-Petsamo, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Jämijärvi

Jämijärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Jämijärvi »