Muuttopalvelu Jämijärvi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Jämijärvellä, Jämijärvelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Jämijärvellä.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Jämijärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Jämijärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Jämijärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ihanan pippuriset voimanaiset hoitivat homman kotiin! Kiitos!

Muutto Seinäjoki - Seinäjoki

Loistavaa palvelua. Tarvittaessa käytän jatkossakin. 👍

Muutto Kangasniemi - Muurame

Muutto meni todella hyvin, auto saapui niinkuin oli sovittu ja tavarat vaihtoivat paikkaa osoitteesta toiseen todella rivakasti eli olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun!!!

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Jämijärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jämijärvi - Espoo, 57 m² kerrostalo kaksio
Muutetaan kaksi lipastoa, melko kevyt nojatuoli, moottorisänky (90x200), pesutorni ja muutamia muuttolaatikoita (5-8) ja mahdollisesti pienempiä kevyitä huonekaluja/mattoja. Kaksi kantajaa (naista) omasta takaa eli pitää olla 2 muuttomiestä painaville. Muuttoauto lähtöpaikassa ihan oven lähelle. Perillä myös etuovelle pääsee ihan eteen, paitsi että pesutorni pitää viedä kellarivarastoon talon takapihan kautta ja siellä n. 8m ovelle. Jämijärvi keskusta, kerrostalo. Karakallio, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jämijärvi - Tampere, 31 m² yksiö
Tarvitsen kaksi muuttomiestä kantamaan sängyn ja sohvan seitsemänteen kerrokseen rappuja pitkin. Tuon itse tavarat alaovelle, joten kuljetuksia ei tarvita. Sellaisen toiveen esittäisin, että iltapäivän ajat olisi parempia. Jämijärvi keskusta, rivitalo. Osmonmäki-Petsamo, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Jämijärvi, 32 m² kerrostalo yksiö
En tarvitse pakkaus tarvikkeita. Pakkausapua. Tavaraa on vahan. Isoin tavarani sanky ja poyta tavarani irtaimistoa... Erikoistoive olisi paasta samalla kyydilla asunnolle. Minulla ei ole ketaan toisessa paassa. Haluan myos laskuna muuttolaskun en maksaa kateisena. Tavaraa on vahan joten kuljettaja ja apumies riittaa. Puotila, kerrostalo. Jämijärvi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jämijärvi - Savonlinna, 61 m² kerrostalo kaksio
Pyydän tarjotusta kotimuutolle Jämijärveltä Savonlinnaan. Tai vaihtoehtoisesti seuraavan kuun ensimmäisellä viikolla. Mistä muutetaan: 61-neliöinen kerrostalokaksio (ei hissiä, 2. kerros). Tarvitaan kuljettajan lisäksi vielä yhden apumiehen. Ei omia apumiehiä paikalla. Tavarat pakattu valmiiksi. Mihin muutetaan: Savonlinna, uusi osoite selviää lähipäivinä. Kiitos! Jämijärvi keskusta, kerrostalo. Heikinpohja-Piispanmäki, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Jämijärvi

Jämijärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen, 4.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Jämijärvi »