Muuttopalvelu Kirkkonummi


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Tarvitsetko muuttoapua muuttaessasi Kirkkonummelle tai Kirkkonummelta? Autamme sinua vertailemaan muuttopalveluiden erot ja hinnat. Jätä tarjouspyyntö, välitämme sen alueella muuttopalvelua tarjoaville muuttofirmoille ja muutostasi kiinnostuneet ottavat sinuun yhteyttä. Tarjouspyyntö tavoittaa myös Kirkkonummen ulkopuoliset muuttofirmat jotka suorittavat muutot alueella.

Yhdellä tarjouspyynnöllä selviää hinta, palveluiden erot ja autamme löytämään sopivimman muuttofirman.

Kilpailuta muuttopalvelu Kirkkonummi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kirkkonummella

Muutto tai kuljetus hakusessa Kirkkonummella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kirkkonummi muuttoja ja kokemuksia

Muutto Veikkaalasta Kirkkonummelle

Voitbystä (n. Vaasa) tuodaan kotiurku Kirkkonummelle. Paino n. 60 kg. Mitat 120 x 60 x 100 (pit x lev x kork). Nouto ulkovarastosta, ei lukittu. Nostoapu mahdollista noutopäässä saada kun erikseen sovitaan. Toimituspäässä nostoapu paikalla. Toimitus saa mennä myös myöhäsemmäksikin. Samaan kyytiin saa ottaa muutakin tavaraa, jos vaikuttaa hintaan.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Sopivin muuttofirma muuttoon löytyi Oulusta. Pitkän välimatkan ja tarkan tavaramäärän antamisen vuoksi hinta oli helppo tehdä urakkahintaisena. Muuttoautosta löytyi sidontaliinoja ja pehmusteita kuormaa varten. Muuttofirman vakuutukset ja liikennelupa on kunnossa. Kun jätät tarjouspyynnön Muuttomaailman sivuilla, voit saada tarjouksia muuttofirmoilta jotka eivät välttämättä ole lähipaikkakunnalta. Pääset myös helposti vertailemaan palveluita ja valitsemaan omiin tarpeisiin parhaan muuttofirman.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Mukava ja luotettava muuttomies! Minun vaikeassa aikataulusumplinnassa osoittautui myös joustavaksi kaveriksi. Suosittelen lämpimästi!"

Muutto Kirkkonummen sisällä

Sohva, sängyt x2 (80cm), keittiön pöytä ja tuolit, vitriini (uuden asunnon kellarissa). Pieni määrä tavaraa ja renkaat varastossa. Olohuoneen pöytä, tv-taso, telkkari. Muutama säkillinen vaatteita. Pyykinpesukone.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Helsinkiläinen muuttofirma valittiin Kirkkonummen muuttoon pikaisesti tarjouspyynnön jättämisen jälkeen. Muuttofirman muuttoautot ovat suunniteltu juuri muuttoja varten ja muuttofirman muuttomiehet ovat monta vuotta alalla olleita ammattilaisia. Muuttofirman tiekuljetus- ja vastuuvakuutus ovat kunnossa asianmukaisesti. Muuttofirman muuttoautoissa on suojaviltit huonekaluille ja nokkakärryt muuttotavaroita varten.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Espoosta Kirkkonummelle

Liittyvä paikkakunta: Espoo

Kyse on paritalosta. 102 neliötä. Muutetaan noin puolet asunnon tavaroista. Voin kantaa itse mukana. Tarvitsen muuttolaatikoita etukäteen. Yksi raskas esine, asekaappi n. 80 kiloa. Auton saa ajettua oven eteen kummassakin päässä. Varastotilasta ei merkittävää muutettavaa. Tarvitsisin siis muuttolaatikoita ja myöhemmin tavarat siirretään.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai samana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä yhden hyvän tarjouksen, joka täytti odotukset.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen jo useamman vuoden alalla olleen muuttofirman tekemään muuttoa Espoosta Kirkkonummelle. Muuttoon oli valittu tuntihinnoittelulla suunniteltu muutto. Muuttofirmalla on kuljetusluvat ja vakuutukset kunnossa ja Muuttomaailman kautta saadut puolueettomat arvostelut ovat erittäin hyvät, mikä teki firman valinnasta myös helpon.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Aikatauluissa pysyvä, ammattitaitoinen firma. Kaikki sujui hienosti ja hinta kohtuullinen! Kolmessa tunnissa paritalosta 1/3 tavaroista Espoosta Kirkkonummelle."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto oli nopea ja kaikki säilyi ehjänä ja ystävällinen henkilökunta!

Muutto Masala - Kirkkonummi

Erittäin tehokasta ja ystävällistä palvelua.

Muutto Kirkkonummi - Espoo

Tulivat ajallaan ja toimivat ripeästi. Kaikki suojattiin tarpeen mukaan eikä mitään hajonnut. Elämämme helpoin muutto.

Muutto Kirkkonummi - Upinniemi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kirkkonummella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kirkkonummi - Toivakka, 45 m² kerrostalo kaksio
Lähtöosoite 1. kerroksessa, mutta yhdet rappuset. Jos kuskikin kantaa, niin hänen lisäkseen riittää yksi apumies. Isoimmat huonekalut sohva, sänky, pieni pakastin. Ei tarve muuttolaatikoille, eikä pakkaus- tai purkuavulle. Lähtöpaikassa auton saa oven eteen, tulopaikassa lähelle ovea. Muuttopäivä mielellään lokakuun loppuun, viimeistään marraskuun alkuun, 26.10. voisi olla aika passeli, ei siis lukkoon lyöty. Uuden asunnon pinta-ala on arvio, ja siellä on vielä entisen asukkaan tavaroita ja huonekaluja, mutta muutolle raivataan tilaa. Gesterby, kerrostalo. Toivakka keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kirkkonummi - Kannus, 63 m² rivitalo kolmio
Kaksio tyhjennetään ja tavarat varastoidaan omakotitalon yhteydessä olevaan autotalliin. Irtaimistoa ei ole paljon. Suurimmat esineet ovat kirjahylly, parisänky, keittiön pöytä ja sohva. Toivottavasti ne voidaan siirtää ehjinä. Kaksi muuttomiestä olisi hyvä olla, tarjouksen pyytäjä auttaa myös kantamisessa. Raskain osuus koko hommassa lienee noin 500 km:n ajomatka. Kuorma-autolla pääsee lähelle kummassakin päässä, lähtöpaikalla voi olla noin 10 m:n kantomatka. Kirkkonummi keskusta, rivitalo. Kannus keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Merijärvi - Kirkkonummi, 15 m² yksiö
Muutamme pohjoisesta etelään, ja tarvitsemme muuttopakun tavaroiden kuljetusta varten. Meillä on omasta takaa kantomiehet ja löytyy myös kuljettaja, jos pystyy vain auton vuokraamaan. Merijärvi keskusta, rivitalo. Kirkkonummi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kirkkonummi - Sottunga, 80 m² omakotitalo kolmio
1 kantaja omasta takaa. 1 sohva, 1 parisänky purettava + patjat & vuodevaatteet, 1 lipasto, 1 kirjoituspöytä, 1 yhden hengen sänky +vuodevaatteet, 2 vaaterekkiä, yöpöytiä 2 kpl, tv pöytä, tv, 1 arkku, 1 vaatekaappi, 10 muuttolaatikkoa irtainta, 1 kissan kiipeilytolppa, 1 ruokapöytä ja 5 tuolia, 2 nojatuolia, 2 peiliä, 4 mattoa, 2 polkupyörää. Muuttoauto pääsee ovien lähelle molemmissa päissä. Irtotavarat ovat valmiiksi laatikoissa. Varastoja ei muuteta. Kirkkonummi keskusta, omakotitalo. Sottunga keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kirkkonummi

Kirkkonummella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kirkkonummelle muutto ja kaupunkitietoa

Monipuolinen ja kasvava kunta Kirkkonummi sijaitsee läntisellä Uudellamaalla. Kunnasta löytyy hyvien urheilumahdollisuuksien lisäksi maalaismaisemia, merellisyyttä ja kaunista luontoa.

Kirkkonummen kunnassa on runsaasti nähtävää ja koettavaa. Rakennustaiteesta kiinnostuneilla löytyy mm. arkkitehtiateljeekoti Hvitträsk ja vanhoja kirkkoja. Luonnosta enemmän kiinnostuneille harrastajille löytyy reittejä retkeilyä varten ja veneilypalveluita. Enemmän elämyksiä etsiville on tarjolla myös mm. melontaa, kalastusta, ratsastusta ja golfia.

Pääkaupunkiseudun lähellä sijaitsevaan Kirkkonummen kuntaan on Helsingistä matkaa noin 20 km.

Muita suosittuja paikkakuntia: Espoo, Raasepori ja Hollola

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kirkkonummi »