Muuttopalvelu Kirkkonummi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Tarvitsetko muuttoapua muuttaessasi Kirkkonummelle tai Kirkkonummelta? Autamme sinua vertailemaan muuttopalveluiden erot ja hinnat. Jätä tarjouspyyntö, välitämme sen alueella muuttopalvelua tarjoaville muuttofirmoille ja muutostasi kiinnostuneet ottavat sinuun yhteyttä. Tarjouspyyntö tavoittaa myös Kirkkonummen ulkopuoliset muuttofirmat jotka suorittavat muutot alueella.

Yhdellä tarjouspyynnöllä selviää hinta, palveluiden erot ja autamme löytämään sopivimman muuttofirman.

Kilpailuta muuttopalvelu Kirkkonummi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kirkkonummella

Muutto tai kuljetus hakusessa Kirkkonummella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kirkkonummi muuttoja ja kokemuksia

Muutto Veikkaalasta Kirkkonummelle

Voitbystä (n. Vaasa) tuodaan kotiurku Kirkkonummelle. Paino n. 60 kg. Mitat 120 x 60 x 100 (pit x lev x kork). Nouto ulkovarastosta, ei lukittu. Nostoapu mahdollista noutopäässä saada kun erikseen sovitaan. Toimituspäässä nostoapu paikalla. Toimitus saa mennä myös myöhäsemmäksikin. Samaan kyytiin saa ottaa muutakin tavaraa, jos vaikuttaa hintaan.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Sopivin muuttofirma muuttoon löytyi Oulusta. Pitkän välimatkan ja tarkan tavaramäärän antamisen vuoksi hinta oli helppo tehdä urakkahintaisena. Muuttoautosta löytyi sidontaliinoja ja pehmusteita kuormaa varten. Muuttofirman vakuutukset ja liikennelupa on kunnossa. Kun jätät tarjouspyynnön Muuttomaailman sivuilla, voit saada tarjouksia muuttofirmoilta jotka eivät välttämättä ole lähipaikkakunnalta. Pääset myös helposti vertailemaan palveluita ja valitsemaan omiin tarpeisiin parhaan muuttofirman.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Mukava ja luotettava muuttomies! Minun vaikeassa aikataulusumplinnassa osoittautui myös joustavaksi kaveriksi. Suosittelen lämpimästi!"

Muutto Kirkkonummen sisällä

Sohva, sängyt x2 (80cm), keittiön pöytä ja tuolit, vitriini (uuden asunnon kellarissa). Pieni määrä tavaraa ja renkaat varastossa. Olohuoneen pöytä, tv-taso, telkkari. Muutama säkillinen vaatteita. Pyykinpesukone.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Helsinkiläinen muuttofirma valittiin Kirkkonummen muuttoon pikaisesti tarjouspyynnön jättämisen jälkeen. Muuttofirman muuttoautot ovat suunniteltu juuri muuttoja varten ja muuttofirman muuttomiehet ovat monta vuotta alalla olleita ammattilaisia. Muuttofirman tiekuljetus- ja vastuuvakuutus ovat kunnossa asianmukaisesti. Muuttofirman muuttoautoissa on suojaviltit huonekaluille ja nokkakärryt muuttotavaroita varten.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Espoosta Kirkkonummelle

Liittyvä paikkakunta: Espoo

Kyse on paritalosta. 102 neliötä. Muutetaan noin puolet asunnon tavaroista. Voin kantaa itse mukana. Tarvitsen muuttolaatikoita etukäteen. Yksi raskas esine, asekaappi n. 80 kiloa. Auton saa ajettua oven eteen kummassakin päässä. Varastotilasta ei merkittävää muutettavaa. Tarvitsisin siis muuttolaatikoita ja myöhemmin tavarat siirretään.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai samana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä yhden hyvän tarjouksen, joka täytti odotukset.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen jo useamman vuoden alalla olleen muuttofirman tekemään muuttoa Espoosta Kirkkonummelle. Muuttoon oli valittu tuntihinnoittelulla suunniteltu muutto. Muuttofirmalla on kuljetusluvat ja vakuutukset kunnossa ja Muuttomaailman kautta saadut puolueettomat arvostelut ovat erittäin hyvät, mikä teki firman valinnasta myös helpon.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Aikatauluissa pysyvä, ammattitaitoinen firma. Kaikki sujui hienosti ja hinta kohtuullinen! Kolmessa tunnissa paritalosta 1/3 tavaroista Espoosta Kirkkonummelle."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto oli nopea ja kaikki säilyi ehjänä ja ystävällinen henkilökunta!

Muutto Masala - Kirkkonummi

Erittäin tehokasta ja ystävällistä palvelua.

Muutto Kirkkonummi - Espoo

Tulivat ajallaan ja toimivat ripeästi. Kaikki suojattiin tarpeen mukaan eikä mitään hajonnut. Elämämme helpoin muutto.

Muutto Kirkkonummi - Upinniemi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kirkkonummella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Merijärvi - Kirkkonummi, 15 m² yksiö
Muutamme pohjoisesta etelään, ja tarvitsemme muuttopakun tavaroiden kuljetusta varten. Meillä on omasta takaa kantomiehet ja löytyy myös kuljettaja, jos pystyy vain auton vuokraamaan. Merijärvi keskusta, rivitalo. Kirkkonummi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kirkkonummi - Sottunga, 80 m² omakotitalo kolmio
1 kantaja omasta takaa. 1 sohva, 1 parisänky purettava + patjat & vuodevaatteet, 1 lipasto, 1 kirjoituspöytä, 1 yhden hengen sänky +vuodevaatteet, 2 vaaterekkiä, yöpöytiä 2 kpl, tv pöytä, tv, 1 arkku, 1 vaatekaappi, 10 muuttolaatikkoa irtainta, 1 kissan kiipeilytolppa, 1 ruokapöytä ja 5 tuolia, 2 nojatuolia, 2 peiliä, 4 mattoa, 2 polkupyörää. Muuttoauto pääsee ovien lähelle molemmissa päissä. Irtotavarat ovat valmiiksi laatikoissa. Varastoja ei muuteta. Kirkkonummi keskusta, omakotitalo. Sottunga keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kirkkonummi - Siuntio, 90 m² omakotitalo
Tarvitsemme apua raskaiden tavaroiden muutossa. Eli 2 moottorisänkyä, 4 hengen ruokapöytä, päältä täytettävä pyykinpesu kone, noin metrin korkuinen kaappi pakastin, painava kirjoituspöytä, tv taso, 2 ovinen lasivitriinikaappi, vanha iso kaappi, vanha iso lipasto, vanha kirstu ja vanha poltettava ompelukone, vanha korkea kaappi, kirjahylly, pihakeinu ja puinen pihakalusto. Asumme omakotitalossa mutta oven eteen ei pääse autolla. Kantomiehet ja kuljettajan tarvitsemme. Uusi osoitteemme on rivitalo ja siellä pääsee autolla oven eteen. Porkkala, omakotitalo. Siuntio Asemanseutu, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Maarianhamina - Kirkkonummi, 80 m² rivitalo kolmio
Omasta takaa 1 kantaja apuna. Tarvitsemme muuttolaatikoita. Ei tarvita apua pakkaamisessa ja purkamisessa. Isot huonekalut: 3:n istuttava divaanisohva, 2x lipasto, tv-taso, 160cm jenkkisänky, 55” tv, 6 hengen ruokaryhmä (kevyt), lasten sänky, pinnasänky. Kodinkoneet: astianpesukone, pyykinpesukone. Ulkovarasto (auton renkaat x2, 3 pyörää ja muutama pienempi esine) ja pieni häkkivarasto. Muuttoauton saa ajettua molemmissa asunnoissa oven eteen. Maarianhamina keskusta, rivitalo. Kirkkonummi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kirkkonummi

Kirkkonummella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kirkkonummelle muutto ja kaupunkitietoa

Monipuolinen ja kasvava kunta Kirkkonummi sijaitsee läntisellä Uudellamaalla. Kunnasta löytyy hyvien urheilumahdollisuuksien lisäksi maalaismaisemia, merellisyyttä ja kaunista luontoa.

Kirkkonummen kunnassa on runsaasti nähtävää ja koettavaa. Rakennustaiteesta kiinnostuneilla löytyy mm. arkkitehtiateljeekoti Hvitträsk ja vanhoja kirkkoja. Luonnosta enemmän kiinnostuneille harrastajille löytyy reittejä retkeilyä varten ja veneilypalveluita. Enemmän elämyksiä etsiville on tarjolla myös mm. melontaa, kalastusta, ratsastusta ja golfia.

Pääkaupunkiseudun lähellä sijaitsevaan Kirkkonummen kuntaan on Helsingistä matkaa noin 20 km.

Muita suosittuja paikkakuntia: Espoo, Raasepori ja Hollola

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kirkkonummi »