Muuttopalvelu Kärkölä


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kärkölässä, paikkakunnalle Kärkölä tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kärkölässä.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Kärkölä »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kärkölässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Kärkölässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Oikein miellyttävät työntekijät. Tekivät kokoajan oikeasti töitä eivätkä hidastelleet. Äärimmäisen kohteliaita olivat myös! Iso suositus!

Muutto Muurame - Tikkakoski

Pikkumuutto meni reilulla ja rivakalla tyylillä aikataulussa. Suosittelen.

Muutto Kaarina - Helsinki

Olivat sovittuna ajankohtana paikalla ja muutto sujui nopeammin ja kätevämmin kuin osasin ajatellakaan. Ei mitään moitittavaa.

Muutto Seinäjoki - Seinäjoki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kärkölässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Järvelä - Kärkölä, 200 m² omakotitalo
Tarvitsen kuljettajan ja vähintään 2 kantajaa. Antiikkikaappeja 4 kappaletta. Auton saa ovelle molempiin kohteisiin. Huonekalut on talossa ja pakatut muuttolaatikot autotallissa talon vieressä. En tarvitse pakkaus enkä purkuapua. Ei tarvitse olla juuri tuo päivä mutta samaisella viikolla mielellään. Järvelä, omakotitalo. Kärkölä kk, omakotitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kärkölä - Helsinki, 73 m² kerrostalo kolmio
Omasta takaa 1 kantaja, tarvitaan min. 2 kantajaa muuttoliikkeen puolesta. Muutto sisältää kahden hengen talouden huoneiston irtaimiston muuton. Arimmat ja helpoimmin särkyvät esineet muutetaan omatoimisesti. Muuttotavarat pakataan ja suojataan muuttajien toimesta valmiiksi. Tarvitaan 70kpl muuttolaatikoita n. 14vrk -> 1 viikko ennen muuttoa ja 1 viikko muuttopäivän jälkeen. Painavia muuttotavaroita ovat seuraavat: iso palmu, lipasto 160 x42x73cm (pit. x lev. x kork.), 2h. sohva, parivuode (runkopatja 160 x210cm), pyykinpesukone. Asunnon lisäksi muuttoon sisältyy huoneiston varastokomeron ja parvekkeen irtaimisto. Muuttoauton saa porrashuoneen ovelle sekä lähtö- että tulopaikassa. Tulopaikassa saattaa isolla kuljetusautolla olla hankaluuksia. Annan mielelläni lisätietoja s-postitse tai puhelimitse tarjouksen laatimista varten ja voin toimittaa tarvittaessa valokuvia muuttokohteesta. Kärkölä keskusta, kerrostalo. Länsi-Pasila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kärkölä - Mikkeli, 51 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa meillä on 1-2 kantajaa. Toivoisimme 1-2 kantomiestä kuljettajan lisäksi. Pakkaamme ja puramme itse tavarat. Huonekalujen suojaus kuljetusta varten on tarpeen. Isoimmat huonekalumme ovat parisänky, vuodesohva, keittiön pöytä, vaatekaappi sekä eteisen lipastot. Kaikki huonekalut ovat Ikeasta eli kevyitä. Muutettavana on myös pienehkö, päältä täytettävä pyykkikone. Varastossamme on noin 7 laatikollista tavaraa. Kärkölä keskusta, kerrostalo. Mikkeli keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Kärkölä, 75 m² kerrostalo kolmio
Omasta takaa 2 kantajaa(m+n) joten kuljettajan lisäksi voisi hyvä olla yksi kantaja lisää. Lähtöpaikassa oleva hissi on pieni mutta siihen mahtuu kyllä huoneiston raskain muutettava kodinkone pyykkikone. Kohteessa tavarat puretaan isolla ovilla varustettuun avaraan varastoon jonka eteen pääsee helposti purkamaan tavarat kyydistä. Tavarat pakataan valmiiksi ja purku onnistuu sitten jo ominvoimin eli kohteessa ei välttämättä tarvita kuskin lisäksi muita. Turku keskusta, kerrostalo. Kärkölä kk, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 42 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kärkölä

Kärkölässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kärkölä »