Muuttopalvelu Kyyjärvi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kyyjärvellä, Kyyjärvelle tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kyyjärvellä.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kyyjärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kyyjärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Kyyjärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Homma pelitti siten miten oli sovittu. 2 tuntia ja tavarat olivat toisessa osoitteessa.

Muutto Paimio - Paimio

Oli kyllä nopein ja kivuttomin muutto ikinä! Kaverit oli nopeita ja tehokkaita, homma hoitu siististi ja mikään ei hajonnut. Ja mukavia tyyppejäkin vielä! Voin kyllä suositella tätä firmaa! Mistä sovittiin piti kutinsa.

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää

Reippaat nuoret miehet (4) hoitivat muuton siististi ja pysyivät suunnitellussa aikataulussa.

Muutto Tuusula - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kyyjärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Kyyjärvi, 100 m² kerrostalo
4-5 kantajaa. Ei tarvitse kantomiestä. Auton saa melko lähelle ovea. Iso sohva, joka kaksi osainen. Pihlajamäki, kerrostalo. Kyyjärvi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 36 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Kyyjärvi, 45 m² kerrostalo kaksio
Ei kantajia eikä kuljettajaa omasta takaa. Tarvitsen 50 muuttolaatikkoa. Myös muuttolaatikko/-kaappi, johon vaatteet voi nostaa henkareissa roikkuvina (noin 3 m). Näiden toimitus esim. ma 18. aamulla ja palautusnouto ma 25. aamulla. Ei sohvaa, ruokapöytää, raskaita mattoja, kodinkoneita eikä pianoa. Suurimmat kalusteet kirjakaappi (140×198×32 lxkxs) ja sänky 200x90. Kirjakaapin toivon purettavan osiin: 4 pystyseinää, 3 lasiovea, pohja- ja ylätaso, 15 hyllylevyä, jotka muuttokohteessa viedään suoraan kellarissa olevaan varastohäkkiin. Lasiovien suojaus esim. aaltopahvilla. Osa tavaroista on häkkivarastossa ja myös viedään suoraan varastoon muuttokohteessa. Parvekkeella kevyet kalusteet. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Lähtöpaikassa otettava huomioon, että kyseessä on pelastustie ja väylä on kapea. Muuttokohde on uudiskohde, johon avaimet saa 15. Vaikea arvioida, mutta kohteessa voi olla muitakin muuttajia samaan aikaan. Hissi, jonka kantavuus on noin 500 kg, on muutossa käytettävissä. Se ei ole kovin tilava ja on suojattu kauttaaltaan. Onko muuttofirmalla vahinko-/vastuuvakuutus? Pikku Huopalahti, kerrostalo. Kyyjärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nurmijärvi - Kyyjärvi, 166 m² omakotitalo
Kantajat (4 henk.) on omasta takaa ja tavarat on pakattuna valmiiksi. Muuttolaatikoita tarvitsemme viikkoa ennen muuttoa 40 kpl. Erityisiä suuria huonekaluja on keittiön pöytä, muut huonekalut ovat normaalin kokoisia: sohva, sänkyjä sekä pesukone. Muuttoauton saa ajettua molemmissa osoitteissa joko oven eteen tai n. 10 metrin päähän ovesta. Nykyisestä kodistamme löytyy kaksi varastotilaa, mutta tulevassa asunnossa on vain yksi häkkivarasto. Tuosta johtuen olemme vuokranneet jo nyt varastotilan, mihinolemme vieneet ja viemme reilusti tavaraa ja huonekalujakin ennen varsinaista muuttopäivä, joten tuohon muuton osioon muuttoautoa ei tarvita. Muuttopäivän tavaramäärä on tarkoitus asettaa tulevaan n.90 neliöön. Nurmijärvi keskusta, omakotitalo. Kyyjärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Kyyjärvi, 46 m² kerrostalo kaksio
Itse en ole hääppöinen kantaja, mutta kevyempiä tavaroita onnistun siirtelemään. Painavimmat tavarat ovat pyykinpesukone, nojatuoli ja 140cm leveä runkopatjasänky. Lisäksi on muutama kaappi ja pari pöytää sekä huonekasveja(7 joista kaksi isompaa), jotka mahdollisuuksien mukaan haluaisin ottaa mukaan ja saada elävinä perille. Pakkausmateriaalia en usko tarvitsevani, paitsi ehkä jotakin noiden kasvien suojaksi. Inkilänmäki, kerrostalo. Kyyjärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kyyjärvi

Kyyjärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kyyjärvi »