Muuttopalvelu Kärsämäki


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kärsämäkissa, paikkakunnalle Kärsämäki tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kärsämäkissa.

Tutustu myös Kärsämäkissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Kärsämäki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kärsämäkissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kärsämäkissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Todella edullisesti sai muuton, vieläpä paikkakunnalta toiselle. Muuttomiehet olivat kokeneita ja muutto sujui hyvin.

Muutto Turku - Helsinki

Erittäin tehokasta ja ystävällistä palvelua.

Muutto Kirkkonummi - Espoo

Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Asiakasystävällinen. Mukavia muuttajia.

Muutto Uusikaupunki - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kärsämäkissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Kärsämäki, 46 m² kerrostalo kaksio
2(-3) kantajaa omasta takaa molemmissa kohteissa. Kuljettajan lisäksi ei tarvetta lisäkantomiehille. Muuttoauton saa ajettua molemmissa kohteissa lähelle ulko-ovea. Asunnon lisäksi myös pieni varasto 1 kerroksessa ulko-oven läheisyydessä. Muuttolaatikoille mahdollisesti tarvetta. 1 asukas matkustaa muuttoauton kyydissä. Viikki, kerrostalo. Kärsämäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kärsämäki - Pyhäntä, 50 m² rivitalo kaksio
Omasta takaa löytyy kantajia pienemmillä laatikoille yms. Mutta kaksi kantomiestä tarvitsisin pyykinpesukoneelle, sängylle, lipastolle ja sohvalle. Purkamisessa tai pakkaamisessa en tarvitse apua. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Kärsämäki keskusta, rivitalo. Pyhäntä, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Kärsämäki, 22 m² yksiö
Voin itse kantaa tavaroita myös. Minulla on iso ja painava kokopuinen antiikkisenkki, joka on hankalin kannettava, mutta 2 miestä on sen kyllä saanut aiemmin kannettua portaikossakin. Muuten riittää 1 ihmisen lisäapu tavaroiden kannossa. Ei ole sohvaa, ja muut tavarat on huomattavasti kevyempiä kannettavia. Muuttolaatikoita jonkin verran tarvin. Talon hissi on pieni. Muuttoautoja on näkynyt välillä olevan talon etuoven eteen ajettuna, joten kai sen siihen saa tarvittaessa ajaa. Muu liikenne pääsee kyllä ohi. Oulu keskusta, rivitalo. Kärsämäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kärsämäki - Kokkola, 32 m² rivitalo yksiö
Muuttoauton saa ainakin Kärsämäellä ajettua oven eteen. Muuttolaatikoita ei tarvita. Suht isoja tavaroita on pyykinpesukone ja kokopuinen antiikkilipasto. Muuttopäivä voi olla esim. päivää aiempikin. Olisi hyvä, jos ainkin lipastoa varten olisi toinenkin kantaja firmalta, koska muutan yksin. Mutta muuten voin kyllä auttaa kantamisessa. Varastossa ei ole mitään. Kärsämäki keskusta, rivitalo. Halkokari, luhtitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kärsämäki

Kärsämäkissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kärsämäki »