Muuttopalvelu Kärsämäki


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kärsämäkissa, paikkakunnalle Kärsämäki tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kärsämäkissa.

Tutustu myös Kärsämäkissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Kärsämäki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kärsämäkissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kärsämäkissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Loistavaa palvelua. Tarvittaessa käytän jatkossakin. 👍

Muutto Kangasniemi - Muurame

Ammattitaitoista, nopeaa ja ystävällistä palvelua.

Muutto Paimio - Turku

Joustava, nopea ja ystävällinen

Muutto Lempäälä - Pirkkala

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kärsämäkissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kärsämäki - Pyhäntä, 50 m² rivitalo kaksio
Omasta takaa löytyy kantajia pienemmillä laatikoille yms. Mutta kaksi kantomiestä tarvitsisin pyykinpesukoneelle, sängylle, lipastolle ja sohvalle. Purkamisessa tai pakkaamisessa en tarvitse apua. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Kärsämäki keskusta, rivitalo. Pyhäntä, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Kärsämäki, 22 m² yksiö
Voin itse kantaa tavaroita myös. Minulla on iso ja painava kokopuinen antiikkisenkki, joka on hankalin kannettava, mutta 2 miestä on sen kyllä saanut aiemmin kannettua portaikossakin. Muuten riittää 1 ihmisen lisäapu tavaroiden kannossa. Ei ole sohvaa, ja muut tavarat on huomattavasti kevyempiä kannettavia. Muuttolaatikoita jonkin verran tarvin. Talon hissi on pieni. Muuttoautoja on näkynyt välillä olevan talon etuoven eteen ajettuna, joten kai sen siihen saa tarvittaessa ajaa. Muu liikenne pääsee kyllä ohi. Oulu keskusta, rivitalo. Kärsämäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kärsämäki - Kokkola, 32 m² rivitalo yksiö
Muuttoauton saa ainakin Kärsämäellä ajettua oven eteen. Muuttolaatikoita ei tarvita. Suht isoja tavaroita on pyykinpesukone ja kokopuinen antiikkilipasto. Muuttopäivä voi olla esim. päivää aiempikin. Olisi hyvä, jos ainkin lipastoa varten olisi toinenkin kantaja firmalta, koska muutan yksin. Mutta muuten voin kyllä auttaa kantamisessa. Varastossa ei ole mitään. Kärsämäki keskusta, rivitalo. Halkokari, luhtitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kemi - Kärsämäki, 100 m² rivitalo
Kumpana päivänä tulisi edullisimmaksi? Pe ei ole lähtöpäässä kuin minä kantoapuna. La lähdössä meitä olisi kaksi. Määränpäässä on kantoapua molempina päivinä. Vaatteet ym tavarat valmiiksi jo laatikoissa. Äkkiä laskettuna n. 50+ erikokoista laatikkoa. Isoimmat tavarat ovat keittiön pöytä, sohva ja 3 tuolia, moottorisänky, 120 leveä sänky, senkki, pyykkikone. Plus vähän muuta pienempää huonekalua ja kukkia 🙂 Molemmissa päissä pääsee autolla oven eteen. Torvinen-Vainio, rivitalo. Kärsämäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kärsämäki

Kärsämäkissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kärsämäki »