Muuttopalvelu Kemiönsaari


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kemiönsaarissa, paikkakunnalle Kemiönsaari tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kemiönsaarissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Kemiönsaari »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kemiönsaarissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kemiönsaarissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Nopea ja vaivaton muutto, hyvä palvelu.

Muutto Kokkola - Liminka

Muutto Raisio- Raisio Kyllä näki heti, kun paikalle tulivat, että homma toimi, kuin unelma. Kiitos vielä ripeästä ja hyvin tehdystä muutosta.

Muutto Raisio - Raisio

Käytin muuttofirmaa ensimmäistä kertaa ja olen erittäin tyytyväinen. Kaikki hoitui ajallaan juuri niin kuin oli sovittu, nopeasti ja huonekalutkin meni oikeille paikoille. Helppoa.

Muutto Tervakoski - Orivesi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kemiönsaarissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Alajärvi - Kemiönsaari, 67 m² rivitalo kolmio
Pesukone, pirttikalusto, pieni kaapisto, 2 pienehköä telkkaria,2 pienehköä hyllykköä, keinutuoli, 1 korkeahko lattialamppu, keittiön astiat, vaatteet, auton kesärenkaat, muutamia patjoja, 1 nojatuoli, 2 pikkutuolia. Uuteen asuntoon pystyy ajamaan ihan oven eteen kuten myöskin tähän vanhaan kotiin. Tarjousta voi heittää joko niin, että on kuljettaja yksin ja myös 2 työntekijällä mitä maksaisi. Toiveaika olisi perjantaiaamuna siten, että pääsisimme tästä lähtemään n. klo 11. Asunnon avain on meidän haettava ennen asuntoon pääsyä. Alajärvi keskusta, rivitalo. Kemiönsaari keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Söderkulla - Kemiönsaari, 128 m² omakotitalo
Tarvitaan kuljetus ja kantomiehet, jotka kantavat tavarat molemmissa päissä. Tavarat pakattu valmiiksi ja puretaan itse perillä. Muutetaan 50 neliön kaksioon, tavaramäärä on tuonne kaksioon ja sen varastoon mahtuva (sängyt, sohva, rahi, ruokailupöytä ja tuoleja, pikkupöytiä, vitriinihyllystö, pesukone , kuivausrumpu, autonrenkaat, keraaminen grilli, n. 30 laatikollista tavaraa). Lähtöpäässä 1-tasoinen okt, autolla suoraan oven eteen. Tulopäässä pääsee kadulle kerrostalon eteen. Tulopäässä tavarat asuntoon ja varastoon. Söderkulla, omakotitalo. Kemiönsaari keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 29 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Kemiönsaari, 75 m² rivitalo kolmio
Kuljettajan lisäksi tarvitsisin 2 kantajaa. Ja itse osallistun myös kantamiseen. Isoin ja painavin on pyykinpesukone. Sit on vaan vitriiniä ja tv tasoja sekä lasten sängyt ja pöydät. Auton saa ajettua muutaman metrin päähän ovista ja nykyisessä asunnosta pitää kantaa portaita pitkin toisesta kerroksesta tavarat ulos. Uudessa asunnossa ei tarvii kun kantaa vaan sisään rivitalo asuntoon. Asunnon lisäks ei oo varastotilaa. Länsimäki, rivitalo. Kemiönsaari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kemiönsaari - Masala, 94 m² kerrostalo
Kantajia on kolme omasta takaa, joten kuljettaja riittää. Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet tarvitaan. Ei avun tarvetta pakkaamisessa eikä purkamisessa. Ei tavanomaisista huonekaluista poikkeavia tavaroita muutettavaksi. Pyykinpesukone suurin kodinkone. Auton saa oven eteen. Varastotilaa tavanomaisen kerrostaloasunnot kellarivaraston verran. Pyydän vaihtoehtoisen tarjouksen sitten, että muuten tiedot kuten yllä, mutta ei kantajia omasta takaa; eli kuljettaja + kolme kantajaa teiltä. Kemiönsaari keskusta, kerrostalo. Masala, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kemiönsaari

Kemiönsaarissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kemiönsaari »