Muuttopalvelu Kemiönsaari


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kemiönsaarissa, paikkakunnalle Kemiönsaari tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kemiönsaarissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Kemiönsaari »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kemiönsaarissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kemiönsaarissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Tulivat ajallaan. Muuttajat päteviä ja mukavia suomalaisia nuoriamiehiä. Ennakkotiedot oli luettu ja sisäistetty. Arvioitu muuttoaikataulu piti (arvio 3-5h, meni 4h). Itselle ensimmäinen kerta muuttofirman käytölle, ei enää omatoimimuuttoja! Suosittelen.

Muutto Helsinki - Veikkola

Todella nopeaa ja ystävällistä toimintaa. Suosittelen kyllä kaikille tätä firmaa.

Muutto Kangasala - Upinniemi

Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉

Muutto Mikkeli - Kuopio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kemiönsaarissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kemiönsaari - Helsinki, 27 m² kerrostalo yksiö
Muutettavat tavarat: sohva (kolmessa osassa), tv-taso, kaksi pientä kevyttä lipastoa, pieni sohvapöytä, polkupyörä, penkki ja yksi n. 10kg laatikko. Muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita tai apua pakkaamisessa tai purkamisessa ei tarvita. Lähtöosoitteessa autoa ei saa oven eteen vaan tavarat on kannettava sisäpihalta porttikongista ulos kadulle. Talossa johon muutan, auton saa ajettua ihan rapun oven eteen. Ei kantajia omasta takaa. Kemiönsaari keskusta, kerrostalo. Myllypuro, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Alajärvi - Kemiönsaari, 67 m² rivitalo kolmio
Pesukone, pirttikalusto, pieni kaapisto, 2 pienehköä telkkaria,2 pienehköä hyllykköä, keinutuoli, 1 korkeahko lattialamppu, keittiön astiat, vaatteet, auton kesärenkaat, muutamia patjoja, 1 nojatuoli, 2 pikkutuolia. Uuteen asuntoon pystyy ajamaan ihan oven eteen kuten myöskin tähän vanhaan kotiin. Tarjousta voi heittää joko niin, että on kuljettaja yksin ja myös 2 työntekijällä mitä maksaisi. Toiveaika olisi perjantaiaamuna siten, että pääsisimme tästä lähtemään n. klo 11. Asunnon avain on meidän haettava ennen asuntoon pääsyä. Alajärvi keskusta, rivitalo. Kemiönsaari keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Söderkulla - Kemiönsaari, 128 m² omakotitalo
Tarvitaan kuljetus ja kantomiehet, jotka kantavat tavarat molemmissa päissä. Tavarat pakattu valmiiksi ja puretaan itse perillä. Muutetaan 50 neliön kaksioon, tavaramäärä on tuonne kaksioon ja sen varastoon mahtuva (sängyt, sohva, rahi, ruokailupöytä ja tuoleja, pikkupöytiä, vitriinihyllystö, pesukone , kuivausrumpu, autonrenkaat, keraaminen grilli, n. 30 laatikollista tavaraa). Lähtöpäässä 1-tasoinen okt, autolla suoraan oven eteen. Tulopäässä pääsee kadulle kerrostalon eteen. Tulopäässä tavarat asuntoon ja varastoon. Söderkulla, omakotitalo. Kemiönsaari keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 29 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Kemiönsaari, 75 m² rivitalo kolmio
Kuljettajan lisäksi tarvitsisin 2 kantajaa. Ja itse osallistun myös kantamiseen. Isoin ja painavin on pyykinpesukone. Sit on vaan vitriiniä ja tv tasoja sekä lasten sängyt ja pöydät. Auton saa ajettua muutaman metrin päähän ovista ja nykyisessä asunnosta pitää kantaa portaita pitkin toisesta kerroksesta tavarat ulos. Uudessa asunnossa ei tarvii kun kantaa vaan sisään rivitalo asuntoon. Asunnon lisäks ei oo varastotilaa. Länsimäki, rivitalo. Kemiönsaari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kemiönsaari

Kemiönsaarissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kemiönsaari »