Muuttopalvelu Kempele


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Kempele

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Onko muutto ajankohtainen? Jätä tarjouspyyntö Muuttomaailman helpolla lomakkeella ja tarjouspyyntö Kempeleestä, Kempeleessä tai Kempeleeseen lähetetään yli 250 muuttofirmalle ympäri Suomea. Muuttaminen on mukavaa, kun vain löytyy oikea muuttopalvelu. Tässä asiassa Muuttomaailma auttaa sinua näyttämällä arvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista.

Kun olet kilpailuttanut muuton ja nähnyt tarjoukset, sinun ei tarvitse enää kuin valita itsellesi sopiva muuttofirma ilmaiseksi. Voit keskustella myös muuton yksityiskohdista ja esittää lisäkysymyksiä muuttofirmalle suoraan palvelussa. Kiinnostuneet muuttofirmat ovat sinuun suoraan yhteydessä ja voit vapaasti valita sopivimman.

Kilpailuta muuttopalvelu Kempele »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Kempeleen muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kempelestä Jyväskylään

2 omaa kantajaa. Kaikki valmiiksi pakattu.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi kolme päivää myöhemmin tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Jyväskylästä tekemään muuttoa Kempeleestä Jyväskylään. Muutto tehtiin pitkästä välimatkasta johtuen urakkahintaisena ja isolla 47 kuution kuorma-autolla. Muuttoautossa oli mukana kahdet nokkakärryt, suojavilttejä ja kuormasidontaliinoja. Muuttofirman puolesta muuttoon saapui kuski joka osallistui tavaroiden kantamiseen. Muuttofirmalla on lakisääteiset vakuutukset ja liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki tapahtui ilmoitetun aikataulun mukaan. Muuttomies oli aloittanut tavaroiden siirtämisen uuteen asuntoon, ennenkuin me muuttajat ehdimme paikalle. Iso kiitos!"

Muutto Kempeleestä Lempäälään

Muutto olisi omakotitalosta rivitaloon, (tavaraa heitetään mahdollisimman paljon menemään). Kantaja järjestyy molemmissa päissä avuksi. Muuttoauton saa ajettua oven eteen

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttoyrittäjä Torniosta otti tehtäväkseen hoitaa muuton Kempeleestä Lempäälään. Muuttaja sai urakkahintaisen tarjouksen jonka mukana tuli muuttomies, kuorma-auto ja muuttoauton mukana tuli pehmusteet, nokkakärryt, pianovaljaat, sidontavälineet ja muita muuttoon liittyviä tarvikkeita. Hintaan sisältyi myös tiekuljetusvakuutus. Muuttofirma on saanut erittäin paljon positiivisia palautteita Muuttomaailman muuttajilta. Pyydä tarjous Muuttomaailman sivuilla, vertaa ja valitse itsellesi paras muuttofirma omaan muuttoon.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto kempele-lempäälä, kaikki meni todella mallikkaasti, niin ajallisesti kuin muutoinkin! Suosittelen todellakin!!"

Muutto Espoosta Kempeleeseen

Liittyvä paikkakunta: Espoo

Espoosta muutetaan vain osa asunnon tavaroista. Isoimmat ovat kulmasohva, pyykkikone, kuivausrumpu, ruokapöytä ja 6 tuolia, kirjahylly, tv-taso, pieniä lipastoja. Lisäksi mm astiat, vaatteet, polkupyörä, kirjat, 3 ompelukonetta, monta laatikkoa käsityötarvikkeita. Kummassakin päässä on kantoapua. Toivottu muuttopäivä on 15.-23.2.2018

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen. Muuton hinta pyöri 740-1300 euron välissä.

Muuttofirman valinta
Pitkän matkan muutoissa urakkahinnoittelu tulee halvemmaksi ratkaisuksi ja sitä käytettiin tässäkin tapauksessa. Yrityksellä on tarvittavat liikenneluvat ja ammattipätevyydet kunnossa sekä lakisääteisten velvoitteiden hoito ajan tasalla. Muuttoautossa oli nokkakärryt, kantoliinat ja pehmusteita huonekalujen suojaamiseksi. Ammattilaisten käsissä muutto sujuu mutkitta!

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Palvelu toimi hyvin ja aikataulut pitivät. Kuljettaja oli ystävällinen ja tiesi mitä teki. Suosittelen!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin sujuva ja miellyttävä palvelu.

Muutto Kempele - Helsinki

Otettiin hyvin yhteyttä, kun ei itse ehtinyt vielä asiaa ajatella prosessin eri vaiheessa! Reilu peli!

Muutto Kempele - Helsinki

Muutto kerrassaan täydellinen, pojat ahkeria, ei taukoja, muuttofirma luotettava, suosittelemma 10+

Muutto Kempele - Tupos

Kempeleen muutto ja kaupunkitietoa

Kempele sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa ja se kuuluu Oulun seutukuntaan. Kempeleessä asustaa noin 17 499 henkilöä ja kunnan pinta-ala on 110,34 km². Kempeleen kunta on vuonna 1867 perustettu ja varhaisimmat maininnat kirjallisesti Kempeleen asutuksesta on 1500-luvulta. Kempele on vuonna 2006 valittu Suomen luovimmaksi kunnaksi ja koko Suomen kattavassa kuntien ja kaupunkien asukastyytyväisyystutkimuksessa Kempele valittiin Suomen parhaaksi vuonna 2008.

Kempeleen naapurikunnat ovat Liminka, Oulu ja Tyrnävä. Hieman kauempaa löytyy isommat naapurikaupungit Raahe, Kemi ja Kajaani.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!