Muuttopalvelu Alajärvi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Alajärvellä, Alajärvelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Alajärvellä.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Alajärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Alajärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Alajärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvää palvelua, muutto sujui nopeasti ja sujuvasti!

Muutto Kaarina - Littoinen

Hyvin meni muutto. Reippaita heppuja. Kiitos vielä kerran.

Muutto Ii - Joensuu

Tehokasta ja kohteliasta. Kiitos Mikolle.

Muutto Somero - Nurmijärvi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Alajärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Alajärvi - Kemiönsaari, 67 m² rivitalo kolmio
Pesukone, pirttikalusto, pieni kaapisto, 2 pienehköä telkkaria,2 pienehköä hyllykköä, keinutuoli, 1 korkeahko lattialamppu, keittiön astiat, vaatteet, auton kesärenkaat, muutamia patjoja, 1 nojatuoli, 2 pikkutuolia. Uuteen asuntoon pystyy ajamaan ihan oven eteen kuten myöskin tähän vanhaan kotiin. Tarjousta voi heittää joko niin, että on kuljettaja yksin ja myös 2 työntekijällä mitä maksaisi. Toiveaika olisi perjantaiaamuna siten, että pääsisimme tästä lähtemään n. klo 11. Asunnon avain on meidän haettava ennen asuntoon pääsyä. Alajärvi keskusta, rivitalo. Kemiönsaari keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Alajärvi - Rovaniemi, 20 m² kerrostalo yksiö
Huom! Alajärven asunto on isompi kuin 20 neliötä, mutta täysin samat tavarat mahtuivat Tampereella vuosi sitten 19,5 neliön asuntoon, eli tuo 20 neliötä kuvaa tavaroiden määrää ja asunnon ulkopuolella oli ja on edelleen vain polkupyörä. Vuosi sitten edellisessä muutossa muuton hoiti kuski ja minä noin puolessa tunnissa kummassakin päässä ja autona oli Citroen Jumper jossa tavaratilan korkeus oli 185 cm Kuvaus muuttokuormasta: Polkupyörä. 2 kpl n. 2 m pitkä vaatetanko vaatteineen. Pieni lipasto ja tv (tv menee pahvilootaan). Noin 1,5 m pitkä pieni sohva (sohva menee kuormassa vaatetangon alle ja siihen laitetaan vielä vaatteita vaakatasoon). Pieni pöytä, josta irroitetaan jalat, joten ei vie niin paljon tilaa. Ikean pahvisia muuttolaatikoita tulee n. 15 kpl ja muita pienempiä tavaroita kuten pölyimuri, jalkalamppu ym.. Laverisänky patjoineen, täkkineen ja 2 laukkua sen alla. Alajärvi keskusta, kerrostalo. Ounasrinne, kerrostalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Alajärvi - Helsinki, 86 m² kerrostalo kolmio
Ei ole kantajia omasta takaa. Kuljettajan lisäksi tarvitaan 2 kantomiestä. Muuttolaatikoita ja pakkaustarvikkeita ei tarvita. Ei myöskään apua tavaroiden pakkaamisessa ja purkamisessa. Pyykinpesukone ja piano muutetaan. Pienehkön muuttoauton saa ajettua ulko-ovien eteen. Asunnon lisäksi on molemmissa kellarikomero ja Alajärvellä myös varastohuone. Uusi asunto on suunnilleen yhtä suuri kuin vanha. Alajärvi keskusta, kerrostalo. Viikki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Alajärvi - Vantaa, 85 m² kerrostalo kolmio
Iso pakettiauto ja kaksi kantajaa. Emme tarvitse muuttolaatikoita. Viemme itse kaikki astiat, vaatteet ym. tavarat ennen varsinaista muuttoa. Tarvitsemme apua sohvien ja tuolin ja pieni kaappipakastimen sekä pesukoneen kantamiseen. Yhdestä makuuhuoneesta lähtee rulohyllyt ja pieni työpöytä, lipasto ym. kevyttä tavaraa. Itse kannamme kevyempiä tavaroita. Keittiöstä ja kahdesta makuuhuoneista ei periaatteessa lähde mitään huonekaluja muuttoautoon. Verkkokellarista mukaan lähtee jokin verran pientä tavaraa ja asunnosta noin 20 muuttolaatikkoa. Alajärvi keskusta, kerrostalo. Rekola, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Alajärvi

Alajärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Alajärvi »