Muuttopalvelu Kihniö


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kihniössä, Kihniöön tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Kihniössä.

Tutustu myös Kihniössä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kihniö »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kihniössä

Muutto tai kuljetus hakusessa Kihniössä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ajallisesti muuttoon meni reilu kaksi tuntia, vaikka toisessa osoitteessa ei ollut edes hissiä. Reippaita muuttajia olivat!

Muutto Lahti - Lahti

mukavat,asialliset ja asiansaosaavat kaverit

Muutto Kerava - Tuusula

Muutto meni todella hyvin, auto saapui niinkuin oli sovittu ja tavarat vaihtoivat paikkaa osoitteesta toiseen todella rivakasti eli olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun!!!

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kihniössä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pirkanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kihniö - Kankaanpää, 70 m² kerrostalo kolmio
Avaimet käteen periaatteella koska asunto tarvitsee saada tyhjäksi niin ettei itseni tarvitse olla paikalla. Kihniö keskusta, kerrostalo. Kankaanpää keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kihniö - Helsinki, 180 m²
Voimme itse pakata tavarat laatikoihin, mutta tarvitsemme muuttolaatikoita yritykseltä. Tarvitsemme myös palvelua, jossa tavarat siirretään uuteen toimistoon. Laatikoita tarvitsemme 20-40 riippuen hinnasta ja jos pakkaamme tietokoneet alkuperäiseen pakkaukseen. Isoja huonekaluja ovat esimerkiksi työpöydät ja tuolit (n. 18 kpl), kirjoitustauluja 2 kpl, Neuvottelupöytä (n. 2m pitkä), muutamia pöytälaatikoita ja nojatuoleja. Tarvitsemme mahdollisesti suojaavaa materiaalia tietokoneiden ympärille. Kihniö keskusta, rivitalo. Punavuori, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Kihniö, 100 m² rivitalo
Huonekaluja ei tule mukaan. Tavaraa on vähäsen vaatteet, tv, dvd-soitin, dvd-leffoja, jotain pikkusälää ja mun eläimet. Tuomarila-Suvela, rivitalo. Kihniö keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kihniö - Keuruu, 30 m² rivitalo yksiö
Äitille etsin muuttoapua. Kantajia ei ole ketään. Muuttoauton saa rivitalossa oven eteen. Kerrostalossa olisi eka kerros. Pienen yksiön tavaroista olisi kyse. Ja kun on kyseessä vanha ihminen mitään ei voi heittää pois. Asunnossa on vain sohva, sänky, pari pöytää, keinutuoli, nojatuoli ja kirjahylly ja toinen hylly, televisio. Sekä keittiön pöytä ja 2 tuolia. Ja paljon pusseja ja laatikoita. Varautua voi myös johonkin pakkaamiseen. Myös häkkivarasto pitää tyhjentää. Myös äitini pitäisi ottaa autoon mukaan. Vastassa Keuruulla olisi kyllä ihminen. Kysely tuli näin äkkiä, kun ensin sukulaisten piti auttaa muutossa, mutta kaikki sit peru. Kihniö keskusta, rivitalo. Keuruu keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kihniö

Kihniössä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kihniö »