Muuttopalvelu Kihniö


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kihniössä, Kihniöön tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Kihniössä.

Tutustu myös Kihniössä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kihniö »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kihniössä

Muutto tai kuljetus hakusessa Kihniössä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kiitos. Kaikki meni hyvin. Ystävällistä palvelua :). Suosittelen

Muutto Lieksa - Raisio

Reipasta toimintaa hyvällä fiiliksellä.

Muutto Kauniainen - Kauniainen

Äärettömän ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu muuton suunnitteluvaiheesta kuorman purkuun asti! Aikataulut pitivät täydellisesti ja kaikki tavarat tulivat ehjinä perille monen sadan kilometrin päähän. Erinomainen kokemus!

Muutto Kouvola - Keminmaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kihniössä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kihniö - Kankaanpää, 70 m² kerrostalo kolmio
Avaimet käteen periaatteella koska asunto tarvitsee saada tyhjäksi niin ettei itseni tarvitse olla paikalla. Kihniö keskusta, kerrostalo. Kankaanpää keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kihniö - Helsinki, 180 m²
Voimme itse pakata tavarat laatikoihin, mutta tarvitsemme muuttolaatikoita yritykseltä. Tarvitsemme myös palvelua, jossa tavarat siirretään uuteen toimistoon. Laatikoita tarvitsemme 20-40 riippuen hinnasta ja jos pakkaamme tietokoneet alkuperäiseen pakkaukseen. Isoja huonekaluja ovat esimerkiksi työpöydät ja tuolit (n. 18 kpl), kirjoitustauluja 2 kpl, Neuvottelupöytä (n. 2m pitkä), muutamia pöytälaatikoita ja nojatuoleja. Tarvitsemme mahdollisesti suojaavaa materiaalia tietokoneiden ympärille. Kihniö keskusta, rivitalo. Punavuori, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Kihniö, 100 m² rivitalo
Huonekaluja ei tule mukaan. Tavaraa on vähäsen vaatteet, tv, dvd-soitin, dvd-leffoja, jotain pikkusälää ja mun eläimet. Tuomarila-Suvela, rivitalo. Kihniö keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kihniö - Keuruu, 30 m² rivitalo yksiö
Äitille etsin muuttoapua. Kantajia ei ole ketään. Muuttoauton saa rivitalossa oven eteen. Kerrostalossa olisi eka kerros. Pienen yksiön tavaroista olisi kyse. Ja kun on kyseessä vanha ihminen mitään ei voi heittää pois. Asunnossa on vain sohva, sänky, pari pöytää, keinutuoli, nojatuoli ja kirjahylly ja toinen hylly, televisio. Sekä keittiön pöytä ja 2 tuolia. Ja paljon pusseja ja laatikoita. Varautua voi myös johonkin pakkaamiseen. Myös häkkivarasto pitää tyhjentää. Myös äitini pitäisi ottaa autoon mukaan. Vastassa Keuruulla olisi kyllä ihminen. Kysely tuli näin äkkiä, kun ensin sukulaisten piti auttaa muutossa, mutta kaikki sit peru. Kihniö keskusta, rivitalo. Keuruu keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kihniö

Kihniössä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kihniö »