Muuttopalvelu Kinnula


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kinnulassa, paikkakunnalle Kinnula tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kinnulassa.

Tutustu myös Kinnulassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Kinnula »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kinnulassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kinnulassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat todella reippaita ja jaksoivat hoitaa koko muuton kunnialla, vaikka olikin iso muutto.

Muutto Sipoo - Laukkoski

Muutto meni aikataulun mukaisesti ja nopeasti ja kaikki sujui niinkuin sovittiin. Tavarat laitettiin autoon nopeasti ja turvallisesti. Kantaminen sujui myös nopeasti reippaan muuttonuorukaisen kanssa.

Muutto Lapua - Helsinki

Kaikki sujui nopeasti ja kuten oli sovittu.

Muutto Kajaani - Kaarina

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kinnulassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vaasa - Kinnula, 57 m² kerrostalo kaksio
Toivon että lähtiessä voisi olla 2 kantajaa teiltä. Mutta se toinen voi jäädä pois vaasassa ja vain 1 kuski , minä tulen autoon mukaan näytän minne kuski ajaa.. En tarvi omakotitaloon enää teiltä 2 kantajaa, koska siellä on kantaja ja ne voi osan tavaroita voi jättää autotalliin. Kerrostalossa on 2 pientä komeroa ja 1 isokomero ja pyöreä ruoka päytäpöytä ei tule sohvia ei oteta mukaan. Ja noin 15 pussia vaatteita mattoja sekä noin 15 laatikkoa. Vetokannas, kerrostalo. Kinnula keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Porvoo - Kinnula, 54 m² kerrostalo kaksio
Muuttoauton saa ajettua rappukäytävän ulko-oven eteen kadulle (raput ja hissi asuntoon) tai sisäpihalle, mikä on samassa tasossa (kerroksessa) muutettavan asunnon kanssa. Pakatut muuttolaatikot ovat valmiina siirtoon. (Nokkakärryt muuttoauton mukaan.) Isoille tavaroille tarvitaan kantomiehet: 2 joustinpatjasänkyä, 2 lasiovikaappia (ilman laseja), 2 nojatuolia (lepomekanismilla), kevytrakenteinen piironki, ruokapöytä, pesukone. Lisäksi valmiiksi purettuina kirjoituspöytä, piironki ja liukuovivaatekomero. Porvoo keskusta, kerrostalo. Kinnula keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Kinnula, 70 m² kolmio
Muutetaan osa asunnon tavaroista toisella paikkakunnalla sijaitsevalle työasunnolle. Tarvitsen muuttoon kantajat. Isoja huonekaluja on sohva, sänky, senkki ja pyykinpesukone, muut huonekalut osiin purettuna. Muuttoauton saa molemmissa asunnoissa oven eteen. Iinatti, rivitalo. Kinnula keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vaasa - Kinnula, 60 m² kerrostalo kaksio
1 tai 2 kantomiestä ainakin lähtöpaikasta ja 1 kuljettaja koska 260 km päähän ajo ja sieltä pois. Auto pitää ajaa pois. Akaan tavarat valmiiksi muovilaatikoihin joita on itsellä ja loput vanhat huonekalut laitan roskiin. Vaatteita ja astioita joitakin tärkeitä papereita tulee komerollisen verran. Tarvitsen ainakin paketti auton verran tilaa. En ota huonekaluja. Vain yhden mäntykomeron mukaan. Lähtöpäivä asunnosta voi vielä muuttua aikaisemmaksi. Vetokannas, kerrostalo. Kinnula keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 35 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kinnula

Kinnulassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kinnula »