Muuttopalvelu Kalajoki


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Kalajoki

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Aloita muuton suunnittelu Kalajoella, Kalajoelta, tai Kalajokeen täyttämällä Muuttomaailman sivuilla yksinkertainen tarjouspyyntölomake. Tarjouspyyntö välittyy palvelussa mukana oleville muuttofirmoille, joita on jo yli 300 ympäri Suomea. Muuttofirma jättää halutessaan tarjouksen muutosta ja pääset palvelussa lukemaan myös muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista. Voit myös keskustella muuton yksityiskohdista muuttofirmojen kanssa palvelussa, jos sinulla jää kysyttävää muutosta.

Säästä rahaa lukemalla Muuttomaailman kätevät muuttovinkit, äläkä unohda ladata Suomen kattavinta muuttajan muistilistaa. Lopuksi valitse tarpeisiisi sopivin muuttopalvelu ja aloita stressitön muutto.

Kilpailuta muuttopalvelu Kalajoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kalajoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Kalajoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kalajoki muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kalajoelta Ouluun

Muutettavana mm. sohva (pituus 210 cm; yhdessä osassa, pehmusteet otettavissa pois), sänky (180 x200cm;yritetään purkaa osiin) ja sängynpääty (175x110 cm) sekä pesukone. Pyydän kahta tarjousta, toinen yhdellä kantajalla, toinen kahdella kantajalla. Oulussa huonekaluja viedään myös toiseen osoitteeseen. Kaikissa asunnoissa auton saa lähelle sisäänkäyntiä. Muuttolaatikoita jne. ei tarvitse eikä apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 huikeaa tarjousta. Tarjouspyyntö sulkeutui nopeasti oikean muuttofirman löydyttyä.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Kokkolasta suoritti muuton Kalajoelta Ouluun. Muutto tehtiin urakkahintaisena asiakkaalle, kuten pitemmän matkan muutoissa on tapana. Muuton hintaan sisältyi kuljettaja, kantaja, muuttoauto, bensat ja vakuutukset. Muuton yksityiskohdista puhuttiin muuttofirman kanssa puhelimitse.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki meni hyvin ja nopeastikin, ei mitään huomautettavaa:)"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto hoidettiin kovalla ammattitaidolla, laittamattomalla kohteliaisuudella ja erinomaisen jämptisti täsmälleen niin kuin sovittiinkin. Laatufirma. Ehdoton suositus.

Muutto Helsinki - Utsjoki

Ylitti kaikki odotukset. Ystävällinen ja KIIREETÖN palvelu. Teki muutosta todella helpon!

Muutto Riihimäki - Joensuu

Palveluhenkistä luotettavaa palvelua.10....

Muutto Lapua - Seinäjoki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kalajoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kalajoki - Jyväskylä, 45 m² rivitalo kaksio
Omasta takaa on 1-2 kantajaa. Muutetaan vain osa huonekaluista eli 2 lipastoa, kevyt sohva, sohvapöytä sekä kirjahylly, joka koostuu 10 moduulista (koko 90x35x40 cm). Lisäksi polkupyörä, suksia, kirjat, astiat ja vaatteet ym. Kalajoella autolla pääsee ulko-oven eteen. Jyväskylän päässä kohteessa on 4 hengen hissi, hissitasanteelle on leveät portaat puolen kerroksen verran. Autolla pääsee oven eteen. Muuttolaatikoille on tarvetta. Kalajoki keskusta, rivitalo. Mattilanpelto, kerrostalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kalajoki - Oulainen, 60 m² luhtitalo kaksio
Olen muuttamassa ulkomaille työn perässä ja tarvitsisin muuton asuinhuoneistosta Kalajoen Hiekkasärkiltä Oulaisten keskustaan varastotilaan. Eli tarvitsisin kantajat ja pakettiauton. Asunto, josta muutetaan on 2h+keittiö+parvi, luhtitalon 2:ssa kerroksessa ja auton saa ajettua portaiden eteen. Varastotila Oulaisissa on 7m2 ja auton saa ajettua liuskaa pitkin sisätiloihin. (tarkistetaan vielä korkeus..) Isoja huonekaluja ei kuulu muuttoon, vain reilusti laatikoita, 8 isohkoa säilytyspuuarkkua, jätesäkkejä ja isoja mattorullia, yms. Kaikki on valmiiksi pakattuna. Kalajoki keskusta, luhtitalo. Oulainen keskusta, varastotila.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sundsberg - Kalajoki, 69 m² kerrostalo kolmio
Muutan työn perässä toiselle paikkakunnalle. Muutan Kalajoelle mutta kämpän osoite vielä epäselvä. Saan osoite vastaa ensi kuussa. Sundsberg, kerrostalo. Kalajoki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Saarenkylä - Kalajoki, 100 m²
Kotimuutto, kantava kuljettaja, ei muuttolaatikoota. Saa ajettu oven eteen molemmissa. Saarenkylästä varasto mukaan. Muuttava asunto n.100 neliötä rivitalo muutettava asunto 2-kerroksinen omakotitalo 117 neliötä. Saarenkylä, rivitalo. Kalajoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kalajoki

Kalajoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kalajoelle muutto ja kaupunkitietoa

Kalajoki on kaupunki Suomessa, joka sijoittuu Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kalajoki on perustettu vuonna 1865. Kun Himanka liitettiin Kalajokeen vuonna 2010, kaupungin asukasluku kohosi 12 487 henkeen 9 591 hengestä. Pinta-alaltaan Kalajoki on 2 391,30 km². Kalajoki tunnetaan matkailusta, maataloudesta, että metalliteollisuudestakin. Ylivieska ja Kannus omistavat lähimmät rautatieasemat, jos junalla täytyy matkustaa.

Kalajoen naapurikunnat ovat Alavieska, Kokkola, Kannus, Merijärvi, Pyhäjoki, Raahe, Sievi ja Ylivieska.

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kalajoki »