Muuttopalvelu Kalajoki


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Kalajoki

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Aloita muuton suunnittelu Kalajoella, Kalajoelta, tai Kalajokeen täyttämällä Muuttomaailman sivuilla yksinkertainen tarjouspyyntölomake. Tarjouspyyntö välittyy palvelussa mukana oleville muuttofirmoille, joita on jo yli 250 ympäri Suomea. Muuttofirma jättää halutessaan tarjouksen muutosta ja pääset palvelussa lukemaan myös muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista. Voit myös keskustella muuton yksityiskohdista muuttofirmojen kanssa palvelussa, jos sinulla jää kysyttävää muutosta.

Säästä rahaa lukemalla Muuttomaailman kätevät muuttovinkit, äläkä unohda ladata Suomen kattavinta muuttajan muistilistaa. Lopuksi valitse tarpeisiisi sopivin muuttopalvelu ja aloita stressitön muutto.

Kilpailuta muuttopalvelu Kalajoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Kalajoen muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kalajoelta Ouluun

Muutettavana mm. sohva (pituus 210 cm; yhdessä osassa, pehmusteet otettavissa pois), sänky (180 x200cm;yritetään purkaa osiin) ja sängynpääty (175x110 cm) sekä pesukone. Pyydän kahta tarjousta, toinen yhdellä kantajalla, toinen kahdella kantajalla. Oulussa huonekaluja viedään myös toiseen osoitteeseen. Kaikissa asunnoissa auton saa lähelle sisäänkäyntiä. Muuttolaatikoita jne. ei tarvitse eikä apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 huikeaa tarjousta. Tarjouspyyntö sulkeutui nopeasti oikean muuttofirman löydyttyä.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Kokkolasta suoritti muuton Kalajoelta Ouluun. Muutto tehtiin urakkahintaisena asiakkaalle, kuten pitemmän matkan muutoissa on tapana. Muuton hintaan sisältyi kuljettaja, kantaja, muuttoauto, bensat ja vakuutukset. Muuton yksityiskohdista puhuttiin muuttofirman kanssa puhelimitse.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki meni hyvin ja nopeastikin, ei mitään huomautettavaa:)"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Keisarin pojat todella reippaita ja ammattinsa osaavia homma hoitui todella hyvin

Muutto Valkeakoski - Valkeakoski

Reipasta touhua ja ystävällinen, ammattitaitoinen porukka. Suosittelen!

Muutto Helsinki - Orimattila

Kaikki sujui helposti, nopeasti ja sovitusti, ei mitään moitittavaa!

Muutto Tampere - Tampere

Kalajoelle muutto ja kaupunkitietoa

Kalajoki on kaupunki Suomessa, joka sijoittuu Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kalajoki on perustettu vuonna 1865. Kun Himanka liitettiin Kalajokeen vuonna 2010, kaupungin asukasluku kohosi 12 487 henkeen 9 591 hengestä. Pinta-alaltaan Kalajoki on 2 391,30 km². Kalajoki tunnetaan matkailusta, maataloudesta, että metalliteollisuudestakin. Ylivieska ja Kannus omistavat lähimmät rautatieasemat, jos junalla täytyy matkustaa.

Kalajoen naapurikunnat ovat Alavieska, Kokkola, Kannus, Merijärvi, Pyhäjoki, Raahe, Sievi ja Ylivieska.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!