Muuttopalvelu Kalajoki


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Aloita muuton suunnittelu Kalajoella, Kalajoelta, tai Kalajokeen täyttämällä Muuttomaailman sivuilla yksinkertainen tarjouspyyntölomake. Tarjouspyyntö välittyy palvelussa mukana oleville muuttofirmoille, joita on jo yli 300 ympäri Suomea. Muuttofirma jättää halutessaan tarjouksen muutosta ja pääset palvelussa lukemaan myös muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista. Voit myös keskustella muuton yksityiskohdista muuttofirmojen kanssa palvelussa, jos sinulla jää kysyttävää muutosta.

Säästä rahaa lukemalla Muuttomaailman kätevät muuttovinkit, äläkä unohda ladata Suomen kattavinta muuttajan muistilistaa. Lopuksi valitse tarpeisiisi sopivin muuttopalvelu ja aloita stressitön muutto.

Kilpailuta muuttopalvelu Kalajoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kalajoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Kalajoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kalajoki muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kalajoelta Ouluun

Muutettavana mm. sohva (pituus 210 cm; yhdessä osassa, pehmusteet otettavissa pois), sänky (180 x200cm;yritetään purkaa osiin) ja sängynpääty (175x110 cm) sekä pesukone. Pyydän kahta tarjousta, toinen yhdellä kantajalla, toinen kahdella kantajalla. Oulussa huonekaluja viedään myös toiseen osoitteeseen. Kaikissa asunnoissa auton saa lähelle sisäänkäyntiä. Muuttolaatikoita jne. ei tarvitse eikä apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 huikeaa tarjousta. Tarjouspyyntö sulkeutui nopeasti oikean muuttofirman löydyttyä.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Kokkolasta suoritti muuton Kalajoelta Ouluun. Muutto tehtiin urakkahintaisena asiakkaalle, kuten pitemmän matkan muutoissa on tapana. Muuton hintaan sisältyi kuljettaja, kantaja, muuttoauto, bensat ja vakuutukset. Muuton yksityiskohdista puhuttiin muuttofirman kanssa puhelimitse.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki meni hyvin ja nopeastikin, ei mitään huomautettavaa:)"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Todella helppo, kohtelias ja hyvä palvelu - muuttaminen on helppoa ja stressitöntä 🙂

Muutto Turku - Helsinki

Todella hienoa ja joustavaa palvelua. Iso suositus.

Muutto Pirkkala - Jyväskylä

Muuttomiehet olivat asiallisia ja riittävän ripeitä. Hinta sattui olemaan hyvinkin kilpailukykyinen koska yrityksellä oli samana päivänä toinen keikka viereisellä kylällä. Ostaisin tämän firman palvelut toisenkin kerran.

Muutto Hämeenkyrö - Sastamala

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kalajoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kokkola - Kalajoki, 48 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa 1-2 kantajaa, joten tarvitsisin kantomiehiä 1-2. Isot huonekalut: 160 x 200 cm jenkkisänky (laitetaan osiin), divaanivuodesohva (saa kahteen osaan), tv-taso, kirjoituspöytä, ruokapöytä, 4 eurolavaa, n. 2 metriä korkea hylly ja pyykinpesukone. En tarvitse muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita, apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. Muuttoauton saa ajettua ulko-oven eteen. Kokkola keskusta, kerrostalo. Kalajoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 59 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ylivieska - Kalajoki, 85 m² rivitalo kolmio
Muutto ensin yksiöön Ylivieskassa ( ei vielä tiedossa osoite.. sinne aluksi viedään vain muutama huonekalu) sekä sen jälkeen ajo mökille kalajoelle jonne pääosa huonekaluista. Tarvitsen kaksi kantomiestä. ( mikäli muutto illalla niin järjestynee ehkä myös kantaja itseltä niin sitten vain yksi muuttomies) Pakataan ja puretaan tavarat itse ja pyritään kuljettamaan mahdollisimman monta laatikkoa edeltäkäsin muutettavaan asuntoon. Muutettavat tavarat siis lähinnä huonekaluja. Muuttolaatikoita ei tarvita. Mökille saa auton oven lähettyville. Ei varastotilaa. Ylivieska keskusta, rivitalo. Kalajoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kalajoki - Jyväskylä, 45 m² rivitalo kaksio
Omasta takaa on 1-2 kantajaa. Muutetaan vain osa huonekaluista eli 2 lipastoa, kevyt sohva, sohvapöytä sekä kirjahylly, joka koostuu 10 moduulista (koko 90x35x40 cm). Lisäksi polkupyörä, suksia, kirjat, astiat ja vaatteet ym. Kalajoella autolla pääsee ulko-oven eteen. Jyväskylän päässä kohteessa on 4 hengen hissi, hissitasanteelle on leveät portaat puolen kerroksen verran. Autolla pääsee oven eteen. Muuttolaatikoille on tarvetta. Kalajoki keskusta, rivitalo. Mattilanpelto, kerrostalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kalajoki - Oulainen, 60 m² luhtitalo kaksio
Olen muuttamassa ulkomaille työn perässä ja tarvitsisin muuton asuinhuoneistosta Kalajoen Hiekkasärkiltä Oulaisten keskustaan varastotilaan. Eli tarvitsisin kantajat ja pakettiauton. Asunto, josta muutetaan on 2h+keittiö+parvi, luhtitalon 2:ssa kerroksessa ja auton saa ajettua portaiden eteen. Varastotila Oulaisissa on 7m2 ja auton saa ajettua liuskaa pitkin sisätiloihin. (tarkistetaan vielä korkeus..) Isoja huonekaluja ei kuulu muuttoon, vain reilusti laatikoita, 8 isohkoa säilytyspuuarkkua, jätesäkkejä ja isoja mattorullia, yms. Kaikki on valmiiksi pakattuna. Kalajoki keskusta, luhtitalo. Oulainen keskusta, varastotila.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kalajoki

Kalajoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kalajoelle muutto ja kaupunkitietoa

Kalajoki on kaupunki Suomessa, joka sijoittuu Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kalajoki on perustettu vuonna 1865. Kun Himanka liitettiin Kalajokeen vuonna 2010, kaupungin asukasluku kohosi 12 487 henkeen 9 591 hengestä. Pinta-alaltaan Kalajoki on 2 391,30 km². Kalajoki tunnetaan matkailusta, maataloudesta, että metalliteollisuudestakin. Ylivieska ja Kannus omistavat lähimmät rautatieasemat, jos junalla täytyy matkustaa.

Kalajoen naapurikunnat ovat Alavieska, Kokkola, Kannus, Merijärvi, Pyhäjoki, Raahe, Sievi ja Ylivieska.

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kalajoki »