Muuttopalvelu Korsnäs


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Korsnässsa, paikkakunnalle Korsnäs tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Korsnässsa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Korsnäs »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Korsnässsa

Muutto tai kuljetus hakusessa Korsnässsa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

En enää koskaan muuta ilman muuttofirmaa, niin paljon paremmin homma hoitui firman kanssa kuin ilman sitä.

Muutto Kuopio - Helsinki

Sujuvaa, nopeaa ja ystävällistä toimintaa. Voin suositella lämpimästi

Muutto Porvoo - Porvoo

Ihan huippu muuttomies!

Muutto Iisalmi - Kajaani

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Korsnässsa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Korsnäs - Vantaa, 24 m² kerrostalo yksiö
Muuttoauton saa ajettua helposti pihalle oman terassini eteen mistä pystyy nopeasti kantamaan tavarat autoon. Omasta takaa tulisi ainakin kaksi kantajaa. Tavaraa ei ole paljon mutta ainoa painava missä taidetaan tarvita apua on pyykinpesukone. Varastotilaa on mutta käyn sen itse tyhjentämässä ja siivoamassa, eikä sen tavaroita tarvitse ottaa huomioon muutossa. En tarvitse muuttolaatikoita enkä apua purkaamisessa/pakkaamisessa Korsnäs keskusta, kerrostalo. Tikkurila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Korsnäs - Helsinki, 84 m² rivitalo kolmio
Muuttoauton saa suhteellisen lähelle muutettavasta kohteesta suoraan muutettavan asunnon oven eteen. Nykyisestä asunnosta muutettavat tavarat ja huonekalut pyritään siirtämään muuton sujuvuutta helpottamaan, joko huoneiston alakerran tilaan tai terassille. Muuttajia on mahdollisesti 1-2 omasta takaa. Pyydän kuitenkin tarjousta myös siten, että mukaan on laskettu muutaman kantomiehen hinta ja myös vaihtoehtoisesti ilman. Kiitos. Korsnäs keskusta, rivitalo. Aurinkolahti, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Korsnäs - Helsinki, 74 m² kerrostalo kolmio
Yksi kantaja omasta takaa, tarvii yhen kantajan jos ei kuski kanna apuna. Ei tarvitse muutto laatikoita tai muuta. Kaikki pakattu hyvin valmiiksi. Isompia huonekaluja on: pyykinpesukone, kulmasohva (2 osassa), 120cm leveä sänky, pyöreä ruokapöytä (105cm), ruokapöydän tuolit 4kpl. Pienempiä: 42 tv ja pieni tv taso, muutama pieni sohvapöytä, n. 6-8 laatikkoa yleistä tavaraa, muutama pieni kukka! Pääsee autolla kummassakin päässä oven eteen. Pienet kynnykset. Häkki varastot kummassakin asunnossa minne menee osa tavaroista! Korsnäs keskusta, kerrostalo. Kamppi - Ruoholahti, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Korsnäs - Espoo, 29 m² kerrostalo yksiö
Kuljettaja, joka voi auttaa kantamisessa riittää. Nokkakärryt olisi hyvä olla. Tavarat ovat kaikki valmiiksi pakattuna. Muuttolaatikoita tulee arviolta olemaan 30-40kpl. Ainoa hankala kannettava on pesukone jos emme saa sitä jätettyä vanhan asunnon uusille asukkaille. Muut, kuten sohva, sänky ja lipasto liikkuvat ihan hyvin kenen tahansa kahden voimin. Muuttoautot saa molemmissa päissä ihan ovien eteen. Lähtöpäässä on kahdet portaat, mutta perillä ei yhtään. Korsnäs keskusta, kerrostalo. Pohjois-Leppävaara, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Korsnäs

Korsnässsa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Korsnäs »