Muuttopalvelu Lapinjärvi


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Lapinjärvellä, Lapinjärvelle tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Lapinjärvellä.

Tutustu myös Lapinjärvellä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Lapinjärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lapinjärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Lapinjärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Aivan loistava palvelu, suosittelen. Elämäni helpoin muutto. Palveluun nähden edullinen.

Muutto Kangasala - Tampere

Muutto sujui hyvin ammattitaitoisen kuljettajan tehdessä kuormaa, ei tarvinnut itse päätään vaivata. Toki itsellä oli apuna viisi rivakkaa kaveria niin muutto sujui vauhdilla.

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Reippaita muuttomiehiä. Ammattilaisia olivat.

Muutto Mikkeli - Savonlinna

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lapinjärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Uusimaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lapinjärvi - Loviisa, 41 m² rivitalo yksiö
Ei ole kantajia. yksi kantomies tarvitaan. Tarvin muuttolaatikoita. Arkkupakastin ja pesukone. Iso kirjahylly. Saa ajettua eteen. Lapinjärvi keskusta, rivitalo. Määrlahti, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lapinjärvi - Helsinki, 44 m² luhtitalo kaksio
Omia kantajia 4-5. Ei tarvitse kuljettajan lisäksi kantomiehiä, auto ja kuski riittää. Ei tarvetta muuttolaatikoille, pakkaustarvikkeille eikä tavaroiden pakkaamiselle tai purkamiselle. Isoimmat huonekalut ovat sänky ja pienehkö sohva, josta divaaniosan saa irroitettua. Muuttoauton saa ajettua oven eteen kummassakin osoitteessa. Muuttopäivä on kuun viimeinen ja aika olisi mieluiten esim. 12 alkaen tai tätä myöhemmin. Lapinjärvi keskusta, luhtitalo. Pohjois-Meilahti, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lapinjärvi - Fagervik, 116 m² kerrostalo
Tarvitsemme kaksi kantajaa ja n. 150 muuttolaatikkoa (ovathan ne aina kannellisia?). Pakkaamme kaiken itse, ja tarvitsemme laatikot kotiin asap. Kaikki tavarat viedään mukana, paitsi iso ruokapöytä, kymmenen tuolia ja kolme kirjahyllyä, jotka siis jäävät asuntoon seuraavalle asukkaalle. Ei mitään järkyttävän painavaa eikä pianoa. Asunnon lisäksi pieni varastotila jossa irtaimistoa, sinne voi peruuttaa suoraan ulkopuolelle. Omakotitalon ovelle voi myös ajaa/peruuttaa. Lapinjärvi keskusta, kerrostalo. Fagervik, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 27 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lapinjärvi - Loviisa, 50 m² rivitalo kaksio
2 henkilöä muutta rivitalosta 50m2 Lapinjärvellä (pieni varasto ja asunto) kerrostalon 3 kerrokseen Loviisassa 60m2. Irtaimisto möbeleitä aika vähän, me jätetään suurin osa tänne kierrätykseen. Painavin on pesukone ja pakaste kaappi. Kuitenkin irtaimistoa tietysti on enemmän mitä kuvittelee itse. Muuttolaatikoita olisi hyvä saada ehkä 30kpl, olen huono arvioimaan. Ehdottomasti teiltä 2 kantajaa. Minun polvi nyt kuntoutuksessa. Loviisassa osa menee häkkivarastoon mitä me merkitään ennalta. Loput kannettava hissittömän 3-kerrokseen. Toivon itse pääseväni helpolla fyysisesti. Muutossa on aina muutenkin tekemistä. Lapinjärvi keskusta, rivitalo. Määrlahti, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Lapinjärvi

Lapinjärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lapinjärvi »