Muuttopalvelu Laitila


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Laitilassa, paikkakunnalle Laitila tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Laitilassa.

Tutustu myös Laitilassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Laitila »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Laitilassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Laitilassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Vaikka arvio muuton ajasta ja kuluista ei ihan kohdilleen osunutkaan, homma hoidettiin sukkelasti ja ammattimaisesti. Iso suositus tälle firmalle.

Muutto Tampere - Tampere

Suuri kiitos nopeasta ja hyvästä palvelusta.

Muutto Akaa - Hämeenlinna

Muutimme Vantaalta Espooseen. Muuttomiehet olivat paikalla hyvissä ajoin, otteet olivat ripeät ja vakuuttavat ja asenne oli kohdillaan. Etukäteen annettu aika-arvio piti hyvin paikkansa ja koko muutto sujui erittäin mallikkaasti. Suosittelen ehdottomasti firmaa muillekin!

Muutto Vantaa - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Laitilassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Rauma - Laitila, 65 m² rivitalo kolmio
Muutan puolisoni kanssa, molemmat auttavat tavaran kannossa. Kuljettajan lisäksi tarvitsen yhden kantomiehen. Muuttolaatikoita ei tarvita, pakkaamme kaikki tavarat etukäteen omiin laatikoihin, hoidamme itse myös tavaroiden purkamisen. Isoja huonekaluja max 1 sohva 1 pesukone, ja sänky. Viemme itse etukäteen osan tavaroista. Muuttoauton saa molemmissa asunnoissa ovien eteen (iso pakettiauto/pieni kuormauto) Lähtöosoitteessa on varastotilassa hieman tavaraa, joista suuremman osan tyhjennämme itse. Rauma keskusta, rivitalo. Laitila keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Laitila - Kaustinen, 42 m² kerrostalo yksiö
Kantomiehiä on omasta takaa kaksi tai kolme. Myös määränpäässä. Tavarat on valmiiksi pakattu. Isoin huonekalu 220 cm leveä sohva. Pesukone, vitriini (ilman lasiovia) 120 cm leveä, vanha arkku ja rottinkipöytä ja -tuoli ja -lipasto (pieni), auton renkaat vanteineen, tauluja (pakattu valmiiksi), pieni tv (32 tuumaa,pakattu valmiiksi). Lisäksi vaatteita, vähän astioita, kirjoja useita laatikoita, pieni pyykkiteline ym kodin tavaraa valmiiksi pakattuina laatikoissa. Muutoauton saa n. 5 m päähän ovista molemmissa paikoissa. Laitila keskusta, kerrostalo. Kaustinen keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Laitila - Kalanti, 200 m² omakotitalo
Isoja tavaroita ovat: jääkaappi ja pakastin, kork. 185, pieni arkkupakastin, parisänky, iso kulmasohva (saa kahteen osaan), keittiön massiivipuupöytä (jalat pitää irrottaa jotta saa ulos), pesukone, vuodesohva, vitriini, muutama lipasto ja hyllykkö. Loput muuttolaatikkotavaraa. Muuttolaatikot tarvitaan. Kantajia ei ole omasta takaa. Muuttopäivä ei ole lyöty lukkoon, voi olla viikko aikaisemmin tai myöhemmin, riippuu miten uudessa paikassa saa remontin valmiiksi. Muutettava talo on kaksikerroksinen mutta yläkerrasta ei tule paljon tavaraa ja rivitalo on yksikerroksinen. Molempiin pääsee oven eteen. Laitila keskusta, omakotitalo. Kalanti keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lautiosaari - Laitila, 62 m² kolmio
Omasta takaa 2 tavaroiden kantajaa, erillisiä kantomiehiä ei tarvita. Ei tarvetta muuttotarvikkeille tai pakkausavulle. Isoimmat huonekalut ovat 160cm sänky ja pesukone, muut tavarat muuttolaatukoita ja hyllyjä, kevyitä pöytiä. Auton saa ajettua ovien eteen lähtöpaikassa (Lautiosaari). Uudesta osoitteesta en ole varma. Lautiosaari, rivitalo. Laitila keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Laitila

Laitilassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Laitila »