Muuttopalvelu Laitila


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Laitilassa, paikkakunnalle Laitila tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Laitilassa.

Tutustu myös Laitilassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Laitila »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Laitilassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Laitilassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Koskaan ei ole muutto mennyt niin sujuvasti kuten tällä kertaa. Todella ammattitaitoista ja yksityiskohdatkin oli huomioitu viimeisen päälle. Suosittelen lämpimästi, kiitos!

Muutto Tampere - Helsinki

Ammattitaitoista, nopeaa ja ystävällistä palvelua.

Muutto Paimio - Turku

Tehokkaita miehiä. Kaikki sujui, kuten sovittu. Käytän ko. Muuttofirmaa jatkossakin, jos tarve.

Muutto Espoo - Lappeenranta

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Laitilassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Laitila - Kalanti, 200 m² omakotitalo
Isoja tavaroita ovat: jääkaappi ja pakastin, kork. 185, pieni arkkupakastin, parisänky, iso kulmasohva (saa kahteen osaan), keittiön massiivipuupöytä (jalat pitää irrottaa jotta saa ulos), pesukone, vuodesohva, vitriini, muutama lipasto ja hyllykkö. Loput muuttolaatikkotavaraa. Muuttolaatikot tarvitaan. Kantajia ei ole omasta takaa. Muuttopäivä ei ole lyöty lukkoon, voi olla viikko aikaisemmin tai myöhemmin, riippuu miten uudessa paikassa saa remontin valmiiksi. Muutettava talo on kaksikerroksinen mutta yläkerrasta ei tule paljon tavaraa ja rivitalo on yksikerroksinen. Molempiin pääsee oven eteen. Laitila keskusta, omakotitalo. Kalanti keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lautiosaari - Laitila, 62 m² kolmio
Omasta takaa 2 tavaroiden kantajaa, erillisiä kantomiehiä ei tarvita. Ei tarvetta muuttotarvikkeille tai pakkausavulle. Isoimmat huonekalut ovat 160cm sänky ja pesukone, muut tavarat muuttolaatukoita ja hyllyjä, kevyitä pöytiä. Auton saa ajettua ovien eteen lähtöpaikassa (Lautiosaari). Uudesta osoitteesta en ole varma. Lautiosaari, rivitalo. Laitila keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pintamo - Laitila, 60 m² kaksio
Minulla on perus huusholli. Joka on pakattu, paitsi sänkyjen patjat. Kuormassa on n 48 banaanilaatikkoa, pakattu. Osa laatikoista sisällä, osa varastossa. Vitriini (kork. 205) keittiö kalusto, sohva, puutarhapöytä, parisänky (osissa), laverisänky patjoineen ja lasi sohvapöytä raskaimmat. 2 polkupyörää. Puutarha kukkaruuukkuja. Eräs muuttofirma ehdotti 34 m3. Omasta takaa löytyy 2 lastaajaa alkupäässä. Olen järjestämässä itselleni kaveria purkupäähän. Tarkoitus olisi purkaa viim lauantaina Laitilassa. Mielummin pe jos mahdollista iltapäivällä. Pintamo, rivitalo. Laitila keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kouvola - Laitila, 58 m² kerrostalo kaksio
Kerrostalosta muutto rivitaloon. Kissa talous. Minä ja mieheni voidaan auttaa kantamisessa. Tavarat pakattu banaani laatikoihin. Pakkaaminen ja purkaaminen järjestetty jo. Isoja kodinkoneita on tasan yksi pesukone. Huonekaluja on vitriini, keittiön pöytä ja tuolit, divaani, kaksi 80cm leveää sänkyä, kaksi tietokone pöytää ja kaksi tv tasoa sekä lasinen olkkarin pöytä. Kankaronmäki-Eskolanmäki, kerrostalo. Laitila keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Laitila

Laitilassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M., 2.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Laitila »