Muuttopalvelu Lapinlahti


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Lapinlahtissa, paikkakunnalle Lapinlahti tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Lapinlahtissa.

Tutustu myös Lapinlahtissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Lapinlahti »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lapinlahtissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Lapinlahtissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ripeä ja asiantunteva muuttopalvelu, selviytyi taidolla myös äärimmäisen hankalan (ja painavan) metallirunkoisen sohvasängyn siirtämisestä.

Muutto Alavus - Tampere

Nopeat ja tehokkaat supermukavat muuttomiehet. Homma sujui paremmin kuin osasi odottaa. Vahva suositus, 6/5. 👌

Muutto Helsinki - Espoo

Todella iso apu muutossa ja huikean tehokas porukka! Eipä jatkossa enää kannata muuttoja ilman heitä tehdäkään. Suosittelen!

Muutto Turku - Raisio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lapinlahtissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lapinlahti - Lapinlahti, 80 m² kerrostalo kolmio
Ei yhtään kantajaa omasta takaa ja tarvitsen kuljettajan lisäksi kantomiehiä. Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet olisi myös hyvä saada. 2 isoa lipastoa, pyykinpesukone ja mahdollisesti astianpesukone ovat isoimmat ja painavimmat. Muuttoauton saa ajettua oven eteen muutettavasta asunnosta, mutta asuntoon jonne tavarat viedään ei ole varmuutta saako aivan oven eteen autoa, mutta lähelle kumminkin. Lapinlahti keskusta, kerrostalo. Lapinlahti keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jyväskylä - Lapinlahti, 54 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa ei todennäköisesti ole kantajia, en ole aivan varma tarvitsenko apua pakkaamisessa, huonekaluja on pieni ruokapöytä, pieni astianpesukone, pyykinpesukone, 120 cm sänky, pieni vitriini, pieni telkkaripöytä ja kirjoituspöytä sekä mahdollisesti pienet kaiuttimet. Toivottu muuttopäivä olisi ensi viikolla. Halssila, kerrostalo. Lapinlahti keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nakertaja - Lapinlahti, 60 m² rivitalo kaksio
Saadaan pakattua kaikki itse. Kaikki pitää muuttaa. Auton saa ajettua molemmissa paikoissa lähelle ovea. Tarvittaessa saadaan kantoapua ainakin 2hlö toisessa päässä ja toisessa enemmänkin. Yksi sohva(3 istuttava), parisänky(kaksi 80cm runkoa ja jenkkisängyn patja), senkki (90x40x130), keittiön tuolit, (pöytä menee pieneen tilaan kun purkaa), kiikkutuoli, nojatuoli. Lisäksi iso nippu muuttolaatikoita Nakertaja, rivitalo. Lapinlahti keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lapinlahti - Lapinlahti, 60 m² kerrostalo kaksio
Hei! Pyydän muuttotarjousta mummoani varten. Kyseessä on siis muutto kerrostalo kaksiosta hoitokotiin. Tarvitsemme muuttoon kokonaisvaltaista apua aina tavaroiden pakkaamisesta paikoilleen asetteluun asti. Mummoni terveydentilan vuoksi ei hän itse ole kykeneväinen osallistumaan muuttoon. Itse taas asun toisella puolella Suomea enkä pysty osallistumaan muuttoon muutoin kuin vasta itse muuttopäivänä. Hoitokodissa sijaitseva huoneisto on arviolta noin kymmenen neliötä pienempi kuin nykyinen kaksio. Huoneistoon olisi kuitenkin tarkoitus muuttaa vain tarpeelliset kalusteet ja irtaimisto. Kalusteina pääasiassa sänky, pari lipastoa, keittiön pöytä ja tuolit, tv + taso, iso sohva, pari nojatuolia ja mattoja. Lapinlahti keskusta, kerrostalo. Lapinlahti keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Lapinlahti

Lapinlahtissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lapinlahti »