Muuttopalvelu Lappajärvi


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Lappajärvellä, Lappajärvelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Lappajärvellä.

Tutustu myös Lappajärvellä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Lappajärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lappajärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Lappajärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Todella helppo, kohtelias ja hyvä palvelu - muuttaminen on helppoa ja stressitöntä 🙂

Muutto Turku - Helsinki

Hyvä kokemus ja positiivinen meininki

Muutto Espoo - Kauniainen

Molemmat miehet olivat koko ajan ystävällisiä, avuliaita ja hyvällä tuulella. He olivat sekä rauhallisia että tehokkaita. Muutto sujui oletetun ajan puitteissa ja kaikki pysyi ehjänä.

Muutto Helsinki - Sipoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lappajärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vantaa - Lappajärvi, 192 m² omakotitalo
Myös pihavaja missä mm. ruohonleikkuri, kottikärryt, 2 polkupyörää, kahdet autonrenkaat. Kohteessa tavarat puretaan varastoon. Ei erityisen suuria/painavia kalusteita. Irtotavara kuten astiat, vaatteet, kirjat ym. pakataan itse. Ei omia kantajia. Ajankohta on arvio. Hämeenkylä, omakotitalo. Lappajärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Lappajärvi, 35 m² kerrostalo yksiö
Laitoin perustietoihin Mihin muutetaan ettei ole hissiä. Portaasta löytyy hissi mutta niin pieni ettei sillä huonekaluja muuteta, laatikoita kylläkin. Tarjousta pyytäisin joko pe 29. tai la 30. Perjantaina olisi omasta takaa kaksi kantajaa ja lauantaina kaksi lähtöpäässä ja kolme määränpäässä. Tarvitsisin kaksi kantomiestä muuttofirmasta. Muuttolaatikoita 10 kpl. Painavin ja hankalin huonekalu on iso mekanismi-nojatuoli. Kodinkoneista löytyy pieni pesukone. Muut huonekalut: täyspuu 4-hengen keittiön pöytä, kaksi tuolia, kevyt lipasto sekä kevyt sohva. Sekä polkupyörä. Lippajärvi-Järvenperä, kerrostalo. Lappajärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Järvenpää - Lappajärvi, 75 m² kerrostalo kolmio
En tiedä vielä tässä vaiheessa saadaanko ketään muuttoavuksi. Kantoapu tarvitaan kuljettajan lisäksi vähintään yksi henkilö, koska meillä on painava sohva ja pyykinpesukone, sekä herkästi naarmuuntuvia kirjahyllyvitriinejä. Vaimoni voi jonkin verran auttaa kevyempien tavaroiden kannossa. Itsekin pystyn jonkin verran kantamaan, mutta minulla on synnynnäinen selkävika joka menee hirveään kramppiin jos kantaa liikaa. Joten joudun olemaan varovainen. Taidan muutenkin enemmän kasata huonekaluja uudessa asunnossa. Varasto on myös täynnä tavaraa, mutta ne menevät samantien uudessa paikassa kellariin. Muuttoauto ei voi olla missään nimessä minkään kokoinen pakettiauto, vaan sen täytyy olla (tavaramäärän takia) kuorma-auto, jos haluaa yhdellä ajokeikalla selvitä. Kuorma-auton saa oven eteen kummassakin osoitteessa. Määränpäässä on sitten hissi ja asunto on kolmannessa kerroksessa. Muuttolaatikoita tarvittaisiin jotain 30-50 kpl, mutta jos teiltä voisi tulla joku katsomaan ja arvoimaan tarkemmin. Muuttolaatikoita emme voi antaa takaisin itse muuttopäivänä, koska niiden purkamisessa menee varmaan vuorokausi. Eli ne teidän täytyisi tulla hakemaan erikseen. Järvenpää keskusta, kerrostalo. Lappajärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Lappajärvi, 61 m² kerrostalo kaksio
Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomiehiä. Kantajia tarvittaessa omasta takaa 1-3 hlöä. Ei tarvetta pakkaus-/purkamisapuun. Muuttolaatikot voi ottaa huomioon tarjouksessa. Isoimmat huonekalut parisänky, ruokapöytä, sohva ja puulipasto. Tarjouksessa voi huomioida myös pesukoneen ja sähköpianon (kevyt), mutta nämä eivät välttämättä lähde muutossa mukaan. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen kummassakin kohteessa. Huoneistokohtainen pienvarasto, josta pakattavat tavarat mahtuvat pahvi- tai muuttolaatikoihin. Jynkänmäki, kerrostalo. Lappajärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Lappajärvi

Lappajärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lappajärvi »