Muuttopalvelu Lappajärvi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Lappajärvellä, Lappajärvelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Lappajärvellä.

Tutustu myös Lappajärvellä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Lappajärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lappajärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Lappajärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Aikataulut pitivät. Tehokas ja ammattimainen toiminta. Erinomainen yhteistyö ja palvelu. Asiallinen ja hyväntuulinen toiminta rauhoitti muuttostressiä.

Muutto Turku - Vantaa

Todella nopeaa ja ystävällistä toimintaa. Suosittelen kyllä kaikille tätä firmaa.

Muutto Kangasala - Upinniemi

Nopea,laadukas muutto,voimme suositella!ja hintakin hyvin kilpailukykyinen

Muutto Kuopio - Iisalmi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lappajärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Järvenpää - Lappajärvi, 75 m² kerrostalo kolmio
En tiedä vielä tässä vaiheessa saadaanko ketään muuttoavuksi. Kantoapu tarvitaan kuljettajan lisäksi vähintään yksi henkilö, koska meillä on painava sohva ja pyykinpesukone, sekä herkästi naarmuuntuvia kirjahyllyvitriinejä. Vaimoni voi jonkin verran auttaa kevyempien tavaroiden kannossa. Itsekin pystyn jonkin verran kantamaan, mutta minulla on synnynnäinen selkävika joka menee hirveään kramppiin jos kantaa liikaa. Joten joudun olemaan varovainen. Taidan muutenkin enemmän kasata huonekaluja uudessa asunnossa. Varasto on myös täynnä tavaraa, mutta ne menevät samantien uudessa paikassa kellariin. Muuttoauto ei voi olla missään nimessä minkään kokoinen pakettiauto, vaan sen täytyy olla (tavaramäärän takia) kuorma-auto, jos haluaa yhdellä ajokeikalla selvitä. Kuorma-auton saa oven eteen kummassakin osoitteessa. Määränpäässä on sitten hissi ja asunto on kolmannessa kerroksessa. Muuttolaatikoita tarvittaisiin jotain 30-50 kpl, mutta jos teiltä voisi tulla joku katsomaan ja arvoimaan tarkemmin. Muuttolaatikoita emme voi antaa takaisin itse muuttopäivänä, koska niiden purkamisessa menee varmaan vuorokausi. Eli ne teidän täytyisi tulla hakemaan erikseen. Järvenpää keskusta, kerrostalo. Lappajärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Lappajärvi, 61 m² kerrostalo kaksio
Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomiehiä. Kantajia tarvittaessa omasta takaa 1-3 hlöä. Ei tarvetta pakkaus-/purkamisapuun. Muuttolaatikot voi ottaa huomioon tarjouksessa. Isoimmat huonekalut parisänky, ruokapöytä, sohva ja puulipasto. Tarjouksessa voi huomioida myös pesukoneen ja sähköpianon (kevyt), mutta nämä eivät välttämättä lähde muutossa mukaan. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen kummassakin kohteessa. Huoneistokohtainen pienvarasto, josta pakattavat tavarat mahtuvat pahvi- tai muuttolaatikoihin. Jynkänmäki, kerrostalo. Lappajärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lappajärvi - Varkaus, 36 m² kerrostalo yksiö
Hei! Siskoni on muuttamassa Lappajärveltä Varkauteen. Asunnosta ei vielä tietoa. Pyydän kustannus arviota kyseiseen muuttoon. Lappajärvi keskusta, kerrostalo. Varkaus keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lappajärvi - Sotkamo, 40 m² yksiö
Kantajia ei välttämättä omasta takaa, kun muutto viikolla. Kyselen vielä ja varmistan asiaa. Toki olen itse apuna ja muuttanut ennenkin. Muuttolaatikoita en tarvitse. Laatikoihin pakattua tavaraa vien jo pari farmariautolastillista etukäteen, joten irtolaatikoita ei hirmu paljon varsinaiselle muuttopäivälle jää ja niitäkin mahtuu silloin omaan autoon. Lähinnä kyseessä siis huonekalut. Normaali setti, kulmasohva, jonka saa kahteen osaan, 140 cm jenkkisänky, lipastoa ja hyllyä. Yksi painavampi vanha lipasto peilillä ja kookas vaatekaappi. Ei painavia kodinkoneita. Auton saa oven eteen molemmissa päissä. Varasto on mutta, sieltä enää vain auton talvirenkaat. Lappajärvi keskusta, rivitalo. Sotkamo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Lappajärvi

Lappajärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O., 13.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lappajärvi »