Muuttopalvelu Lemi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Lemissa, paikkakunnalle Lemi tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Lemissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Lemi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lemissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Lemissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Olivat ajallaan ja tekivät ripeästi hommat, mukavia muuttomiehiä kaiken lisäksi ☺

Muutto Sotkamo - Lempäälä

Muutto sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Muutto Kauniainen - Pikkala

Ei moitittavaa.

Muutto Muurame - Jyväskylä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lemissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lemi - Lappeenranta, 90 m² omakotitalo
Kuljettaja ja kantaja yht. 2 muuttomiestä. Muuttoauton saa oven eteen molemmissa kohteissa, ei portaita. Lemi keskusta, omakotitalo. Kesämäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 40 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ulvila - Lemi, 55 m² kerrostalo kaksio
Ainoa kantaja ennestään meikä itse, joten yksi kantomies tarpeen kuljettajan lisäksi. Lamppujen irrottaminen ja kirjahyllyjen kasaaminen miesvoimalla. Enemmistö irtaimistosta on jo pakattu. Isoja huonekaluja on (6h pöytäkalusto, 3h sohva, 2 nojatuolia, 2 pienempää pöytää, 2 yöpöytää, 2 h sänky (leveys 120 cm), kirjoituspöytä. Huoneiston lisäksi pienvarasto ja polkupyörä. Tarkka muuttopäivä on vielä auki, sillä ensin haen avaimen, aikaisintaan tiistaina. Ulvila keskusta, kerrostalo. Lemi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 27 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lemi - Espoo, 109 m² rivitalo
Ei omia kantomiehiä, Etsimme järeitä nostamaan pystyviä ja kokeneita miehiä, Isoja huonekaluja, jonkin verran varovasti käsiteltävää antiikkia. Tarvitsemme muuttolaatikoita ja pakkaustarvikkeita. Asunnossa myös sisä- ja ulkovarasto, josta muutetaan tavaraa ulos. Auton saa ajettua suoraan oven eteen, I-tasoinen rivitalo, 3 h + k. Kohde kaksitasoinen ja jonkin verran suurempi. Lemi keskusta, rivitalo. Haukilahti, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jyväskylä - Lemi, 48 m² kerrostalo kaksio
Omia kantajia ei ole. Sisäänmuutossa riitti kaksi miestä ja nokkakärryt, haastavimmat 160cm jenkkiparisänky (alaosa 80x2, täysimittainen patja on mahdollista taittaa liinoilla) ja standardikokoinen pyykinpesukone (tiskikone ei muuta), divaanisohva jonka saan kahteen osaan. Muuttolaatikoita tarvitaan arvioita 50kpl. Kaikki saatu hissillä ylös. 3 henkilöstä 2 on alle 3v. Auton saa ulko-ovien eteen. Jyväskylä keskusta, kerrostalo. Lemi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Lemi

Lemissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lemi »