Muuttopalvelu Lemland


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Lemlanissa, Lemlaniin tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Lemlanissa.

Tutustu myös Lemlanissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Lemland »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lemlanissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Lemlanissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Todella reipasta ja osaavaa toimintaa! Divaanisohvan kätisyyskin vaihdettiin ihan oma-aloitteisesti muuttomiesten toimesta. Hinta ja laatu todella kohdillaan! En enää ikinä kanna itse laatikon laatikkoa vaan annan ammattilaisten hoitaa 😊

Muutto Vantaa - Vantaa

Puhelimessa myynti ja neuvottelu hyvä. Kuljettaja ystävällinen ja joustava. Ammatillisesti hoidettu toiminta kokonaisuus.

Muutto Tampere - Iisalmi

Kiitos! Pojat oli ahkeria ja reippaita! Muutto meni kivasti suosittelen

Muutto Kuopio - Karkkila

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lemlanissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lemland - Helsinki, 60 m² kerrostalo kaksio
Omia kantajia 2-3. Painavimmat/isoimmat huonekalut ovat 120cm sänky, kolmen istuttava sohva, televisiotaso, tietokonepöytä, 2 pöytätietokonetta, 2 kallax hyllyä ja lipasto, keittiönpöytä. Ei pesukoneen siirtoa. Muuttoauton saa oven eteen. Toiveena, että huoneisto saadaan kerralla tyhjäksi, koska kyseessä on keskinäinen asunnonvaihto. Ei siis edestakaisin kulkemista. Ei tarvetta muuttolaatikoille tai pakkaus/purkamisapua. Lemland keskusta, kerrostalo. Länsi-Herttoniemi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lemland - Puumala, 150 m² omakotitalo
Pyytäisin tarjousta 1) kuljettajan kanssa, ja 2) ilman kuljettajaa. Kantomiehet ovat omasta takaa. Muuttolaatikoita ei tarvita. Muutettava tavara koostuu huonekaluista: 4 sohvaa, 4 nojatuolia, 1 lipasto, keinutuoli, 120 cm leveä joustinpatjasänky, 2 pyöreää sohvapöytää, kukkapöytä, isohko keinutuoli, 1 kiinteä kirjahylly (kork 1,5 m, lev 1m), jotain pienempiä hyllyköitä, pyörällinen aputaso. Mattoja löytyy pehmikkeeksi huonekalujen väliin. Lemland keskusta, omakotitalo. Puumala keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pikonlinna - Lemland, 508 m²
Muutto alkaa klo 9.00 lähtöosoitteessa. Tarvitsemme 4 kantajaa, 100 laatikkoa (joiden toimitus tottakai jo ennen muuttoa), tavaroiden purku, kanto ja paikalleen uudessa osoitteessa. Työkaluja, nokkakärryjä jne. tarvitaan mukaan. Muuttomiehien tulisi tehdä seinään kiinnityksiä ohjeiden mukaisesti uudessa paikassa. Kohtuullisen iso kuorma-auto tarvitaan. Muuttoauton saa kummassakin osoitteessa ajettua oven eteen tai ainaki välittömään läheisyyteen. Olemme kuntoutusalan yritys, joten terapiavälineistöä on suhteellisen paljon (plinttejä, kuntosalilaitteita) muuten tavarat ovat laatikoissa ja lisäksi tietokoneita, pöytiä, kaappeja. Pikonlinna, rivitalo. Lemland keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lemland - Helsinki, 35 m² kerrostalo yksiö
Tarvitsisin (kanto)apua isoimpien tavaroiden kantamiseen, mm. sängynrunko, patjat, painava arkku, lipasto jne. Näistä suurin osa ei taida mahtua kumpaankaan hissiin. Itse muuttomatka ei ole pitkä ja auton todennäköisesti saa aika lähelle ovea. Suurin osa itse laatikoista on muuttopäivään mennessä todennäköisesti jo roudattu paikalle, mutta saattaa olla että 10-15 laatikkoa olisi vielä itse muuttopäivänä kannettavana. Lisäksi, onnistuisikohan kattolampun irrotus ja kiinnitys? Vanhassa osoitteessa pistoke ja uudessa sokeripala ja huonekorkeus on 2,7-3m. Lemland keskusta, kerrostalo. Sörnäinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Lemland

Lemlanissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lemland »