Muuttopalvelu Lemland


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Lemlanissa, Lemlaniin tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Lemlanissa.

Tutustu myös Lemlanissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Lemland »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lemlanissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Lemlanissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui nopealla aikataululla toiseen kaupunkiin, kuski oli erittäin ammattitaitoinen ja saimme muuttolaatikot kätevästi vuokrattua firman kautta. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun!

Muutto Tampere - Hämeenlinna

Jo suunnitteluvaiheessa sain oikea-aikaista ja asiantuntevaa apua. Muutto toteutui ajallaan, taitavasti ja kohteliaasti hoidettuna pyynnöt huomioiden. Mukavia, hyväkuntoisia hemmoja. Hinta oli tästä kaikesta oli hyvin kohtuullinen.

Muutto Riihimäki - Tampere

Pieni muutto sujui odotuksia ripeämmin, miehet olivat ajoissa paikalla ja hoitivat homman alusta loppuun sovitusti.

Muutto Kuopio - Kuopio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lemlanissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Ahvenanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lemland - Puumala, 150 m² omakotitalo
Pyytäisin tarjousta 1) kuljettajan kanssa, ja 2) ilman kuljettajaa. Kantomiehet ovat omasta takaa. Muuttolaatikoita ei tarvita. Muutettava tavara koostuu huonekaluista: 4 sohvaa, 4 nojatuolia, 1 lipasto, keinutuoli, 120 cm leveä joustinpatjasänky, 2 pyöreää sohvapöytää, kukkapöytä, isohko keinutuoli, 1 kiinteä kirjahylly (kork 1,5 m, lev 1m), jotain pienempiä hyllyköitä, pyörällinen aputaso. Mattoja löytyy pehmikkeeksi huonekalujen väliin. Lemland keskusta, omakotitalo. Puumala keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pikonlinna - Lemland, 508 m²
Muutto alkaa klo 9.00 lähtöosoitteessa. Tarvitsemme 4 kantajaa, 100 laatikkoa (joiden toimitus tottakai jo ennen muuttoa), tavaroiden purku, kanto ja paikalleen uudessa osoitteessa. Työkaluja, nokkakärryjä jne. tarvitaan mukaan. Muuttomiehien tulisi tehdä seinään kiinnityksiä ohjeiden mukaisesti uudessa paikassa. Kohtuullisen iso kuorma-auto tarvitaan. Muuttoauton saa kummassakin osoitteessa ajettua oven eteen tai ainaki välittömään läheisyyteen. Olemme kuntoutusalan yritys, joten terapiavälineistöä on suhteellisen paljon (plinttejä, kuntosalilaitteita) muuten tavarat ovat laatikoissa ja lisäksi tietokoneita, pöytiä, kaappeja. Pikonlinna, rivitalo. Lemland keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lemland - Helsinki, 35 m² kerrostalo yksiö
Tarvitsisin (kanto)apua isoimpien tavaroiden kantamiseen, mm. sängynrunko, patjat, painava arkku, lipasto jne. Näistä suurin osa ei taida mahtua kumpaankaan hissiin. Itse muuttomatka ei ole pitkä ja auton todennäköisesti saa aika lähelle ovea. Suurin osa itse laatikoista on muuttopäivään mennessä todennäköisesti jo roudattu paikalle, mutta saattaa olla että 10-15 laatikkoa olisi vielä itse muuttopäivänä kannettavana. Lisäksi, onnistuisikohan kattolampun irrotus ja kiinnitys? Vanhassa osoitteessa pistoke ja uudessa sokeripala ja huonekorkeus on 2,7-3m. Lemland keskusta, kerrostalo. Sörnäinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lemland - Vantaa, 87 m² kerrostalo kolmio
Muutetaan itse pakkaama irtain. Muutossa mm; jenkkisänky, laatikkosänky, lasten pinnasänky, 3-ist. sohva, 2 kpl iso nojatuoli, TV-taso ja 2 kpl TV, kolme isohkoa lipastoa/ kaapistoa, ruokapöytä (n. 160x100 cm) + 4 kpl tuoli, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Urheiluvälineitä, Kattovalaisimia (asiakas irrottaa). Lisäksi taloyhtiövarasto, josta pari lätkäkassia ja kenkäkaapi. 2 kpl polkupyörä. Tarvitaan kuorma-auto ja kuljettaja, sekä Lemlandissa ja Vantaalla kaksi muuttajaa lastaamassa ja purkamassa. Lisäksi 70 kpl muuttolaatikoita ennakkoon. Muuttolaatikoiden palautus kutsusta. Lemland keskusta, kerrostalo. Hämeenkylä, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 40 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Lemland

Lemlanissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lemland »