Muuttopalvelu Laukaa


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Laukaa

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto voi todellakin olla stressivapaata. Kilpailuta Laukaan muutto jättämällä tarjouspyyntö Muuttomaailman sivuilla ja tavoitat Laukaan alueella toimivat ja yli 250 muuta muuttofirmaa valtakunnallisesti ympäri Suomea.

Sopiva muuttopalvelu löytyy, kun kilpailutat ja vertaat muuttofirmojen palveluita Muuttomaailmassa. Kun muuttofirma on jättänyt tarjouksen, pääset lukemaan arvostelut aikaisemmista muutoista ja voit myös keskustella muuton yksityiskohdista palvelussa. Tulosta itsellesi myös Suomen kattavin muuttajan muistilista, se helpottaa muuton tärkeimpien asioiden muistamisessa.

Kilpailuta muuttopalvelu Laukaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Laukaan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Limingasta Laukaalle

Jos kuljettaja osallistuu kantamiseen, niin apumiestä ei tarvitse. Limingassa kyseessä paritalo ja oven eteen pääsee. Laukaan päässä rivitalo ja oven eteen taitaa päästä.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Sopivin muuttofirma muuttoon löytyi Karkkilasta. Asiakkaan toiveiden mukaisesti muuttoon tuli kuljettaja ilman apumiestä. Muuttomatka oli hieman vajaa 300 kilometriä ja siksi tarjous tehtiin urakkahintaisena. Muuttofirman toiminnassa vaadittavat liikenneluvat ja vakuutukset ovat kunnossa. Muuttaja oli saanut lukea Muuttomaailman sivuilla paljon positiivisia muuttopalautteita tarjouksen jättäneestä muuttofirmasta, ja oli tehnyt päätöksen sen perusteella.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Todella hyvää palvelua ja kiireellä ei muuttoa pilattu."

Muutto Jyväskylästä Laukaaseen

Pieni antiikkisohva haettava Savelasta. Sänky 160 cm siirrettävä saman rapun toiseen kerrokseen samoin pyöreä keittiön pöytä. Laukaaseen lähtisi pesukone, tv, 240 cm pitkä ja 50 cm korkea tv-laatikosto, 2 pienempää senkkiä, keinutuoli, sohva, 2 pienempää nojatuolia, 5 kpl keittiön tuoleja, pieni kirjahylly 75 x110 cm, kirjoituspöytä 140 x78 cm umpipuuta, tauluja 10 kpl, parvekekalusteita (kevyitä), 1 polkupyörä, 1 kuntopyörä, vinttikomeron tavarat, keittiön astioita ja vaatteita. Tarvitsisin muuttolaatikoita ja ehkä apua joidenkin huonekalujen suojaamisessa. Paperia senverran lattioille, että muuttomiehet voivat kävellä kengät jalassa. Muuttoautoa ei voi ajaa oven eteen, asun Kelan talossa, auto on jätettävä parkkialueelle. Itse en pysty kantamaan, joten kantoapua olisi hyvä olla. Kirjat unohtuivat, ehkä kolme laatikollista.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Jyväskyläläinen muuttofirma valiittiin muuttoon Jyväskylästä Laukaaseen. Muutto tapahtui 86 neliön asunnosta, joten muuttofirman puolesta muuttomiehiä tuli 3 muuttoon ja muutto tehtiin 47 kuution kuorma-autolla, että kaikki tavarat saataisiin muuttokohteeseen yhdellä kertaa. Muuttoauton varustuksena oli mukana kahdet nokkakärryt, suojavilttejä sekä kuormasidontaliinoja. Muuttofirmalla on lakisääteiset vakuutukset ja liikennelupa sekä kuljettajalla on kuljettajan ammattipätevyys.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttoni vähän pelotti kun asuin viidennessä kerroksessa ja vanhassa talossa. Muuttopalvelua voin suositella, muutto sujui aikataulussa ja tavarat kannettiin paikoilleen. Kohteliasta, reipasta ja hauskaa muuttoporukkaa ! Oikein paljon kiitoksia ja hyvää joulua"

Muutto Jyväskylästä Laukaalle

Liittyvä paikkakunta: Jyväskylä

Omasta takaa värväys kantajista meneillään,eli varmaankin kantomiehiin voisi varautua. Koko sisältö menee muutoauton mukana, myös pieni ulkovaraston sisältö (ei paha/iso). Muuttolaatikoita tarvitsen kuten aikaisemmissakin muutoissa, itse pakkaamme laatikot, samoin ne myös puramme. Isot huonekalut :sohva, tv-taso, metallinen pöytä jossa lasinen kansi, johon tarvitsen pehmikettä ettei rikkoudu, neljä keittiön tuolia, kaksi nojatuolia, vuode joka menee palasina, pesukone (kuivausrumpu joka mahdollisesti menee kaatopaikalle) , Kesäkalusteet :pöytä, kolme + kaksi tuolia, jotka menevät kasaan, puutarhan säilytysarkku. Auton saa ovelle molemmissa osoitteissa.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 2 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Jyväskyläläinen muuttofirma otti tehtäväkseen suorittaa muuton Jyväskylästä Laukaalle. Tavarat mahtuivat muuttoautoon kerralla. 2 muuttomiestä tuli muuttofirman puolesta kantamaan tavaroita ripeästi vanhasta kodista uuteen ripein ottein. Hintaan sisältyi myös arvonlisävero, nokka- ja pumppukärryt sekä suojatarvikkeet tavaroita varten, että ne eivät rikkoontuisi. Muuttofirma on saanut paljon positiivisia palautteita muutoista ja niitä lukiessa päätös oli helppo tehdä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kyllä oli reippaat miehet tekemässä muuttoani, ei kestänyt kauaa aikaa kummassakaan päässä taravoiden purkaminen ja lastaaminen, kaiken lisäksi koko kalusto siirtyi paikasta toiseen ehjänä. Mukavaa ja ystävällistä palvelua. Kiitos :)"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Vaikka arvio muuton ajasta ja kuluista ei ihan kohdilleen osunutkaan, homma hoidettiin sukkelasti ja ammattimaisesti. Iso suositus tälle firmalle.

Muutto Tampere - Tampere

Aivan mahtavat muuttomiehet! Kaikki sujui erinomaisesti. Suosittelemme lämpimästi.

Muutto Vantaa - Lohja

Muutto tapahtui sovittuna aikana ja sujui oikein mutkattomasti. Luotettavaa ja hyvää palvelua! Suosittelen!

Muutto Jyväskylä - Jyväskylä

Laukaaseen muutto ja kaupunkitietoa

Laukaa sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa ja siellä asuu noin 19025 ihmistä. Laukaan pinta-ala on 825,59 km² josta vesistöjä on 177,10 km². Laukaan kunta on vesistöinen. Laukaassa yhtyvät Viitasaaren, Saarijärven ja Rautalammin vesireittien vedet yhdeksi vaeltelevaksi virraksi aina merelle asti.Tätä esittää myös Laukaan vaakuna.

Laukaan naapurikunnat ovat Hankasalmi, Jyväskylä, Konnevesi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!