Muuttopalvelu Laukaa


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto voi todellakin olla stressivapaata. Kilpailuta Laukaan muutto jättämällä tarjouspyyntö Muuttomaailman sivuilla ja tavoitat Laukaan alueella toimivat ja yli 300 muuta muuttofirmaa valtakunnallisesti ympäri Suomea.

Sopiva muuttopalvelu löytyy, kun kilpailutat ja vertaat muuttofirmojen palveluita Muuttomaailmassa. Kun muuttofirma on jättänyt tarjouksen, pääset lukemaan arvostelut aikaisemmista muutoista ja voit myös keskustella muuton yksityiskohdista palvelussa. Tulosta itsellesi myös Suomen kattavin muuttajan muistilista, se helpottaa muuton tärkeimpien asioiden muistamisessa.

Kilpailuta muuttopalvelu Laukaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Laukaassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Laukaassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Laukaa muuttoja ja kokemuksia

Muutto Limingasta Laukaalle

Jos kuljettaja osallistuu kantamiseen, niin apumiestä ei tarvitse. Limingassa kyseessä paritalo ja oven eteen pääsee. Laukaan päässä rivitalo ja oven eteen taitaa päästä.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Sopivin muuttofirma muuttoon löytyi Karkkilasta. Asiakkaan toiveiden mukaisesti muuttoon tuli kuljettaja ilman apumiestä. Muuttomatka oli hieman vajaa 300 kilometriä ja siksi tarjous tehtiin urakkahintaisena. Muuttofirman toiminnassa vaadittavat liikenneluvat ja vakuutukset ovat kunnossa. Muuttaja oli saanut lukea Muuttomaailman sivuilla paljon positiivisia muuttopalautteita tarjouksen jättäneestä muuttofirmasta, ja oli tehnyt päätöksen sen perusteella.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Todella hyvää palvelua ja kiireellä ei muuttoa pilattu."

Muutto Jyväskylästä Laukaaseen

Pieni antiikkisohva haettava Savelasta. Sänky 160 cm siirrettävä saman rapun toiseen kerrokseen samoin pyöreä keittiön pöytä. Laukaaseen lähtisi pesukone, tv, 240 cm pitkä ja 50 cm korkea tv-laatikosto, 2 pienempää senkkiä, keinutuoli, sohva, 2 pienempää nojatuolia, 5 kpl keittiön tuoleja, pieni kirjahylly 75 x110 cm, kirjoituspöytä 140 x78 cm umpipuuta, tauluja 10 kpl, parvekekalusteita (kevyitä), 1 polkupyörä, 1 kuntopyörä, vinttikomeron tavarat, keittiön astioita ja vaatteita. Tarvitsisin muuttolaatikoita ja ehkä apua joidenkin huonekalujen suojaamisessa. Paperia senverran lattioille, että muuttomiehet voivat kävellä kengät jalassa. Muuttoautoa ei voi ajaa oven eteen, asun Kelan talossa, auto on jätettävä parkkialueelle. Itse en pysty kantamaan, joten kantoapua olisi hyvä olla. Kirjat unohtuivat, ehkä kolme laatikollista.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Jyväskyläläinen muuttofirma valiittiin muuttoon Jyväskylästä Laukaaseen. Muutto tapahtui 86 neliön asunnosta, joten muuttofirman puolesta muuttomiehiä tuli 3 muuttoon ja muutto tehtiin 47 kuution kuorma-autolla, että kaikki tavarat saataisiin muuttokohteeseen yhdellä kertaa. Muuttoauton varustuksena oli mukana kahdet nokkakärryt, suojavilttejä sekä kuormasidontaliinoja. Muuttofirmalla on lakisääteiset vakuutukset ja liikennelupa sekä kuljettajalla on kuljettajan ammattipätevyys.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttoni vähän pelotti kun asuin viidennessä kerroksessa ja vanhassa talossa. Muuttopalvelua voin suositella, muutto sujui aikataulussa ja tavarat kannettiin paikoilleen. Kohteliasta, reipasta ja hauskaa muuttoporukkaa ! Oikein paljon kiitoksia ja hyvää joulua"

Muutto Jyväskylästä Laukaalle

Liittyvä paikkakunta: Jyväskylä

Omasta takaa värväys kantajista meneillään,eli varmaankin kantomiehiin voisi varautua. Koko sisältö menee muutoauton mukana, myös pieni ulkovaraston sisältö (ei paha/iso). Muuttolaatikoita tarvitsen kuten aikaisemmissakin muutoissa, itse pakkaamme laatikot, samoin ne myös puramme. Isot huonekalut :sohva, tv-taso, metallinen pöytä jossa lasinen kansi, johon tarvitsen pehmikettä ettei rikkoudu, neljä keittiön tuolia, kaksi nojatuolia, vuode joka menee palasina, pesukone (kuivausrumpu joka mahdollisesti menee kaatopaikalle) , Kesäkalusteet :pöytä, kolme + kaksi tuolia, jotka menevät kasaan, puutarhan säilytysarkku. Auton saa ovelle molemmissa osoitteissa.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 2 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Jyväskyläläinen muuttofirma otti tehtäväkseen suorittaa muuton Jyväskylästä Laukaalle. Tavarat mahtuivat muuttoautoon kerralla. 2 muuttomiestä tuli muuttofirman puolesta kantamaan tavaroita ripeästi vanhasta kodista uuteen ripein ottein. Hintaan sisältyi myös arvonlisävero, nokka- ja pumppukärryt sekä suojatarvikkeet tavaroita varten, että ne eivät rikkoontuisi. Muuttofirma on saanut paljon positiivisia palautteita muutoista ja niitä lukiessa päätös oli helppo tehdä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kyllä oli reippaat miehet tekemässä muuttoani, ei kestänyt kauaa aikaa kummassakaan päässä taravoiden purkaminen ja lastaaminen, kaiken lisäksi koko kalusto siirtyi paikasta toiseen ehjänä. Mukavaa ja ystävällistä palvelua. Kiitos :)"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui moitteitta. Muuttoauto ja miehet saapuivat paikalle ajalleen ja työt hoidettiin ripeästi. En voi kuin suositella kaikille.

Muutto Kouvola - Lapinlahti

Kaikki sujui tarjouspyyntöön vastaamisesta muuttokuorman kuljettamiseen toiseen kaupunkiin todella ammattitaitoisesti ja helposti. Erityisplussat hyvästä asiakaspalvelusta ja edullisesta hinnasta.

Muutto Porvoo - Helsinki

Hyvä ja asiakasystävällinen palvelu! Suosittelen kaikille lämpimästi❤️

Muutto Tampere - Pirkkala

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Laukaassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Laukaa As - Laukaa, 54 m² rivitalo kaksio
Kaksi kantajaa omasta takaa. Kuljettajan lisäksi ei lisää tarvita. Pakkaus tms tarvikkeita ei tarvitse. Ovien eteen ajo mahdollista kummassakin osoitteessa. Varastotilaa on asunnon lisäksi. Sohva (kahdessa osassa), parisänky (kaksi 90cm leveää sänkyä, 160cm leveä patja), pyykkikone, irtaintavaraa melko paljon, ne laatikoissa pakattuna, jätesäkkejä yms. Muutto sopii mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Laukaa Asemanseutu, rivitalo. Laukaa keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 40 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Laukaa - Laukaa, 60 m² kaksio
Muuttoauton saa lähtöpaikassa oven eteen, kohteessa n 8 m ovesta. Isoja huonekaluja lähinnä yksi kulmasohva ja mahdollisesti moottorisänky. Lisäksi pieni ruokailuryhmä, nojatuoli, pari mattoa. Pikkutavaraa hyvin niukasti, kyseessä pienempään asuntoon muuton johdosta yli jäävien huonekalujen siirto varastoon. Arvioisin, että max. 10 muuttolaatikkoa riittää hyvin muuhun tavaraan (pari valaisinta, stereot, etc. Ei isoja kodinkoneita. Pikkutavaroiden pakkaus muutolaatikoihin tarjoukseen mukaan. Laukaa keskusta, rivitalo. Laukaa keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tikkakoski - Laukaa, 60 m² rivitalo kaksio
Tarvitaan auto ja kuski. Muutto rivitalosta rivitaloon, pääsee ajamaan oven eteen molemmissa päissä. Tavaraa on enää vain isoimmat vietävänä, sohva, sänky, lipasto jne.. Ehkä kaksi pakettiautollista (?).. Kuljettajan lisäksi ei tarvita kantomiehiä ja kuskikin voi tehdä kuskin työt, kannetaan itse. Tarvitaan siis vain auto ja kuski lauantaiksi, jos silloin varattua niin esim. maanantai sopii myös tai sunnuntaikin jos ei ole tuplasti kalliimpi. =) Tikkakoski, rivitalo. Laukaa keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 35 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jyväskylä - Laukaa, 86 m² kolmio
Pieni antiikkisohva haettava Savelasta. Sänky 160 cm siirrettävä saman rapun toiseen kerrokseen samoin pyöreä keittiön pöytä. Laukaaseen lähtisi pesukone, tv, 240 cm pitkä ja 50 cm korkea tv-laatikosto, 2 pienempää senkkiä, keinutuoli, sohva, 2 pienempää nojatuolia, 5 kpl keittiön tuoleja, pieni kirjahylly 75 x110 cm, kirjoituspöytä 140 x78 cm umpipuuta, tauluja 10 kpl, parvekekalusteita (kevyitä), 1 polkupyörä, 1 kuntopyörä, vinttikomeron tavarat, keittiön astioita ja vaatteita. Tarvitsisin muuttolaatikoita ja ehkä apua joidenkin huonekalujen suojaamisessa. Paperia senverran lattioille, että muuttomiehet voivat kävellä kengät jalassa. Muuttoautoa ei voi ajaa oven eteen, auto on jätettävä parkkialueelle. Itse en pysty kantamaan, joten kantoapua olisi hyvä olla. Kirjat unohtuivat, ehkä kolme laatikollista. Jyväskylä keskusta, rivitalo. Laukaa keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Laukaa

Laukaassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Laukaalle muutto ja kaupunkitietoa

Laukaa sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa ja siellä asuu noin 19025 ihmistä. Laukaan pinta-ala on 825,59 km² josta vesistöjä on 177,10 km². Laukaan kunta on vesistöinen. Laukaassa yhtyvät Viitasaaren, Saarijärven ja Rautalammin vesireittien vedet yhdeksi vaeltelevaksi virraksi aina merelle asti.Tätä esittää myös Laukaan vaakuna.

Laukaan naapurikunnat ovat Hankasalmi, Jyväskylä, Konnevesi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski.

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Laukaa »