Muuttopalvelu Luumäki


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Luumäkissa, paikkakunnalle Luumäki tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Luumäkissa.

Tutustu myös Luumäkissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Luumäki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Luumäkissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Luumäkissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Muutto Kauniainen - Pikkala

Muuttoporukka veti täysillä helteistä huolimatta. Auto lastattiin erittäin hyvin eikä mitään mennyt rikki. Erittäin asiallista ja hyvää palvelua!

Muutto Hyvinkää - Lahti

Kiitos!

Muutto Joensuu - Varkaus

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Luumäkissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Luumäki - Espoo, 65 m² kerrostalo kolmio
Hei, kuolinpesästä tulisi tyhjentää kuvie mukaiset tavarat. Asunnon yhteen huoneeseen jää vielä suvun henkilökohtaisia tavaroita. Kaikki tavarat on käytännössä pakattu. Mukana on myös työkaluja pari laatikkoa. Kodinkoneita ei ole mukana paitsi mikro. Autolla pääsee ajamaan suoraan oven eteen. Yksi tai maksimissaan 2 kantajaa on omasta takaa. Varasto on jo mukana näissä kuvissa. Luumäki keskusta, kerrostalo. Matinkylä, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vaajakoski - Luumäki, 10 m² yksiö
Hei. Muutin Vaajakoskelta Luumäelle. Minulla on sukulaisteni luona varastossa 10 tai 11 banaanilaatikollista kirjoja (8 tai 9 kpl) ja astioita (2 kpl). Lisäksi kuormaan tulisi isokokoinen jenkkisänky, joka koostuu kahdesta kevyestä sängynrungosta (200cm x 80cm) sekä runkopatjasta (oltava luullakseni pystyssä, ei voi taittaa). Kuormaan tulisi näiden lisäksi lundia-hyllyt (5x tikapuut ja noin 15kpl välilevyjä). Vaajakoski, rivitalo. Luumäki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Luumäki - Helsinki, 49 m² kerrostalo kaksio
3 kantajaa. Iso kuorma-auto tarvitaan. Tavarat: sohva, 100x200, sänky 160x200, laatikoita 40 + 4 isompaa huonekalua ja 4kpl tuoleja. Laatikoita 40kpl joista 20kpl valmiina. Tarvitaan siis 20 laatikkoa lisää. Muutetaan katutasosta pois ja auton saa suoraan eteen. Muutto osoitteessa pieni 60-luvun verkkohissi jossa menee laatikot, isommat tavarat tarvitsee kantaa ylös asti ja paikalleen. Laatikot tulee kantaa asuntoon, ei tarvitse purkaa. Luumäki keskusta, kerrostalo. Kulosaari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lappeenranta - Luumäki, 38 m² yksiö
Koko asunto ja häkkivarasto, pyykinpesukone ja astianpesukone, muuttoauton saa kummassakin kohteessa oven eteen. Kaukas-Tirilä, rivitalo. Luumäki, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Luumäki

Luumäkissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen, 4.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Luumäki »