Muuttopalvelu Luumäki


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Luumäkissa, paikkakunnalle Luumäki tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Luumäkissa.

Tutustu myös Luumäkissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Luumäki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Luumäkissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Luumäkissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Tulivat ajallaan ja toimivat ripeästi. Kaikki suojattiin tarpeen mukaan eikä mitään hajonnut. Elämämme helpoin muutto.

Muutto Kirkkonummi - Upinniemi

Loistavan nopeaa ja asiallista palvelua 🙂

Muutto Vantaa - Masku

Muutto sujui hyvin ammattitaitoisen kuljettajan tehdessä kuormaa, ei tarvinnut itse päätään vaivata. Toki itsellä oli apuna viisi rivakkaa kaveria niin muutto sujui vauhdilla.

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Luumäkissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pirkkala - Luumäki, 70 m² kerrostalo kolmio
Asunto sijaitsee maan tasossa, ja auton saa ajettua oven eteen. 2 kantajaa löytyy. Tarvitaan muuttolaatikoita viikkoa ennen muuttopäivää, jotka pakkaisimme valmiiksi itse. Isoimmat huonekalut ovat sänky, sängynpääty, sohva ja rahi, keittiöpöytä neljällä tuolilla, 3 kirjahyllyä, 4 laatikostoa, astian- ja pyykinpesukone ja kaksi settiä kesärenkaita. Pieni häkkivarasto. Suuppa, kerrostalo. Luumäki, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Luumäki - Espoo, 54 m² omakotitalo kaksio
Tässä muutossa ainoastaan isommat kalusteet (1h moottoroitu raskaampi sänky, 3 kirjahyllyä, ruokapöytä & tuolit, mattoja ja muutamia laatikollisia pientavaraa sekä tauluja). Kaikki muu pientavara on jo muutettu uuteen asuntoon aiemmin. Tarvitaan yksi kantaja kuskin lisäksi. Auton saa molemmissa kohteissa ajettua oven eteen. Luumäki, omakotitalo. Henttaa, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Luumäki - Espoo, 65 m² kerrostalo kolmio
Hei, kuolinpesästä tulisi tyhjentää kuvie mukaiset tavarat. Asunnon yhteen huoneeseen jää vielä suvun henkilökohtaisia tavaroita. Kaikki tavarat on käytännössä pakattu. Mukana on myös työkaluja pari laatikkoa. Kodinkoneita ei ole mukana paitsi mikro. Autolla pääsee ajamaan suoraan oven eteen. Yksi tai maksimissaan 2 kantajaa on omasta takaa. Varasto on jo mukana näissä kuvissa. Luumäki keskusta, kerrostalo. Matinkylä, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vaajakoski - Luumäki, 10 m² yksiö
Hei. Muutin Vaajakoskelta Luumäelle. Minulla on sukulaisteni luona varastossa 10 tai 11 banaanilaatikollista kirjoja (8 tai 9 kpl) ja astioita (2 kpl). Lisäksi kuormaan tulisi isokokoinen jenkkisänky, joka koostuu kahdesta kevyestä sängynrungosta (200cm x 80cm) sekä runkopatjasta (oltava luullakseni pystyssä, ei voi taittaa). Kuormaan tulisi näiden lisäksi lundia-hyllyt (5x tikapuut ja noin 15kpl välilevyjä). Vaajakoski, rivitalo. Luumäki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Luumäki

Luumäkissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Luumäki »