Muuttopalvelu Maalahti


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Maalahtissa, paikkakunnalle Maalahti tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Maalahtissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Maalahti »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Maalahtissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Maalahtissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat taitavia ja mukavia!

Muutto Valkeakoski - Valkeakoski

Muutto oli vappuaattona klo 15 alkaen. Kaverit hoitivat muuton kympin arvoisesti. Asiantuntijoita pakkaamisessa ja erittäin ahkeria ! Voi ehdottomasti suositella.

Muutto Jyväskylä - Jyväskylä

Sovitut ajalla olit pojat paikassa ja ripeästi kantaisit kaikki tavaraat. Kaikki toimis tosi hyvin ja nopeasti. KIITOS.

Muutto Rauma - Eurajoki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Maalahtissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vantaa - Maalahti, 36 m² kerrostalo yksiö
Ei ole kantomiehiä. En tarvitse muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita tai apua purussa. Pesukone 5,5kg. Sohva L 193cm S 90cm K 83cm. Jenkkisänky L 200cm S 140cm. TV 47 tuumaa. Tv-taso L 135cm. Ikea Alex laatikosto 36x116 Lähtökohteessa: Auton saa ajaettua oven eteen. Uusi hissi (9 hlö). Kohdeosoitteessa: Pihalla ensin portti ovikoodilla. Pääovet sen takan. Auton saa lähelle. Asunnossa vanha 4 henkilön hissi. Kivistö, kerrostalo. Maalahti keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lappeenranta - Maalahti, 55 m² kerrostalo kaksio
Kantajia on omasta takaa muutettavassa kohteessa 1, joka pystyy kantamaan kevyitä tavaroita, ei siis huonekaluja. Tarvitaan siis kuljettajan lisäksi kantomies. Määränpäässä on mahdollisesti 1 kantaja. Ei hankalia isoja/painavia huonekaluja. Irtotavarat ovat valmiiksi muuttolaatikoissa. Muuttoauton saa ajettua molemmissa asunnoissa oven eteen. Lähtöpäässä matkaa ovelta autolle on max 10m, määränpäässä saa suoraan oven viereen & asunto on heti ulko-oven jälkeen. Skinnarila, kerrostalo. Maalahti keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jyskä - Maalahti, 92 m² rivitalo
Tarvitsen auton ja kuljettajan sekä muuttolaatikoita. Isoimmat huonekalut on sänky ja sohvat, painavimmat on pesukone. Muuttoauton saa ajettua oven Jyskässä mutta ei Maalahdessa. Osa tavaroista on käytännöllisempi lastata kyytiin takapihan kautta myös Jyskässä. Muuttopäivä on kuun ensimmäinen perjantai mutta ei haittaisi jos tavarat saisi lastata autoon illalla lauantaina ja sunnuntaina aamulla heti ajettaisiin kohteeseen. Haluaisin tarjouksen niin, että koko muutto on sunnuntaina ja myös niin, että tavaroiden lastaus on jo lauantai-iltana. Jyskä, rivitalo. Maalahti keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Maalahti - Vantaa, 57 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen kuljettajan lisäksi kantomiehiä, koska muuttoapua ei ole saatavilla. Muuttolaatikoille on tarvetta, jotka pitäisi saada vähintään viikkoa aikaisemmin. Tavaroiden pakkaamisessa /purkamisessa ei ole avun tarvetta, mutta pyykinpesukoneen poiskytkeminen ja kuljetussuojausten kinnittäminen (rummunlukitus jne), kuljettaminen ja asentaminen on tarpeen. Muita isoja huonekaluja 3-osainen kirjahylly, jonka saa purettua 6-osaan sekä irroitettua lasiovet ja lasihyllyt sekä 3-osainen vitriini, josta saa irroitettua lasiovet ja hyllyt sekä 4-istuttava ruokapöytä tuoleineen. Muita pienempiä kalusteita asunnosta ja irtaimistovarastosta 2 rottinki/viilupintatuolia (ei kovin painavia) ja samaa sarjaa sohvapöytä, yksi lipasto ja pienempiä pöytiä/tv-tasoja. Lisäksi polkupyörä ja tv. Tv on plasma tv, eikä sitä saa missään vaiheessa laittaa vaakatasoon, se on kuljetettava ja käsiteltävä koko ajan pystyasennossa tai se on pilalla. Vanhaan asuntoon tulee jäämään entisen puolison irtaimiston lisäksi sohva, parisänky ja astianpesukone. Molemmissa asunnoissa irtaimistovarasto. Vanhan asunnon irtaimistovarastosta siirtyy kaikki uuteen, lisäksi kirjahylly olisi tarkoitus saada uuden asunnon irtaimistovarastoon. Erityistä huomioitavaa monissa kalusteissa on, että ne ovat vanhoja, perittyjä ja esim. viilupintaisia ja naarmuuntuvat herkästi eli niiden suojaukseen on käytettävä erityistä huomiota ja suojausmateriaaleille on siis tarve. Em. suojaus toteutetaan muuton yhteydessä ja siihen on muuttomiesten varauduttava. En tee sitä etukäteen. Muuttoauton saa ajettua/peruutettua oven eteen molemmissa asunnoissa. Maalahti keskusta, kerrostalo. Tammisto, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Maalahti

Maalahtissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M., 2.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Maalahti »