Muuttopalvelu Maalahti


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Maalahtissa, paikkakunnalle Maalahti tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Maalahtissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Maalahti »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Maalahtissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Maalahtissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reippaat nuoret miehet (4) hoitivat muuton siististi ja pysyivät suunnitellussa aikataulussa.

Muutto Tuusula - Helsinki

Ensimmäistä kertaa käytin muuttofirmaa. Hommat hoitui reippaasti ja palvelu oli ystävällistä. Suosittelen.

Muutto Kerava - Tuusula

Ihan huippu muuttomies!

Muutto Iisalmi - Kajaani

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Maalahtissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Maalahti - Kerimäki, 46 m² luhtitalo kaksio
Kuljettaja ja 1 kantomies. Kodin perustarvikkeet (astiat, vaatteet, polkupyörä,parvekekalusteet,3 laatikostoa ym.perustavarat) ja mahdollisesti sohva ja nojatuoli. Ei pakastinta ja sänkyä eikä pesukonetta. Varastosta jotain pientä. Auton saa oven eteen. Mahdollisesti muuttolaatikoita astioille. Onko kylmälaatikkoa pakasteille ja ruokatavaroille? Tavaroiden purkaminen perillä. Tarvitsen kyydin samassa autossa. Maalahti keskusta, luhtitalo. Kerimäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Maalahti - Espoo, 41 m² kerrostalo yksiö
Hei, Toivoisin tarjousta muutosta, jossa kuljettaja ja kantajat tulevat teiltä. Voimme itse kantaa, mutta mielellään jätämme muuton teidän hoidettavaksenne. Toiveena pe 27. aloitus klo 13 eteenpäin tai la 28. mahdollisimman aikaisin. Huomioonne, että kohde on uusi ja kaikilla sama muuttopäivä, joka voi aiheuttaa ruuhkaa. Muuttomatka kilometreissä on arviolta 400m. Lista huonekaluista: Sohva (kahdessa osassa, menee hissiin), 4xtuolia, 1,5m hakasian pyöreä pöyät levy+jalka, kevyt, tv-taso, 160cm leveä patja + pienempiä huonekaluja Pakkaamme ja suojaamme muutettavat tavarat ennen muuttoa. Maalahti keskusta, kerrostalo. Saunalahti-Kattilalaakso, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Maalahti, 36 m² kerrostalo yksiö
Ei ole kantomiehiä. En tarvitse muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita tai apua purussa. Pesukone 5,5kg. Sohva L 193cm S 90cm K 83cm. Jenkkisänky L 200cm S 140cm. TV 47 tuumaa. Tv-taso L 135cm. Ikea Alex laatikosto 36x116 Lähtökohteessa: Auton saa ajaettua oven eteen. Uusi hissi (9 hlö). Kohdeosoitteessa: Pihalla ensin portti ovikoodilla. Pääovet sen takan. Auton saa lähelle. Asunnossa vanha 4 henkilön hissi. Kivistö, kerrostalo. Maalahti keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lappeenranta - Maalahti, 55 m² kerrostalo kaksio
Kantajia on omasta takaa muutettavassa kohteessa 1, joka pystyy kantamaan kevyitä tavaroita, ei siis huonekaluja. Tarvitaan siis kuljettajan lisäksi kantomies. Määränpäässä on mahdollisesti 1 kantaja. Ei hankalia isoja/painavia huonekaluja. Irtotavarat ovat valmiiksi muuttolaatikoissa. Muuttoauton saa ajettua molemmissa asunnoissa oven eteen. Lähtöpäässä matkaa ovelta autolle on max 10m, määränpäässä saa suoraan oven viereen & asunto on heti ulko-oven jälkeen. Skinnarila, kerrostalo. Maalahti keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Maalahti

Maalahtissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Maalahti »