Muuttopalvelu Mänttä-Vilppula


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Mänttä-Vilppulassa, paikkakunnalle Mänttä-Vilppula tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Mänttä-Vilppulassa.

Tutustu myös Mänttä-Vilppulassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Mänttä-Vilppula »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Mänttä-Vilppulassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Mänttä-Vilppulassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat asiallisia ja riittävän ripeitä. Hinta sattui olemaan hyvinkin kilpailukykyinen koska yrityksellä oli samana päivänä toinen keikka viereisellä kylällä. Ostaisin tämän firman palvelut toisenkin kerran.

Muutto Hämeenkyrö - Sastamala

Todella iso apu muutossa ja huikean tehokas porukka! Eipä jatkossa enää kannata muuttoja ilman heitä tehdäkään. Suosittelen!

Muutto Turku - Raisio

Very punctual. Fast and reliable service. Could recommend to others!

Muutto Uusikaupunki - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Mänttä-Vilppulassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Mänttä-Vilppula - Espoo, 80 m² kerrostalo kolmio
Tarvitaan: Kantajat. Ei kantajia omasta takaa, mutta 2 hlö "ohjaaamassa". Muovisia muuttolaatikoita (40-50kpl, niitä "parempia" jossa se metallituki että saa kasattua). Pakkaustarvikkeita: kuplamuovia, suojamuovia (se iso "elmukelmu") ja suojauspahvia. Isommat tavarat: 1kpl painava massiviivitammipöytä, iso parisängyn runko, 2 kpl 2-istuttava sohva. Kodinkoneita ainoastaan pesukone tulee mukaan. Asunnon lisäksi kellarivarasto. Noin 12neliötä täynnä. Lähtopaikassa tilava hissi (ei kuitenkaan tavarahissi). Kohteessa kaikki yhdessä kerroksessa. Mänttä-Vilppula keskusta, kerrostalo. Nöykkiönpuro, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Riihimäki - Mänttä-Vilppula, 100 m² rivitalo
Tarjous pelkällä kuskilla ja toinen tarjous jossa kuski ja kantaja. Muutossa vain perushuonekalut ja muuttolaatikot. Ei pesukonetta, telkkaria, eikä keittiönpöytää (sohva, 1 parisänky, lipastot 3-4 kpl, terassipöytä+tuolit ja muuttolaatikot) vain kanto ja kuljetus, paikasta a -paikkaan b. Auton saa suoraan oven eteen. Laatikoita 80-100 kpl ja ne pitäisi tuoda etukäteen ja hakea pois. Saisiko laatikot ma 17. päivä esim klo 15? Riihimäki keskusta, rivitalo. Mänttä-Vilppula keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Mänttä-Vilppula, 56 m² kerrostalo kaksio
Ei juuri kantajia omasta takaa, paitsi minä itse. Kuljettajan lisäksi tarvitaan ainakin yksi kantaja. Suurimpia tavaroita on sänky, pesukone ja sohva. En tarvitse pakkausapua enkä pakkaustarvikkeita, teen mahd paljon itse etukäteen. Osa pakkaamisesta jää luonnollisesti samalle päivälle, esim keittiötarvikkeet. Auton saa molemmissa osoitteissa ajettua oven eteen, ainakin suurehkon pakettiauton. Varastotilan yritän tyhjentää jo etukäteen. Kaleva, kerrostalo. Mänttä-Vilppula keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mänttä-Vilppula - Helsinki, 55 m² kerrostalo kaksio
Tarvitaan kantomiehiä, omasta takaa löytyy n. 4 henkilöä. Terraario on kallis ja lasia, joten tämä syy, miksi mieluiten kuskin lisäksi 2 kantajaa, jotta terraario saataisiin ammattilaisten tekemänä, uuteen asuntoon. Muuttolaatikoita ei tarvita, eikä pakkaus materiaaleja. Iso terraario (120x70x150) <--- Ei mahdu hissiin. Lipasto, vitriini, sänky ja sohva. Töölössä portin eteen, uudessa pitäisi saada. Ei varasto tilaa. P.S. Pyrimme kantamaan suurimman osan tavaroista jo ulos valmiiksi lähtökohteessa Mänttä-Vilppulassa, todennäköisesti terraario on se vaikein. Mänttä-Vilppula keskusta, kerrostalo. Pitäjänmäen teollisuusalue, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Mänttä-Vilppula

Mänttä-Vilppulassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Mänttä-Vilppula »