Muuttopalvelu Mäntyharju


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Mäntyharjussa, paikkakunnalle Mäntyharju tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Mäntyharjussa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Mäntyharju »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Mäntyharjussa

Muutto tai kuljetus hakusessa Mäntyharjussa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki sujui erinomaisesti, ja palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Erittäin hyvä muuttokokemus. Suosittelen lämpimästi!

Muutto Kouvola - Helsinki

Pitkän matkan muutto onnistui todella hyvin. Tavaroita käsiteltiin varoen muutto sujui ripeästi ja oli edullinen. Muutto miehet ystävällisiä suosittelen 👍

Muutto Lappeenranta - Suonenjoki

Ei moitteen sanaa. Hyväntuuliset miehet tulivat ja hoitivat homman. Kaikki sujui hyvin, jopa pianon siirtäminen. Suosittelen muillekin. 👍

Muutto Masku - Masku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Mäntyharjussa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Mäntyharju - Tornio, 56 m² rivitalo kaksio
Tarvitaan yhteensä 2 kantomiestä. Omasta takaa ei ole ihmisiä nostamaan painavia tavaroita, kevyempien tavaroiden kanto onnistuu. Muuttoauton saa oven eteen, lähtökohteessa kaikki yhdessä tasossa, porras ulko-ovella. Iso piano, joka tarvitsee rullavaunun ja metallilevyjä siirtoon. Muita muutettavia huonekaluja ovat 3 istuttava sohva, parisänky, vaatekaappi, iso lipasto, pieni kirjahylly, kevyt kirjoituspöytä, tv-taso ja iso tv, penkki, muutama tuoli ja jakkara. Lisäksi pienirtaimistoa kuten tekstiilejä, kirjoja ja astioita. Määränpäässä ei ole vielä asuntoa sovittuna, luultavasti joko kerrostalo tai rivitalo, piano ja isommat huonekalut tuskin hissiin mahtuvat. Muuttolaatikoita tarvitaan lainaan. Ei tarvita apua pientavaroiden pakkaamiseen tai purkamiseen. Mäntyharju keskusta, rivitalo. Tornio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mäntyharju - Hollola, 260 m² omakotitalo
Tavarat on valmiiksi pakattu. Mäntyharjulla on kaksi kantajaa ja Hollolassa kolme. Emme tarvitse kuljettajan lisäksi kantajia. Omakotitalosta muutetaan vain osa tavaroista, kahden hengen tarpeisiin. Isoimmat huonekalut ovat parisänky, iso sängynpääty sekä kulmasohva ja puusohva. Lisäksi meillä on muutama iso viherkasvi. Muuttoauton saa molemmissa kohteissa oven eteen. Mäntyharju keskusta, omakotitalo. Salpakangas, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mäntyharju - Kalvitsa, 108 m² omakotitalo
Omakotitalon muutto. Pääsee oven eteen. Ulkovarastossa jonkun verran huonekaluja ja useita vanhoja ikkunoita, jotka lähtee mukaan. Kolme makuuhuonetta huonekaluineen. Olohuone. Keittiön pöydät ja jokunen irtokaappi. Irtotavara pakattu laatioihin ja jätesäkkeihin. Kantajia on muutama omasta takaa, mutta kuskin lisäksi yksi muuttomies kantamaan isompia. Esim. pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Mäntyharju keskusta, omakotitalo. Kalvitsa, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mäntyharju - Lauteala, 50 m² rivitalo kaksio
Kyseessä 50 m2 rivitalo asunto mikä pitäisi myynnin edeltä tyhjentää. Asunto on ollut tyhjillään mutta siellä on kaikki kalusteet yms muuta tavaraa. Kalustus pääosin: olohuoneen sohva, lipasto, 4 hengen pöytä + tuolit, tv, pari pikku pöytää, pari erillistä tuolia, makuuhuoneen sohva, työpöytä, parisänky, eteisen noin 1 m korkea kaappi. Lisäksi vaatteita jonkin verran, astioita noin 6 hengen useampi astiasto yms tavaraa useampia muuttolaatikoita. Muuttotavarat olisi tarkoitus kohdeosoitteessa siirtää varastotilaan ei uuteen asuntoon. Yksi henkilö olisi omistajista muuttoapuna. Mäntyharju keskusta, rivitalo. Lauteala, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Mäntyharju

Mäntyharjussa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Mäntyharju »