Muuttopalvelu Myrskylä


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Myrskylässä, paikkakunnalle Myrskylä tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Myrskylässä.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Myrskylä »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Myrskylässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Myrskylässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Nopea,laadukas muutto,voimme suositella!ja hintakin hyvin kilpailukykyinen

Muutto Kuopio - Iisalmi

Ihan ok hinta ja laatu kohdillaan.

Muutto Nivala - Kalajoki

Ammattilaisia, pomo oli pomo, ystävällisiä, homma hoitui hienosti pitkästä muuttomatkasta huolimatta.

Muutto Hämeenlinna - Oulu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Myrskylässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Myrskylä - Myrskylä, 70 m² omakotitalo kolmio
Meillä on yksi kantaja omasta porukasta, muutamme väliaikaismajoituksesta pois, eli tavaraa on yhdessä huoneessa talossa sekä piha-aitassa. Isoja huonekaluja on sohva, vaatekaappi, pesutorni, nojatuoli, kaksi lastensänkyä, 8 hengen ruokapöytä, aikuisten polkupyörä sekä kaksi lastenpyörää ja kaasugrilli. Muutoin on sitten laatikoita ja sekä muuta pakattua tavaraa. Autolla pääsee n. 5 metrin alueelle ovesta kummassakin päässä. Myrskylä keskusta, omakotitalo. Myrskylä keskusta, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Myrskylä, 75 m² kerrostalo kolmio
Muutamme 1. päivä 3h+k asunnosta (75neliöö) kerrostalon toisesta kerroksesta ja hissi on käytettävissä, sänky on ainoo joka ei hissiin mahdu. 4h+k+sauna rivitalo on uusi asuntomme. Välimatkaa on 83km. Asuntomme lisäksi on kellari jossa on myös tavaraa. Vantaalla auton saa rapun eteen ja myrskylän suunnalla n. 10m ovesta. Ainakin kaksi kantajaa on omasta takaa, ja muuttolaatikoita emme tarvitse. Hakunila, kerrostalo. Myrskylä keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 39 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Myrskylä - Porvoo, 58 m² rivitalo kaksio
Hei. Kuljettajan lisäksi tarvitsen kantomiehiä sekä muuttolaatikoita 60 kpl (arvio). Muutto mielellään 29.-30. päivinä, mutta saan avaimet 26. joten viikonloppuna sopisi myös. Muutettava 2h+k ja ulkovarasto. Painavin on päältä täytettävä pesukone ja suurimmat kulmasohva kahdessa osassa sekä kaksi runkopatjasänkyä, leveys 90cm. Varastossa on omiin pahvi ja varastolaatikkoihin pakattua tavaraa, sukset ja kaksi polkupyörää sekä pieni parveke pöytä, 2 taittopöytää ja 2 tuolia. Mahdollisesti auton renkaat. Keittiön pöytä, 6 tuolia, jakkaroita, 2 pientä lipastoa, sohvapöytä, TV ja tv-taso, metallirunkoinen ompelukone, 4 pienempää hyllyillä (korkeus noin 120 ja leveys 40 ja 80 cm välillä, lasi sivupöytä. Muutamia seinähyllyjä (syvä 20 cm leveys 80 cm, noin 10 kpl). Jos ei ole muuttolaatikoita saatavilla niin kaikki irtoavaraa on pakattu pahvilaatikkoihin ja vaatteet/tekstiilit kestäviin jätesäkkeihin. 2 kokovartalopeiliä. Kylpyhuoneessa kevyt penkki ja hyllykkö. Myrskylä keskusta, rivitalo. Gammelbacka, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Myrskylä - Kangaslampi, 115 m² omakotitalo
Olohuoneen, makuuhuoneen, työhuoneen, ruokailutilan, kuistin huonekalut. Olohuoneessa kulmasohva, tv-taso, astiakaappi ja piano. Makuuhuoneessa 2x2m. sänky. Tarvitsemme muuttolaatikoita, mutta esim. astiat ja vaatteet voimme pakata valmiiksi muuttolaatikoihin. Lisäksi kylmä- ja lämpimän varaston tavarat, jotka voimme pakata valmiiksi muuttolaatikoihin. Kantajina toimimme molemmat eli vaimoni ja minä. Mitään kodinkoneita ei tarvitse muuttaa. Piano on painavin yksittäinen tavara. Autolla pääsee molemmissa osotteissa aivan oven eteen. Muuttopäivä ei ole ehdoton, mutta muuton pitää tapahtua viimeistään 23. päivä. Myrskylä keskusta, omakotitalo. Kangaslampi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Myrskylä

Myrskylässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Myrskylä »