Muuttopalvelu Mynämäki


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Mynämäkissa, paikkakunnalle Mynämäki tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Mynämäkissa.

Tutustu myös Mynämäkissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Mynämäki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Mynämäkissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Mynämäkissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ripeää ja ajantasaista toimintaa. Suosittelen ehdottomasti.

Muutto Mustasaari - Vaasa

Muutto kerrassaan täydellinen, pojat ahkeria, ei taukoja, muuttofirma luotettava, suosittelemma 10+

Muutto Kempele - Tupos

Tulivat ajoissa, olivat iloisia, kohteliaita ja ystävällisiä sekä hoitivat homman reippaasti ja sovitusti. Huippua!

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Mynämäkissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Mynämäki - Seinäjoki, 150 m² omakotitalo
Tarvitsen sen vähän isomman pakettiauton, ettei pienintä mahdollista. Sille yhden tai kaksi kuskia, jotka voivat kantaa tavaroita. Muutossa on mukana lisäksi mieheni kantamassa. (Itse raskaana) -auton saa ajettua lähelle ulko-ovea, eikä tulevassa asunnossa ole portaita. -Asunnon lisäksi on olemassa varastointitilaa tarvittaessa. (Häkkivarasto ja ulkoiluvölinevarasto). -isoja huonekaluja ei kovin paljoa. -muuttolaatikoita enemmänkin (eri kokoisia). -emme tarvitse apua pakkauksessa. Mynämäki keskusta, omakotitalo. Alakylä-Jouppi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mynämäki - Hämeenlinna, 130 m² omakotitalo
Vaihtoehtoiset päivät 26 tai 27. Kuljettajan tulee olla myös kantaja. Kuljettajan lisäksi meillä on 2 omaa kantajaa. Tavarat on pakattu muuttolaatikoihin. Huonekalut on irroitettu osiksi, mm kulmasohva. Ei muita isohkoja painavia huonekaluja, kodinkoneita tms, ei pianoa tai flyygeliä. Mahtuvat kaikki hissiin. Emme tarvitse pakkaustarvikkeita tai apua pakkaamis- tai purkamistöissä. Muuttoauton voi ajaa molemmissa päissä ulko-oven lähelle. Purkupäässä ei ole käytössä isoa varastotilaa. Mynämäki keskusta, omakotitalo. Keinusaari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 33 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mynämäki - Piispanristi, 103 m² omakotitalo
Hei, Muutto Mynamäeltä Kaarinaan. Osoite on omakotitalosta, mutta muutettava maara on vain noin 25-30m3. Pakkaamme itse ja tarvitsemme vain muuttamiseen apua. Muutettavana on moduulisohva (paloina), lasten pinnasanky, aikuisten sanky purettuna osiin, pieni tyopoyta ja kaksi pienta hyllykkoa, TV taso ja tv. Kolme mattoa, vaatteita, keittion astioita noin 6-7 laatikkoa, muita laatikoita 10-15kpl- Varastosta laatikoita noin 15kpl, pieni kesakulusto ja aurinkolavitsa (2hlo), 3 pyoraa, suksia jne. Mynämäki keskusta, omakotitalo. Piispanristi, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kokkola - Mynämäki, 90 m² kerrostalo
Kantajia omasta takaa 3 miestä, paitsi Mynämäen päässä minulla ei ole kuin mieheni tällä tietoa, tosin tämä voi muuttua. En tarvitse muuttolaatikoita, enkä apua pakkaamisessa. Huonekaluista suurimpia tai painavimpia ovat: sohvakalusto (3,1,1) (normipaino), yksi isompi peili (vähän painava), kaksi pienehköä kirjahyllyä, jossa lasi, saa kahteen osaan. (Ok paino), kaksi muuta kirjahyllylipastoa, saa kahteen osaan. (Toinen raskaampi), keittiönpöytä ja siihen neljä tuolia (täyspuuta, vähän painava). Muita huonekaluja: yksi kirjoituspöytä (ok). yksi tietokonepyöytä ja tietokonetuoli (tuoli vähän painaa). yksi pienehkö lipasto (toimistokaluste, suht painava). olohuoneen sohvapöytä (ok, lasiosan saa pois joka painaa). 3 muuta tuolia ja neljä jakkaraa (ok). 2 pikkupöytää (superkeyvyet). TV ja TVpöytä (ok paino). 1 jalkapalli (kevyt) Muuta tavaraa: Lasten vaunut, Häkkisänky ja lasten sänky, Virkkauslankoja ehkä 3 säkkiä, Vaatteet ja kengät, Liinavaatteita, koristeesineitä, harrastusvälineitä. Normaalia muuttokuormaa, mutta suuria kalusteita on suht vähän mielestäni. Kokkola keskusta, kerrostalo. Mynämäki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Mynämäki

Mynämäkissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Mynämäki »