Muuttopalvelu Mynämäki


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Mynämäkissa, paikkakunnalle Mynämäki tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Mynämäkissa.

Tutustu myös Mynämäkissa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Mynämäki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Mynämäkissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Mynämäkissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Käytin muuttofirmaa ensimmäistä kertaa ja olen erittäin tyytyväinen. Kaikki hoitui ajallaan juuri niin kuin oli sovittu, nopeasti ja huonekalutkin meni oikeille paikoille. Helppoa.

Muutto Tervakoski - Orivesi

Oikein hienosti kalusteiden vienti Korialta Tornioon sujui, pääsimme molemmissa päissä auttamaan. Vinkiksi asiakkaille: arimmat kalusteet kannattaa paketoida, jos niitä joudutaan siirtämään autosta toiseen.

Muutto Koria - Tornio

Oikein reippaita muuttomiehiä, ja hoitivat erittäin nopeasti muuton. Avuliaita ja iloisia. 🙂

Muutto Hyvinkää - Kerava

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Mynämäkissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Mynämäki - Piispanristi, 103 m² omakotitalo
Hei, Muutto Mynamäeltä Kaarinaan. Osoite on omakotitalosta, mutta muutettava maara on vain noin 25-30m3. Pakkaamme itse ja tarvitsemme vain muuttamiseen apua. Muutettavana on moduulisohva (paloina), lasten pinnasanky, aikuisten sanky purettuna osiin, pieni tyopoyta ja kaksi pienta hyllykkoa, TV taso ja tv. Kolme mattoa, vaatteita, keittion astioita noin 6-7 laatikkoa, muita laatikoita 10-15kpl- Varastosta laatikoita noin 15kpl, pieni kesakulusto ja aurinkolavitsa (2hlo), 3 pyoraa, suksia jne. Mynämäki keskusta, omakotitalo. Piispanristi, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kokkola - Mynämäki, 90 m² kerrostalo
Kantajia omasta takaa 3 miestä, paitsi Mynämäen päässä minulla ei ole kuin mieheni tällä tietoa, tosin tämä voi muuttua. En tarvitse muuttolaatikoita, enkä apua pakkaamisessa. Huonekaluista suurimpia tai painavimpia ovat: sohvakalusto (3,1,1) (normipaino), yksi isompi peili (vähän painava), kaksi pienehköä kirjahyllyä, jossa lasi, saa kahteen osaan. (Ok paino), kaksi muuta kirjahyllylipastoa, saa kahteen osaan. (Toinen raskaampi), keittiönpöytä ja siihen neljä tuolia (täyspuuta, vähän painava). Muita huonekaluja: yksi kirjoituspöytä (ok). yksi tietokonepyöytä ja tietokonetuoli (tuoli vähän painaa). yksi pienehkö lipasto (toimistokaluste, suht painava). olohuoneen sohvapöytä (ok, lasiosan saa pois joka painaa). 3 muuta tuolia ja neljä jakkaraa (ok). 2 pikkupöytää (superkeyvyet). TV ja TVpöytä (ok paino). 1 jalkapalli (kevyt) Muuta tavaraa: Lasten vaunut, Häkkisänky ja lasten sänky, Virkkauslankoja ehkä 3 säkkiä, Vaatteet ja kengät, Liinavaatteita, koristeesineitä, harrastusvälineitä. Normaalia muuttokuormaa, mutta suuria kalusteita on suht vähän mielestäni. Kokkola keskusta, kerrostalo. Mynämäki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Mynämäki, 100 m²
Tarvitsen kuljettajan lisäksi yhden apumiehen. Tavallisen asunnon tavalliset huonekalut. Sohva, 2 nojatuolia, avattava vuodesohva, korkeita lasikaappeja 3 kpl. Tv-taso, iso taulutelkkari, sisustustakka, keittiön pöytä + tuolit, pyykkikone ja vessan peilikaappi -hyllykkö. Kirjoituspöytä ja sisustustakka. Varaston tavaroita ei tarvitse muuttaa (teemme sen itse) samoin ulkokalusteet. Meillä ei ole kantajia. Nummi-Ylioppilaskylä, rivitalo. Mynämäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mynämäki - Savonranta, 130 m² omakotitalo
Koko ok-talon irtaimisto kyseessä, kantajia löytyy omasta takaa kuskin lisäksi. Huomioitavia isoja huonekaluja ovat mm. piano ja sohvat. Tavarat pakattu kaikki jo silloin valmiiksi, auton pystyy ajamaan ovien eteen. Kellarissa on pari täyspitkää jääkaappia ja muuta pientä tavaraa. Kyseessä pitää olla siis iso muuttoauto. Olisimme kiinnostuneita myös tietämään, miten paljon hintaa tulee lisää, jos kuljettajan lisäksi on yksi kantomies? Muutamme Savonrannassa myös omakotitaloon. Mynämäki keskusta, omakotitalo. Savonranta keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Mynämäki

Mynämäkissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Mynämäki »