Muuttopalvelu Pälkäne


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pälkänessa, paikkakunnalle Pälkäne tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Pälkänessa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Pälkäne »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pälkänessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pälkänessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat paikalla sovitussa aikataulussa, ja muutto sujui erittäin joutuisasti ja ammattitaidolla. Kaikki tavarat kulkivat ehjinä perille. Porukan hyvä fiilis ja korkea työmoraali näkyivät ja kuuluivat, ja toiminta oli luotettavaa ja ammattitaitoista. Kiitos tuhannesti superhyvin hoidetusta muutosta, erittäin lämmin suositus tälle firmalle!

Muutto Vantaa - Helsinki

Ei moitteen sanaa. Hyväntuuliset miehet tulivat ja hoitivat homman. Kaikki sujui hyvin, jopa pianon siirtäminen. Suosittelen muillekin. 👍

Muutto Masku - Masku

Muuttomiehet olivat taitavia ja mukavia!

Muutto Valkeakoski - Valkeakoski

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pälkänessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pirkanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pirkkala - Pälkäne, 58 m² kerrostalo kaksio
Kaksion tavarat, suurimmat yksittäiset kalusteet sänky 140 cm ja pesukone (60 cm, edestä täytettävä); pesukoneen irrotus ja asennus tarvitaan. Lähtöpaikassa hissi, auton saa ajettua oven eteen. Muuttokohteessa auton saa ajettua oven eteen, sisälle muutamia portaita, talossa 2 kerrosta. Tarvitaan kuski ja 2 kantajaa (tai jos kuski kantaa, 1 lisäkantaja). Muuttolaatikoita 40 kpl noin viikoksi, tuonti ja poisvienti. Toivottu muuton ajankohta välillä 2.-6. päivä. Suuppa, kerrostalo. Pälkäne keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pälkäne - Tampere, 70 m² kolmio
Muutetaan mm 2 pyykkikonetta, 1 täyskorkee pakastin, tiskikone, paljon laatikoita, sohva, 2 runkopatjasänkyä, 2 muuta sänkyä, patjoja, 3 täyskorkeeta hyllykköä, useita sähkölaitteita, muutama polkupyörä ja muuta irtaimistoo. Lähtöasunto katutasossa ja määränpäätalossa pieni hissi mutta mahtuu varmaan kodinkoneet kuitenkin yks kerrallaan ja toinen pyykkikone jää ehkä varastokoppiin katutasoon. Sohva ei mahdu hissiin mutta on aika kevyt. Noille painaville pitkille tavaroille tarvii 2 miestä kantaan. Muita kantajia oon vain minä mutta oon tottunu muutteluun ja kanniskeluun joten saan ittekkin kyllä hyvin aikaseks, mutta jos teijän mielestä 3kin firman miestä tai naista on parempi kuin 2 niin sopiihan se mulle. Kaikki on kyllä pakattuna muuttoaamuna eli pakkausapua ei tarvitte. Avaimet määränpääasuntoon pitäisi koukata hakemaan Annalasta Tampereelta matkalla mikäli en saa niitä jo valmiiksi koska sanoivat että avaimet saisi kuun viimeinen päivä. Mulla on ittellä valitettavasti aika tiukka aikataulu myös sinä päivänä kun kuun ensimmäinen päivä pitäis olla lähtöasunto tyhjä ja on pakollinen meno viä kuun viimeisenä päivänä keskellä päivää. Asiaa hankaloittaa viä se ettei mulla oo autoo käytettävissä joten pitäis mahtua kyytiin tai keksiä millä pääsen yhtaikaa määränpääasunnolle. Tässähän tätä, kiitos tarjouksista jo etukäteen! Pälkäne keskusta, rivitalo. Hervanta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pälkäne - Torvoila, 53 m² kaksio
Omaa kantoapua on 2 henkilöä, ja tarvitsemme mielellään 2 henkilöä muuttopalvelusta. Tavaraa on enemmän kuin keskiverto 53 neliön asunnossa, lisäksi häkkivarasto. Pienemmät tavarat pakkaan hyvin, suurimpia on kaksi sänkyä, sohva ja useita kirjahyllyjä. Uusi asunto on suurempi, omakotitalo. Nykyinen asunto on maantasalla eikä ole portaita, uudessa asunnossa on muutama porras sisäänkäynnissä. Molemmissa kohteissa pääsee ajamaan muutaman metrin päähän ovesta. Emme tarvitse muuttolaatikoita tai muuta apua Pälkäne keskusta, rivitalo. Torvoila, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Pälkäne, 75 m² kerrostalo kolmio
Tarvitaan kantoapua pariksi tunniksi, kaksi miestä. Muuttoauto, kuljettaja sekä 1 apumies on jo valmiina. Tavarat on pakattu muuttolaatikoihin sekä muihin laatikoihin hyvin. Sen lisäksi on normaalit sohva, pari senkkiä, pesukone jne - kaikki normaalipainoisia, ei mitään erityisen painavaa. Tarvitaan siis apua vain lähtöpäässä ja työ alkaisi klo 12.00 maanantaina. Pyrimme omin voimin tuomaan aamun mittaan mahdollisimman paljon tavaraa ala-aulaan. Tarjouspyyntö tulee hiukan viime tinkaan, koska apua oli jo tulossa, mutta sairastapauksen vuoksi jouduttiin peruuttamaan. Munkkivuori-Niemenmäki, kerrostalo. Pälkäne keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pälkäne

Pälkänessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pälkäne »