Muuttopalvelu Pöytyä


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pöytyässä, paikkakunnalle Pöytyä tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Pöytyässä.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Pöytyä »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pöytyässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Pöytyässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui joustavasti ja suunnitelman mukaan. Suosittelen lämpimästi muillekkin. Jatkossa käytän tätä firmaa:)

Muutto Lapua - Oulu

Kohtelias, asiallinen, asiansa osaavat mukava ihminen. Muutto sujui ripeästi ja hyvin! Suosittelen 🙂

Muutto Seinäjoki - Vaajakoski

Muutto oli vaikea ja sen ymmärrsivät muutomiehet ja auttoivat ennemmän kuin heille kuului joten kaikki sujui kuitenkin hyvin

Muutto Riihimäki - Hyvinkää

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pöytyässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pöytyä - Lappeenranta, 34 m² kerrostalo yksiö
Saatan saada jonkun kantamaan avuksi, en kuitenkaan voi sitä luvata jos muutto arkena. Saan varmasti suurimman osan pakattua omiin laatikoihini, ehkä muutamalle laatikolle tarvetta. Isoimmat huonekalut on sänky 160cm (saa tarvittaessa 80cm osiin), pari korkeaa peiliä, kapea päältätäytettävä pyykinpesukone, kahden hengen ruokapöytä tuoleineen, tv-taso, tv ja kaksi nojatuolia, mattoja ja tavarat toki. Oven eteen saa auton riippuen toki auton koosta, pakettiauto menee helposti molemmissa osoitteissa. Varastosta ei tule mitään mukaan. Muuttopäivä sovittavissa, uusi asunto tyhjillään ja vanhasta asunnosta ei kiire. Pöytyä keskusta, kerrostalo. Kesämäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Pöytyä, 35 m² kerrostalo yksiö
Tampereella minä olen ainut kantaja, Pöytyällä on kaksi. Tarvitsen yhden kantomiehen kuljettajan lisäksi. Minulla ei ole paljon tavaraa. Isoimmat huonekalut on kevyt 120cm sänky, kahden istuttava sohva sekä pieni pesukone. 75x75cm ruokapöytä ja sohvapöytä halkaisijaltaan 61cm. Loput vähäiset tavarat ja vaatteet laatikoissa ja jätesäkeissä. En tarvitse muuttolaatikoita enkä apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Varastotilaa ei ole. Auton saa ajettua oven eteen, Pöytyällä asunto on maan tasalla. Tampere Keskus Läntinen, kerrostalo. Pöytyä keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sastamala - Pöytyä, 61 m² omakotitalo kaksio
Kuskin lisäksi toinen kantaja. Ei pakkaamista. Ei tavaroiden purkamista. Kaksion irtaimiston muuttaminen väliaikaisvarastosta (mökiltä) uuteen kotiin. Uusi asunto luhtitalon ensimmäinen kerros ei portaita. Autolla pääsee rapun eteen molemmissa päissä. Osa tavaroista viedään pihavarastoon joka pihassa ja ei portaita. Ei portaita. Normaali koti-irtaimisto mm. pyykkikone, sohva, lipasto, tv-taso, pöydät ja tuolit, sängyt, laatikoita ja pussitettua tavaraa. Kiikoinen, omakotitalo. Pöytyä keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pöytyä - Espoo, 70 m² kerrostalo kolmio
Kantajia omasta takaa on 2. Tarvitaan myös kantomiehiä. Kyseessä on kerrostaloasunnon kolmion tavaroiden ja huonekalujen kanto väliaikaiseen varastoon. Kaikki tavarat on pakattu ja tarvitaan siis apua vain kuljetukseen ja niiden siirtoon. Mukana on tavallisia huonekaluja: mm. parisänky, sohva, nojatuoli, terassikaluste (kevyt) ja noin 60 pahvilaatikkoa. Asunnon lisäksi on pienen häkkivaraston tavarat. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Pöytyä keskusta, kerrostalo. Friisilä, varasto.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 20 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pöytyä

Pöytyässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pöytyä »