Muuttopalvelu Pyhäranta


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pyhärannassa, Pyhärannalle tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Pyhärannassa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Pyhäranta »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pyhärannassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pyhärannassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ihanan pippuriset voimanaiset hoitivat homman kotiin! Kiitos!

Muutto Seinäjoki - Seinäjoki

Suuri kiitos nopeasta ja hyvästä palvelusta.

Muutto Akaa - Hämeenlinna

Muuttomiehet olivat täsmällisiä, ripeitä, väkivahvoja, ystävällisiä!!! Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen firmaa lämpimästi!! Kiitos!!!

Muutto Karkkila - Porvoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pyhärannassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pyhäranta - Kokkola, 60 m² rivitalo kaksio
1 kantomies kuskin lisäksi. Muuttoauton voi ajaa oven eteen molemmissa kohteissa. Tavarat pakattu valmiiksi muuttolaatikoihin. Pesukone, ja n. 80 kg painava kassakaappi painavimmat esineet. Pyhäranta, rivitalo. Kokkola keskusta, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhäranta - Helsinki, 45 m² kerrostalo kaksio
Asunto, josta muutetaan, on katutason asunto, jonka ulko-ovelta muuttoauton saa noin 30 metrin päähän. Asunto, johon muutamme, on 5. kerroksessa. Hissi on pieni, joten sänky, sohvat ja muutama hylly täytyy kantaa portaita. Tämä on suurin syy, jonka takia lähdimme etsimään muuttoapua. Tätä vaihetta varten on hyvä olla kaksi kantajaa (auton kuljettaja voi olla toinen). Kaikki tavarat ovat asunnossa. Ei ole erillistä varastotilaa. Olisimme kiinnostuneita myös muuttolaatikoista. Arvioisimme tarvitsevamme 15 muuttolaatikkoa. Pyhäranta keskusta, kerrostalo. Etu-Vallila - Alppila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhäranta - Espoo, 40 m² kerrostalo yksiö
Toivon kuljetuksen lisäksi myös kantoapua, ei kuitenkaan muuta apua. Pakkaaminen ja purkaminen tehdään itse ja kaikki tarvikkeet muuttoon liittyen on jo hankittu. Muuttoauton saa ihan oven eteen molemmissa osoitteissa. Asunnosta sekä kellarikomerosta muutetaan tavaraa. Isompia tavaroita /huonekaluja on parisänky (mikä koostuu 2x80 erillisistä sängyistä), 3-istuttava sohva (ei kulmausta/divaaniosaa), sohvapöytä, pieni baaripöytä, irrallinen kokovartalopeili, varrellinen tuuletin sekä mahdollisesti oma pesukone. Toivon muuttoa mahdollisimman aikaisin aamusta. Onhan ok, että pakkaukseen on käytetty sekä muovi-, että pahvilaatikoita (kaikki ehjiä, kiinni teipattuja)? Pyhäranta keskusta, kerrostalo. Matinkylä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhäranta - Helsinki, 53 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsemme vähintään kaksi henkeä kantamaan tavarat, pakkaus yms. apua ei tarvita. Muutto 3. kerroksesta. Talossa kolmen hengen hissi, johon suurimmat huonekalut eivät mahdu - muuttolaatikot yms. mahtuvat hissiin. Ei normaaleja huonekaluja suurempaa tavaraa, kodinkoneista siirretään ainoastaan viinikappi. Ulko-oven eteen mahdollista ajaa autolla. Toiveena muutto kuorma-autolla/pienkuorma-autolla, ei pakettiautolla, jotta kaikki tavarat saadaan siirrettyä yhdellä kerralla. Muuttolaatikot samaan diiliin eivät ole välttämättömiä. Pyhäranta keskusta, kerrostalo. Länsi-Pakila, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pyhäranta

Pyhärannassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pyhäranta »