Muuttopalvelu Paltamo


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Paltamossa, paikkakunnalle Paltamo tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Paltamossa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Paltamo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Paltamossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Paltamossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin positiivinen kokemus muuttofirmasta! Kaikki toimi sujuvasti ja helposti niin yhteydenpidon osalta kuin itse muuttokin. Pisteenä iin päällä lisäpalveluna muuttosiivous! Suosittelen ilolla!

Muutto Hyllykallio - Seinäjoki

Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉

Muutto Mikkeli - Kuopio

Ihan kymppi. Olemme muuttaneet liian monta kertaa, muutto on stressaavaa. Tätä uskallan suositella. Kiitos avusta.

Muutto Mäntsälä - Jokela

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Paltamossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Leppäjärvi - Paltamo, 115 m² omakotitalo
Omakotitalon tavarat, ei pianoa, mutta kelkka, 2 rekeä, mönkijä, auton talvirenkaat ja käsikäyttöinen lumilinko ovat lähdössä. Yksi pakastin, vaatteita (2 henkilöä), kirjoja, työkaluja ja astioita. Talon isäntä ja kuski selviytyvät työstä. Oven eteen pääsee nuppiautolla. Ei välttämättä monta huonekalua. Muuttolaatikoita tarvitaan ehkä parikymmentä (kokemattoman arvio). Leppäjärvi, omakotitalo. Paltamo keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ilomantsi - Paltamo, 41 m² yksiö
Muutossa isot tavarat esim. Pakastimet ja sänky. Sekä pesukone. Lisäksi on laatikot omasta takaa. Varasto muutto myös. Muuttomies omasta takaa. En tarvitse muuttolaatikoita ym. Auton saa ulko- oven eteen. Ilomantsi keskusta, rivitalo. Paltamo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Paltamo - Savonlinna, 80 m² rivitalo kolmio
Koko kodin muutto eri kaupunkiin. Noin 80 neliötä & häkkivaraston tavarat, jotka laatikoissa. Katutasosta katutasoon. Muutama iso ja painava senkki / vitriini. Sänkyjen purkaminen 4 kpl. Ei tarvita pakkausmateriaaleja eikä laatikoita. Paltamo keskusta, rivitalo. Nojanmaa, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Paltamo, 47 m² kaksio
Elektroniikkaa normaalia hiukan enemmän + kellarivarasto. Huonekaluista osa jää muuttamatta. Kantajia omasta takaa ainakin 2kpl -> tarvitaan ehkä 1 lisää. Tarvitaan muuttolaatikoita. Muuttoauton saa kummassakin paikassa oven eteen. Konala, rivitalo. Paltamo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Paltamo

Paltamossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Paltamo »