Muuttopalvelu Perho


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Perhossa, paikkakunnalle Perho tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Perhossa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Perho »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Perhossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Perhossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ammattitaitoista, nopeaa ja ystävällistä palvelua.

Muutto Paimio - Turku

Omistaja - kuljettaja oli joustava ja reipasotteinen. Kaikki toiminta oli ystävällistä ja ammattimaista.

Muutto Turku - Ii

Muutto sujui moitteitta. Muuttoauto ja miehet saapuivat paikalle ajalleen ja työt hoidettiin ripeästi. En voi kuin suositella kaikille.

Muutto Kouvola - Lapinlahti

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Perhossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Perho - Tuusula, 40 m² kerrostalo yksiö
Nykyisen asunnon ja uuden asunnon välinen matka on n. 250-300 metriä. Isoimmat muutettavat tavarat ovat kulmasohva (n.3m pitkä), iso taulutelevisio, pesukone (nokkakärryt tarvitaan), pienehkö sohvapöytä, 3-5 muuttolaatikkoa (löytyy jo itseltä) ja jenkkisänky. Tarve kuljettajan lisäksi yhdelle tai kahdelle kantomiehelle. Muutto-/ pakkaustarvikkeita en tarvitse. Nykyisessä asunnossa muuttoauton saa n. 1-7m päähän ulko-ovesta, uudessa asunnossa saa ulko-oven/ portaiden eteen alapäähän. Nykyisen asunnon varasto on tyhjä, eikä uudessakaan asunnossa sinne tarvitse mitään kantaa. Perho keskusta, kerrostalo. Riihikallio, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rautalampi - Perho, 10 m² yksiö
Tavaroiden nouto Rautalammilta. Valmiiksi pakattuja muuttolaatikoita, joissa astioita, kirjoja, vaatteita ja pikkutavaraa, tv, 4 keittiön tuolia, kirjahylly (Lundia, purettu valmiiksi). Ei tarvita muuttolaatikoita. Asiakas tarvitsee kyydin Rautalammilta Perhoon. Tavarat noudetaan autotallista jossa ovat valmiiksi pakattuina. Autan tavaroiden purkamisessa Perhossa. Muuttoauton saa ajettua autotallin eteen Rautalammilla ja ulko-oven eteen Perhossa. Kaikki tavarat sisälle Perhossa, ei varastoitavaa. Rautalampi keskusta, rivitalo. Perho keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Perho - Tampere, 68 m² kerrostalo kolmio
Kantajat mukaan. Omasta takaa yksi kantaja, joka kantaa vain laatikoita ja pientavaroita. Kaikki isoimmat tavarat eivät mahdu hissiin (sänky, sohva, lipasto, tv-taso, ruokapöytä, työpöytä, pyykinpesukone). Isot huonekalut tarvittaessa suojattava (en tunne muuttofirmojen periaatteita). Auton saa oven eteen. Muuttolaatikoita 15kpl. Muuttolaatikot tuotava ja noudettava. Noin 6 neliötä häkkivaraston tavaraa. Ei pakkaus/purkuapua, koska kaikki tavarat pakataan etukäteen. Perho keskusta, kerrostalo. Vuores, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 36 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Perho - Hyvinkää, 121 m² omakotitalo
Yksitasoisesta omakotitalosta kalusteiden muutto kerrostaloon. Myös jonkin verran muuttolaatikoita kuljetettavana (laatikot itsellä). Muuttokohde 5 krs, iso hissi on. Muuttoauto ja pari muuttomiestä tarvitaan. Auton saa oven lähelle molemmissa kohteissa. Osa laatikosta jää kerrostalon sisääntulokerroksessa olevaan varastoon. Kalusteet normikalusteita, mm. pöytä + tuolit, sohva x 2, kaappi, parisänky, pari lipastoa ja hyllyä, pesukone ja kuivausrumpu jne. Itse pakkaamme laatikot ja puramme, tarve vain kuljetukselle. Pystymme kevyiden tavaroiden/laatikoiden kuljetuksessa avustamaan (2 hlöä), mutta terveydentila estää suuret nostot. Perho keskusta, omakotitalo. Hyvinkää keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Perho

Perhossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Perho »