Muuttopalvelu Pertunmaa


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pertunmaassa, paikkakunnalle Pertunmaa tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Pertunmaassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Pertunmaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pertunmaassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pertunmaassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Olivat sovittuna ajankohtana paikalla ja muutto sujui nopeammin ja kätevämmin kuin osasin ajatellakaan. Ei mitään moitittavaa.

Muutto Seinäjoki - Seinäjoki

olemme tyytyväisiä kaikki sujui erinomaisesti

Muutto Liminka - Keminmaa

Hyvä muuttofirma.ammatitaitoiset ja ystävälliset muuttomiehet.

Muutto Nurmijärvi - Nurmijärvi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pertunmaassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lahti - Pertunmaa, 62 m² kerrostalo kolmio
Omia kantajia 2 + minä. En tarvitse muuttolaatikoita tms. Isoimpia huonekaluja ovat 160 cm jenkkisänky, 3 istuttava sohva ja Ikean lipasto. Muuttoauton saa ajettua molemmissa päissä aivan oven eteen. Pertunmaalla on 16 leveää porrasaskelmaa toiseen kerrokseen. Lähtöpäässä Lahdessa on yksi häkkivarasto, jossa muutamia pahvilaatikoita ja vaatesäkkejä ja 4 auton rengasta. Jos kuljettaja osallistuu myös kantamiseen, niin sitten ei tarvitse muita kantomiehiä. Liipola, kerrostalo. Pertunmaa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 37 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mikkeli - Pertunmaa, 31 m² kerrostalo yksiö
Kuljettajan lisäksi ei kantomiestä tarvitse vaan voin itse olla mukana kantamassa. Muuttolaatikoita tarvitsisin noin 5-10 kpl. Mitään isompia huonekaluja ei ole, sänky ja tv-taso isoimmat. Talossa hissi ja auton pystyy ajamaan oven eteen. Kyseessä yksiön irtaimiston ja varaston muuttaminen toiselle paikkakunnalle. Peitsari, kerrostalo. Pertunmaa keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pertunmaa - Lahti, 75 m² kerrostalo kolmio
Omasta taka on kaksi muuttajaa klo. 16:00 jälkeen, Jos muutto on mahdollista vain ns. toimistoaikoina, niin tarvitaan kaksi muuttomiestä. Tarvetta vain isompien huonekalujen muutolle, eli ei laatikoita / nyssälöitä / irtokamaa lainkaan. Käytännössä muuttotarpeemme on saada seuraavat tavarat muutettua uuteen osoitteeseen: Iso kulmasohva 3500 x 2500. 2 kpl moottoroituja sänkyjä 90 x 200 (l * p). Lipasto n. 140 x 250 x 50 (k * l * s) - Ruokapöytä 90 x 180 (l * p). 6 kpl ruokapöydän tuoleja. Parvekekalusteet: Polyrottinkinen/metallinen pöytä 160 x 80 ja 4 kpl ulkotuoleja. Pesukone. Tv-taso (sis. lasia) n. 220 x 60 x 50 (l * k * s). 47” talu-tv. Ei tarvetta tavaroiden pakkamiseen (pl. kuljetuksen aikainen suojaus) tai kasaamiseen. Riittää kun tavarat on viety uuteen osoitteeseen, eli niitä ei ole tarvetta edes asetella paikalleen. muuttoauton saa aivan oven eteen molemmissa kohteissa. Pertunmaa keskusta, kerrostalo. Kärpänen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 35 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pertunmaa - Tampere, 72 m² kerrostalo kolmio
Ei kantajia omasta takaa, eli kantomiehiä tarvitaan. Muuttolaatikot (70-80 kpl) ja oleellisimmat pakkaustarvikkeet tarvitaan, muuttolaatikoille tuonti ja haku. Lähtöpäässä ulko-ovi on porttikongin takana sisäpihalla, mikä huomioitava kaluston koossa. Määränpäässä ei välttämättä pääse aivan oven viereen. Painavimmat kannettavat pesukone ja kirjahylly (60*60*155 cm). Lisäksi pieni ullakkovarasto. Pertunmaa keskusta, kerrostalo. Länsi-Amuri, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pertunmaa

Pertunmaassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pertunmaa »