Muuttopalvelu Pertunmaa


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pertunmaassa, paikkakunnalle Pertunmaa tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Pertunmaassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Pertunmaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pertunmaalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Pertunmaalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Muutto Kauniainen - Pikkala

Kiitos! Pojat oli ahkeria ja reippaita! Muutto meni kivasti suosittelen

Muutto Kuopio - Karkkila

Muutto sujui hyvin.

Muutto Paimio - Kaarina

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pertunmaalla

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Etelä-Savo

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Mikkeli - Pertunmaa, 31 m² kerrostalo yksiö
Kuljettajan lisäksi ei kantomiestä tarvitse vaan voin itse olla mukana kantamassa. Muuttolaatikoita tarvitsisin noin 5-10 kpl. Mitään isompia huonekaluja ei ole, sänky ja tv-taso isoimmat. Talossa hissi ja auton pystyy ajamaan oven eteen. Kyseessä yksiön irtaimiston ja varaston muuttaminen toiselle paikkakunnalle. Peitsari, kerrostalo. Pertunmaa keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pertunmaa - Lahti, 75 m² kerrostalo kolmio
Omasta taka on kaksi muuttajaa klo. 16:00 jälkeen, Jos muutto on mahdollista vain ns. toimistoaikoina, niin tarvitaan kaksi muuttomiestä. Tarvetta vain isompien huonekalujen muutolle, eli ei laatikoita / nyssälöitä / irtokamaa lainkaan. Käytännössä muuttotarpeemme on saada seuraavat tavarat muutettua uuteen osoitteeseen: Iso kulmasohva 3500 x 2500. 2 kpl moottoroituja sänkyjä 90 x 200 (l * p). Lipasto n. 140 x 250 x 50 (k * l * s) - Ruokapöytä 90 x 180 (l * p). 6 kpl ruokapöydän tuoleja. Parvekekalusteet: Polyrottinkinen/metallinen pöytä 160 x 80 ja 4 kpl ulkotuoleja. Pesukone. Tv-taso (sis. lasia) n. 220 x 60 x 50 (l * k * s). 47” talu-tv. Ei tarvetta tavaroiden pakkamiseen (pl. kuljetuksen aikainen suojaus) tai kasaamiseen. Riittää kun tavarat on viety uuteen osoitteeseen, eli niitä ei ole tarvetta edes asetella paikalleen. muuttoauton saa aivan oven eteen molemmissa kohteissa. Pertunmaa keskusta, kerrostalo. Kärpänen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 35 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pertunmaa - Tampere, 72 m² kerrostalo kolmio
Ei kantajia omasta takaa, eli kantomiehiä tarvitaan. Muuttolaatikot (70-80 kpl) ja oleellisimmat pakkaustarvikkeet tarvitaan, muuttolaatikoille tuonti ja haku. Lähtöpäässä ulko-ovi on porttikongin takana sisäpihalla, mikä huomioitava kaluston koossa. Määränpäässä ei välttämättä pääse aivan oven viereen. Painavimmat kannettavat pesukone ja kirjahylly (60*60*155 cm). Lisäksi pieni ullakkovarasto. Pertunmaa keskusta, kerrostalo. Länsi-Amuri, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pertunmaa - Raahe, 80 m² kerrostalo kolmio
Tarvitsen Pertunmaalta Raaheen muuttoon oikeastaan vain pakun ja kuskin. Tavaroita on kohtuullisen vähän: pientä irtotavaraa, tyttäreni lelut sekä pieni Ikean lasten lelulaatikosto, mahdollisesti yksi nojatuoli. Sekä minun ja tyttäreni vaatteet, joita on myös kohtuullinen määrä. Kaikki on pakattu valmiiksi. Eli käytännössä selviän kantohommista itsekin. Pertunmaa keskusta, kerrostalo. Raahe keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 22 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pertunmaa

Pertunmaalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pertunmaa »