Muuttopalvelu Rautalampi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Rautalammilla, paikkakunnalle Rautalampi tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Rautalammilla.

Tutustu myös Rautalammilla muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Rautalampi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Rautalammilla

Muutto tai kuljetus hakusessa Rautalammilla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ammattilaisia, pomo oli pomo, ystävällisiä, homma hoitui hienosti pitkästä muuttomatkasta huolimatta.

Muutto Hämeenlinna - Oulu

Kiitos! Pojat oli ahkeria ja reippaita! Muutto meni kivasti suosittelen

Muutto Kuopio - Karkkila

Muutto sujui joustavasti ja suunnitelman mukaan. Suosittelen lämpimästi muillekkin. Jatkossa käytän tätä firmaa:)

Muutto Lapua - Oulu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Rautalammilla

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vilppula - Rautalampi, 69 m² rivitalo kolmio
Jos muuttoautoon mahtuu minun ja kuljettajan lisäksi vielä yksi niin tarvitsen toisen kantomiehen. En tarvitse muuttolaatikoita. Pesukone, iso kulmasohva joka menee kahteen osaan, 160cm parisänky, keittiönpöytä, useampia hyllyjä, vitriini, tv-taso, polkupyörä ja useita laatikoita ja säkkejä. Rivitalon pihaan saa ajettua auton ovien eteen, kerrostalosta ei tietoa mutta luulisin että saa ajettua ovien eteen. Vilppula keskusta, rivitalo. Rautalampi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rautalampi - Perho, 10 m² yksiö
Tavaroiden nouto Rautalammilta. Valmiiksi pakattuja muuttolaatikoita, joissa astioita, kirjoja, vaatteita ja pikkutavaraa, tv, 4 keittiön tuolia, kirjahylly (Lundia, purettu valmiiksi). Ei tarvita muuttolaatikoita. Asiakas tarvitsee kyydin Rautalammilta Perhoon. Tavarat noudetaan autotallista jossa ovat valmiiksi pakattuina. Autan tavaroiden purkamisessa Perhossa. Muuttoauton saa ajettua autotallin eteen Rautalammilla ja ulko-oven eteen Perhossa. Kaikki tavarat sisälle Perhossa, ei varastoitavaa. Rautalampi keskusta, rivitalo. Perho keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juokslahti - Rautalampi, 65 m² omakotitalo kolmio
Normaali kotimuutto. Autolla mahtuu n. 5-6m päähän ulko-ovesta, pari rappusta. Muutettava asunto 1 krs, 3-4 rappusta pääsee ihan oven eteen. Tavaraa ei ole älyttömästi, sen verran että mahtuvat muutettavaan asuntoon yksiöön 33 neliötä. Pakkaan ja purkaan kaikki irtaimiston itse (minulla on n. 25 päällekkäin menevää lihalaatikkoa, mahd.loput pakkaan pahvilaatikkoihin. Huonekalut umpipuuta; 60-luvun sohva (70cmx2m), 3 lipastoa, pöytä + 5 tuolia, keinutuoli, kirjahylly (55 lev. 2m kork), 120 lev. sänky (puran osiin), 2 puulaatikkoa, vaatekaappi (65 lev. 40 syv. 2m kork.) Pesukone joka menee uudessa asunnossa kellariin, rappusia n. 15. Lisäksi vähän jotain sälää mm. peili, koronapeli, sipponen jalkalamppu, patja (rullalla). Auton renkaat, polkupyörä, potkukelkka, sukset, saavit+ämpärit (menee sisäkkäin) kukkalaatikot. Tarvitsen kuljettajan ja toisen miehen lisäksi. Kannan myös itse. Juokslahti, omakotitalo. Rautalampi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 36 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rautalampi - Lahti, 300 m² omakotitalo
Normaali kotimuutto. Tavarat ym. on pakattuna omiin laatikoihin valmiiksi. Omat kantomiehet on ja kiinnostaa myös hinta pelkän kaluston vuokraamiseen. Samoin hinta jos muutto toteutetaan viikonloppuna (onko kalliimpi?) Kalusteita: pari parisänkyä, lasten sänkyjä, pari sohvaa, ruokakalusto, muutamia kaappeja, lipastoja ja koulupöytiä. Pyykkikone. Sekä lähtö- että perillä kohteessa auton saa ajettua ovien eteen. Rautalampi keskusta, omakotitalo. Kiveriö, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Rautalampi

Rautalammilla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Rautalampi »