Muuttopalvelu Rautalampi


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Rautalammilla, paikkakunnalle Rautalampi tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Rautalammilla.

Tutustu myös Rautalammilla muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Rautalampi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Rautalammilla

Muutto tai kuljetus hakusessa Rautalammilla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reipas kaveri, joka teki rivakasti hommia ja osallistui lastaukseen ja purkuun kuin olisi omia tavaroita ollut. Vahva suositus👍

Muutto Vaasa - Tampere

Muuttomiehet olivat todella reippaita ja jaksoivat hoitaa koko muuton kunnialla, vaikka olikin iso muutto.

Muutto Sipoo - Laukkoski

Muutto hoitui todella sujuvasti. Erittäin ystävällisiä ja reippaita muuttomiehiä.

Muutto Helsinki - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Rautalammilla

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Rautalampi - Kuopio, 100 m² omakotitalo
Ei tarvitse apua pakkaamisessa. Sohva ja sängyt 3 lipastoa + 2 kaappia ruokapöytä + tuolit 3 pienempää hyllyä muutama yö pöytä 2 koulupöytää siinä isoimmat huonekalut. Rautalampi keskusta, omakotitalo. Litmanen, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vilppula - Rautalampi, 69 m² rivitalo kolmio
Jos muuttoautoon mahtuu minun ja kuljettajan lisäksi vielä yksi niin tarvitsen toisen kantomiehen. En tarvitse muuttolaatikoita. Pesukone, iso kulmasohva joka menee kahteen osaan, 160cm parisänky, keittiönpöytä, useampia hyllyjä, vitriini, tv-taso, polkupyörä ja useita laatikoita ja säkkejä. Rivitalon pihaan saa ajettua auton ovien eteen, kerrostalosta ei tietoa mutta luulisin että saa ajettua ovien eteen. Vilppula keskusta, rivitalo. Rautalampi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rautalampi - Perho, 10 m² yksiö
Tavaroiden nouto Rautalammilta. Valmiiksi pakattuja muuttolaatikoita, joissa astioita, kirjoja, vaatteita ja pikkutavaraa, tv, 4 keittiön tuolia, kirjahylly (Lundia, purettu valmiiksi). Ei tarvita muuttolaatikoita. Asiakas tarvitsee kyydin Rautalammilta Perhoon. Tavarat noudetaan autotallista jossa ovat valmiiksi pakattuina. Autan tavaroiden purkamisessa Perhossa. Muuttoauton saa ajettua autotallin eteen Rautalammilla ja ulko-oven eteen Perhossa. Kaikki tavarat sisälle Perhossa, ei varastoitavaa. Rautalampi keskusta, rivitalo. Perho keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juokslahti - Rautalampi, 65 m² omakotitalo kolmio
Normaali kotimuutto. Autolla mahtuu n. 5-6m päähän ulko-ovesta, pari rappusta. Muutettava asunto 1 krs, 3-4 rappusta pääsee ihan oven eteen. Tavaraa ei ole älyttömästi, sen verran että mahtuvat muutettavaan asuntoon yksiöön 33 neliötä. Pakkaan ja purkaan kaikki irtaimiston itse (minulla on n. 25 päällekkäin menevää lihalaatikkoa, mahd.loput pakkaan pahvilaatikkoihin. Huonekalut umpipuuta; 60-luvun sohva (70cmx2m), 3 lipastoa, pöytä + 5 tuolia, keinutuoli, kirjahylly (55 lev. 2m kork), 120 lev. sänky (puran osiin), 2 puulaatikkoa, vaatekaappi (65 lev. 40 syv. 2m kork.) Pesukone joka menee uudessa asunnossa kellariin, rappusia n. 15. Lisäksi vähän jotain sälää mm. peili, koronapeli, sipponen jalkalamppu, patja (rullalla). Auton renkaat, polkupyörä, potkukelkka, sukset, saavit+ämpärit (menee sisäkkäin) kukkalaatikot. Tarvitsen kuljettajan ja toisen miehen lisäksi. Kannan myös itse. Juokslahti, omakotitalo. Rautalampi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 36 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Rautalampi

Rautalammilla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Rautalampi »