Muuttopalvelu Rautalampi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Rautalammilla, paikkakunnalle Rautalampi tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Rautalammilla.

Tutustu myös Rautalammilla muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Rautalampi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Rautalammilla

Muutto tai kuljetus hakusessa Rautalammilla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto hoitui todella sujuvasti. Erittäin ystävällisiä ja reippaita muuttomiehiä.

Muutto Helsinki - Helsinki

Aikataulut pitivät. Tehokas ja ammattimainen toiminta. Erinomainen yhteistyö ja palvelu. Asiallinen ja hyväntuulinen toiminta rauhoitti muuttostressiä.

Muutto Turku - Vantaa

Reipasta toimintaa hyvällä fiiliksellä.

Muutto Kauniainen - Kauniainen

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Rautalammilla

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vesanto - Rautalampi, 45 m² luhtitalo kaksio
Avoero, kaksiosta viedään parisänky, muutama taso, huonekalu ja muuttolaatikoita. Yksi henkilö kahdesta lähtee Rautalammille. 2 kantajaa omasta takaa. Kantomiehet avuksi, tarvitsisin muuttolaatikoita, en pakkausapua tai purkuapua. Ei kodinkoneita, vitriini on. Auto noin25 metrin päähän lähtöpaikasta, Rautalammilla oven eteen. Vesanto keskusta, luhtitalo. Rautalampi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rautalampi - Vaasa, 80 m² rivitalo kolmio
Tarvitaan kuljettaja ja apumies kantajana. Muuttolaatikoita tarvitaan 50. Pakkaustarvikkeita: kuplamuovia, käärekelmua. Muuttofirman toivotaan huolehtivan vahingoittumiselle alttiiden huonekalujen, kuten nahkasohvan, nojatuolien, vitriinin, piirongin ja pianon suojaamisesta. Kodinkoneita: pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Muuttoauton voi ajaa oven eteen sekä lähtöpäässä että määränpäässä. Ei erityistä varastotilaa. Rautalampi keskusta, rivitalo. Vaasa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rautalampi - Kuopio, 100 m² omakotitalo
Ei tarvitse apua pakkaamisessa. Sohva ja sängyt 3 lipastoa + 2 kaappia ruokapöytä + tuolit 3 pienempää hyllyä muutama yö pöytä 2 koulupöytää siinä isoimmat huonekalut. Rautalampi keskusta, omakotitalo. Litmanen, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vilppula - Rautalampi, 69 m² rivitalo kolmio
Jos muuttoautoon mahtuu minun ja kuljettajan lisäksi vielä yksi niin tarvitsen toisen kantomiehen. En tarvitse muuttolaatikoita. Pesukone, iso kulmasohva joka menee kahteen osaan, 160cm parisänky, keittiönpöytä, useampia hyllyjä, vitriini, tv-taso, polkupyörä ja useita laatikoita ja säkkejä. Rivitalon pihaan saa ajettua auton ovien eteen, kerrostalosta ei tietoa mutta luulisin että saa ajettua ovien eteen. Vilppula keskusta, rivitalo. Rautalampi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Rautalampi

Rautalammilla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Rautalampi »