Muuttopalvelu Pomarkku


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pomarkkussa, paikkakunnalle Pomarkku tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Pomarkkussa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Pomarkku »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pomarkkussa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pomarkkussa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reippaita muuttomiehiä, muutto tehtiin nopeasti ja ilman koheltamista, ei vahinkoja, siistiä työtä.

Muutto Raisio - Naantali

Erittäin sujuva ja miellyttävä palvelu.

Muutto Kempele - Helsinki

Muutto sujui joustavasti ja suunnitelman mukaan. Suosittelen lämpimästi muillekkin. Jatkossa käytän tätä firmaa:)

Muutto Lapua - Oulu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pomarkkussa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Satakunta

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lahti - Pomarkku, 50 m² kerrostalo kaksio
Kuljettaja + kantaja. Tavallista vähemmän huonekaluja ja tavaraa, ei pesukonetta, ei painavaa tai erityishuomioitavaa. Mahtuu isoon pakettiautoon. Mukkula, kerrostalo. Pomarkku keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 22 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pomarkku - Nummela, 59 m² kerrostalo kaksio
Kantajia omasta takaa on 4. Ainakin yksi kantaja muuttofirman puolesta olisi hyvä lisä. Hankimme pakkaustarvikkeet itse ja hoidamme pakkaamisen itse. Suurimmat huonekalut ovat divaanisohva sekä parisänky. Lähtöasunto on kaksio, jossa tavaraa varmaan vähän keskiarvoa enemmän. Asunto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa yksien portaiden päässä pohjakerroksesta, hissiä ei ole. Muuttoauton saa ajettua lähtötalon eteen. Nummelassa en ole varma saako autoa ihan ovien eteen (voi olla, että saa), mutta parkkialue on aivan vieressä. Siellä käytössä on hissi. Toivottavaa olisi, että muutto voidaan aloittaa heti aamusta, koska matka on pitkä, eikä ole tietoa muuttaako Pomarkun asuntoon uudet asukkaat samana päivänä. Pomarkku keskusta, kerrostalo. Nummela, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pomarkku - Riihimäki, 56 m² kerrostalo kaksio
Hei, meillä olisi muuttoaputarvetta huonekalujen ja isoimpien tavaroiden siirtämisessä. Pienet tavarat aijomme muuttaa itse. Omasta takaa kantajia isoille tavaroille ei ole. Autolla pääsee ajamaan oven eteen molemmissa päissä. Muutettavia tavaroita tulee olemaan: pöytä ja neljä tuolia, työpöytä, kolme patjaa, sohva ja jalkarahi, vitriinihylly, kaksi lipastoa, sänky, pesukone, kapea hylly ja renkailla liikkuva ilmastointilaite. Pomarkku keskusta, kerrostalo. Riihimäki keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pori - Pomarkku, 70 m² kolmio
Pelkästään kodin irtaimisto, ainoa iso asia on pesukone ja parivuoteen kaksi patjaa. Vanhakoivisto, rivitalo. Pomarkku keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pomarkku

Pomarkkussa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pomarkku »