Muuttopalvelu Eurajoki


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Eurajoella, Eurajoelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Eurajoella.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Eurajoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Eurajoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Eurajoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

En uskonut että muutto olisi sujunut näin vaivattomasti, reippaita kantajia, kiitos!

Muutto Kokkola - Tampere

Kaikki sujui niin kuin oli sovittu. Pitkä matkaakin sujui mukavasti Tavarat suit sait paikasta toiseen

Muutto Helsinki - Savonlinna

Ihan kymppi. Olemme muuttaneet liian monta kertaa, muutto on stressaavaa. Tätä uskallan suositella. Kiitos avusta.

Muutto Mäntsälä - Jokela

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Eurajoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Eurajoki - Pihtipudas, 83 m² rivitalo kolmio
Omasta takaa on yksi kantaja eli kuljettaja riittää. Ei tarvetta muuttolaatikoille. Auton voi ajaa oven eteen. Olohuoneesta puinen vitriini (50*110*200)cm, TV-taso (50*160*60)cm, lipasto (50*200*100)cm ja lepotuoli. Keittiöstä ruokailupöytä + 4 tuolia, astiat. Makuhuoneista yksi 80 cm leveä runkopatja ja pöytä. Lisäksi kaasugrilli, polkupyörä ja pieni puutarhapöytä+2 tuolia. Muuttolaatikoita on pakattuna noin 20 kpl. Eurajoki keskusta, rivitalo. Pihtipudas keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 30 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Eurajoki - Kankaanpää, 60 m² rivitalo kaksio
Kantajia 2 naista. Jos kuski kantaa tarvitaan 1 kantomies lisää, mutta jos kuski ei kanna niin 2 kantomiestä. En tarvitse laatikoita, pakkaustarvikkeita, apua tavaroiden pakkaamisessa enkä pukaamisessa. Edestä täytettävä 7kg pyykkikone, uun mallinen divaanisohva vuodemeganismilla/molemmissa divaaniosissa säilytys laatikko sisällä, puinen olkkarin pöytä, puinen vitriini, puinen isompi vitriini, puinen tv-taso, puinen senkki. HUOM! Ehkä tulee mukaan puinen vitriini ja kevyt arkkupakastin. Auton saa ovien eteen. Lähtöpaikassa on rivarin päädyssä pieni varasto Eurajoki keskusta, rivitalo. Kankaanpää keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Eurajoki - Riistavesi, 80 m² rivitalo kolmio
2 kantajaa omasta takaa, kuljettajan lisäksi yksi kantomies. Suojattavia huonekaluja lasiovellisia kaappeja 1 iso ja 2 pientä. Auton saa oven eteen. Varastokoppi autokatoksessa, jossa jonkin verran muutettavaa ja 3 polkupyörää. Ei isoja kodinkoneita. Pakkausapua ja laatikoita ei tarvita. Eurajoki, rivitalo. Riistavesi, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pori - Eurajoki, 58 m² rivitalo kaksio
Olemme muuttamassa rivitalosta 2 kerroksiseen omakotitaloon Porista Eurajoelle. Ensikuun aikana. Tarvitsemme apua kuljetukseen. Ja mahd. Kanto apua esim. Pesukoneelle ja sohville. Muuttoauton saa porin paikassa ihan oven eteen ja Eurajoella suht lähelle ovea. Niittymaa, rivitalo. Irjanne, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Eurajoki

Eurajoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Eurajoki »