Muuttopalvelu Eurajoki


Yli 40 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Eurajoella, Eurajoelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Eurajoella.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Eurajoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Eurajoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Eurajoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erinomaisen hyvä muuttofirma, tekivät juurikin niin kuin toivoimmekin. Hintakin oli kohdallaan. Muuttomiehet asiansa osaavia, kohteliaita jne. Ja jos uusi muutto tulee vielä, muuttofirma on jo valittu. Terveisin Liisi ja Ilpo

Muutto Helsinki - Ylöjärvi

Ahkerat ja nopeat muuttomiehet. Saivat rekankin peruutettua lähes mahdottomaan paikkaan ongelmitta. Suosittelen 100%

Muutto Helsinki - Helsinki

Hyvin meni muutto. Reippaita heppuja. Kiitos vielä kerran.

Muutto Ii - Joensuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Eurajoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pori - Eurajoki, 58 m² rivitalo kaksio
Olemme muuttamassa rivitalosta 2 kerroksiseen omakotitaloon Porista Eurajoelle. Ensikuun aikana. Tarvitsemme apua kuljetukseen. Ja mahd. Kanto apua esim. Pesukoneelle ja sohville. Muuttoauton saa porin paikassa ihan oven eteen ja Eurajoella suht lähelle ovea. Niittymaa, rivitalo. Irjanne, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Eurajoki, 59 m² kaksio
Kotimuutto, 2 kantajaa omasta takaa. Painavia; senkki, astianpesukone ja pyykinpesukone. 50 muuttolaatikkoa 7 päiväksi. Muuttoauton saa ajettua oven viereen molemmissa päissä. Lisäksi pieni varasto, jossa muutama laatikko. Varissuo, rivitalo. Eurajoki asemanseutu, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rauma - Eurajoki, 56 m² kaksio
Matkan pituus 15km, tavaraa pakkaamme itse. Kerrostalossa ei ole hissi ja muuttame omakoti talon. Itse ei ole kantamas. Isomat on sohva (2osa), nojatuolit ja pesukone. Ruokapöytä ja tuolit, puretut sängyt, 2 sängyn patjaa, olohuoneesta kaapit kaikki on kevyttä), ohvapöytä, ja muu on kaikki pakattut tavaraat laatikoin tai pussin. Rauma keskusta, rivitalo. Eurajoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pori - Eurajoki, 31 m² kerrostalo yksiö
Porin päässä kantajina olen minä ja Eurojoella purkamassa lastia minä ja kaveri. Tarvitsen kaksi kantajaa avuksi. Isoimmat tavarat ovat pesukone, sohva, pöytä, crosstrainer, kolme tuolia, pieni kirjahylly. Laatikot + muut pienemmät tavarat pakkaan itse ja tuon alas valmiiksi. Osan tavaroista vien toiseen osoitteeseen itse. Miten maksun suoritus? Saako laskun? Pormestarinluoto, kerrostalo. Eurajoki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Eurajoki

Eurajoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M., 2.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Eurajoki »