Muuttopalvelu Eurajoki


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Eurajoella, Eurajoelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Eurajoella.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Eurajoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Eurajoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Eurajoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erinomaisesti sujui, suosittelen! Kaikki meni sovitusti, joustavasti ja ammattitaitoisesti.

Muutto Varkaus - Tuusula

Muuttomiehet olivat todella reippaita ja jaksoivat hoitaa koko muuton kunnialla, vaikka olikin iso muutto.

Muutto Sipoo - Laukkoski

Muutto sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Muutto Kauniainen - Pikkala

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Eurajoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Satakunta

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Eurajoki - Riistavesi, 80 m² rivitalo kolmio
2 kantajaa omasta takaa, kuljettajan lisäksi yksi kantomies. Suojattavia huonekaluja lasiovellisia kaappeja 1 iso ja 2 pientä. Auton saa oven eteen. Varastokoppi autokatoksessa, jossa jonkin verran muutettavaa ja 3 polkupyörää. Ei isoja kodinkoneita. Pakkausapua ja laatikoita ei tarvita. Eurajoki, rivitalo. Riistavesi, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pori - Eurajoki, 58 m² rivitalo kaksio
Olemme muuttamassa rivitalosta 2 kerroksiseen omakotitaloon Porista Eurajoelle. Ensikuun aikana. Tarvitsemme apua kuljetukseen. Ja mahd. Kanto apua esim. Pesukoneelle ja sohville. Muuttoauton saa porin paikassa ihan oven eteen ja Eurajoella suht lähelle ovea. Niittymaa, rivitalo. Irjanne, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Eurajoki, 59 m² kaksio
Kotimuutto, 2 kantajaa omasta takaa. Painavia; senkki, astianpesukone ja pyykinpesukone. 50 muuttolaatikkoa 7 päiväksi. Muuttoauton saa ajettua oven viereen molemmissa päissä. Lisäksi pieni varasto, jossa muutama laatikko. Varissuo, rivitalo. Eurajoki asemanseutu, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rauma - Eurajoki, 56 m² kaksio
Matkan pituus 15km, tavaraa pakkaamme itse. Kerrostalossa ei ole hissi ja muuttame omakoti talon. Itse ei ole kantamas. Isomat on sohva (2osa), nojatuolit ja pesukone. Ruokapöytä ja tuolit, puretut sängyt, 2 sängyn patjaa, olohuoneesta kaapit kaikki on kevyttä), ohvapöytä, ja muu on kaikki pakattut tavaraat laatikoin tai pussin. Rauma keskusta, rivitalo. Eurajoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Eurajoki

Eurajoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Eurajoki »