Muuttopalvelu Posio


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Posiossa, paikkakunnalle Posio tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Posiossa.

Tutustu myös Posiossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Posio »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Posiossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Posiossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto Oulusta Rovaniemelle sujui oikein mutkattomasti ja hienosti! Suosittelen!

Muutto Oulu - Rovaniemi

Muuttomiehet tulivat ajallaan ja muutto kävi erittäin helposti ja vaivattomasti. Suosittelen ehdottomasti!

Muutto Masku - Vaasa

Hommat hoituivat ripeästi ja luotettavasti! Lisämaksua vastaan toimittivat myös romuja sorttiasemalle, mikä teki muuttoprosessistani oikein sujuvan. Nyt harmittaa enää se etten ottanut myös siivouspalvelua tältä firmalta.

Muutto Helsinki - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Posiossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vantaa - Posio, 58 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa on kaksi kantajaa. Tarvitaan lisäksi riuskoja kantajia. En tarvitse muuttolaatikoita, mutta joitain huonekaluja kuten parisänky pitää ehdottomasti pakata jotenkin. Huonekaluja ovat 180 cm parisänky, 2 isoa lipastoa, pitkä divaanisohva, pesukone eli tarvitaan iso auto. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen molemmissa osoitteissa. On varastotilaa. Martinlaakso, kerrostalo. Posio keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Saarenkylä - Posio, 69 m² rivitalo kolmio
Kantajat on molemmissa päin,itse pakattu tavarat, pyykkikone, tiskikone. Lähtöpaikasta saa auton oven eteen. Meno paikaan ei ihan lähelle. Molemmat on Rivitaloja. Lähtö asunto oltava tyhjä ens kuun ensimmäinen päivä klo 18. Saarenkylä, rivitalo. Posio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Posio, 75 m² kolmio
Muutetaan vain osa asunnon tavaroista. Esim sängyt eivät tule mukaan. Painavia huonekaluja on: kulmasohva (saa kahteen osaan), lipasto, ruokapöytä+kuusi tuolia sekä toinen lipasto. Lisäksi tulee pyöräteline ja polkupyörä sekä auton renkaita. Jos kuormaan mahtuu niin jätesäkissä tulevia vaatteita sekä astioita muovilaatikoissa. Korvensuora, rivitalo. Posio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Posio, 60 m² kaksio
Painavia tavaroita ei ole kuin pesukone, pieni pakastin, kahteen osaan menevä kulmasohva. Muut saa osiin melko hyvin. Muuttolaatikot tarvitaan, pakataan itse mutta kantamaan emme kykene. Myös purku voidaan tehdä itse mutta tietenkin apukin käy koska muuttokohde on kaukana. Saa laatikot samantein mukaan. Muuttoauton saa ovelle kummassakin kohteessa. Huomioitavaa olisi molemmat ovat olleet työttöminä tähän asti mutta työn perässä muutetaan, joten tarjous sen mukaan 🙂 Nummi-Ylioppilaskylä, rivitalo. Posio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Posio

Posiossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M., 2.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Posio »