Muuttopalvelu Posio


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Posiossa, paikkakunnalle Posio tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Posiossa.

Tutustu myös Posiossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Posio »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Posiossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Posiossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaksi reipasta kaveria hoitivat kaksioni muuton Kirkkonummelta Keravalle tehokkaasti ja hyväntuulisesti. Suosittelen!

Muutto Kirkkonummi - Kerava

Todella helppo, kohtelias ja hyvä palvelu - muuttaminen on helppoa ja stressitöntä 🙂

Muutto Turku - Helsinki

Muuttomiehet olivat asiallisia ja riittävän ripeitä. Hinta sattui olemaan hyvinkin kilpailukykyinen koska yrityksellä oli samana päivänä toinen keikka viereisellä kylällä. Ostaisin tämän firman palvelut toisenkin kerran.

Muutto Hämeenkyrö - Sastamala

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Posiossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Posio, 50 m² kerrostalo kaksio
Helsingissä muuttofirman ihmisiä auttaa tavaroiden kantamisessa 2 ihmistä. Jos muuttofirma ajaa saman päivän aikana posiolle ja purkaa kuorman niin emme ole vielä sielä vaan saavumme keskiviikkona 7.4. aamupäivän aikana. Isoja tavaroita meillä on 2 osainen sohva, sänky 2x90x215. 3lipastoa ja 2 hyllyä tarvitsee 2 kantajaa myös sekä pesukoneelle kantajat taikka nokkakärryt. muut tavarat menee laatikoissa tai pystyy kantamaan yksin. Hoidamme pakkaamisen itse. Auton saa ajettua ovien eteen. Asuntoon kuuluu kellarikomero. Laajasalo, kerrostalo. Posio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Posio - Revonlahti, 75 m² omakotitalo kolmio
Pyytäisimme alustavan muutto tarjouksen, koska muutto ajankohta on vielä epäselvä. Kantajat on omasta takaa. Isoja kodinkoneita pesukone, kuivausrumpu ja 2 kaappi pakastinta, muut tavarat ja huonekalut( esim pieni kirjahylly) menevät osiin. Muutto auton saa ajettua ovien eteen niin lähtö paikassa kuin määränpäässäkin . Posio keskusta, omakotitalo. Revonlahti, omakotitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Posio, 58 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa on kaksi kantajaa. Tarvitaan lisäksi riuskoja kantajia. En tarvitse muuttolaatikoita, mutta joitain huonekaluja kuten parisänky pitää ehdottomasti pakata jotenkin. Huonekaluja ovat 180 cm parisänky, 2 isoa lipastoa, pitkä divaanisohva, pesukone eli tarvitaan iso auto. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen molemmissa osoitteissa. On varastotilaa. Martinlaakso, kerrostalo. Posio keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Saarenkylä - Posio, 69 m² rivitalo kolmio
Kantajat on molemmissa päin,itse pakattu tavarat, pyykkikone, tiskikone. Lähtöpaikasta saa auton oven eteen. Meno paikaan ei ihan lähelle. Molemmat on Rivitaloja. Lähtö asunto oltava tyhjä ens kuun ensimmäinen päivä klo 18. Saarenkylä, rivitalo. Posio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Posio

Posiossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Posio »