Muuttopalvelu Pudasjärvi


Yli 40 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pudasjärvellä, Pudasjärvelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Pudasjärvellä.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Pudasjärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pudasjärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Pudasjärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Sujuvaa, nopeaa ja ystävällistä toimintaa. Voin suositella lämpimästi

Muutto Porvoo - Porvoo

Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉

Muutto Mikkeli - Kuopio

Sovitusti paikalla. Ripeää muuttamista.

Muutto Kitee - Lohja

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pudasjärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muutto Pudasjärvi - Kajaani, 60 m² kerrostalo kaksio
Luvassa varsin helppo muutto, jossa siirrettävänä yhden ihmisen tavarat. Isoimmat kamat lienevät pesukone, polkupyörä, sänky ja kahden istuttava sohva. Muun tavarat ovat sitten pienempiä, ja pakkaan ne mahdollisimman huolellisesti pahvilaatikoihin. Esim. Television alkuperäiset pakkaukset löytyvät. Tarvitsen siis vain muuttoauton, ja yhden muuttomiehen sitä ajamaan. Autolla pääsee kummassakin paikassa aivan oven eteen, joten roudaamisen ei pitäisi olla iso projekti. Pudasjärven puolelle saan ainakin yhden ihmisen kantoavuksi. Kajaanissa taas muutetaan rivitaloon, joten tavarat pitäisi saada sisälle yhdessä hujauksessa. Olisi erittäin kiva, jos pääsisin itse muuttoauton kyydissä Kajaaniin. Pudasjärvi keskusta, kerrostalo. Lohtaja-Kettu, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pudasjärvi - Heinola, 45 m² rivitalo kaksio
Kotimuutto. Isoimmat tavarat ovat sohva (230cm, rahin saa irrotettua), kaksi ikean hyllyä (77x147cm), kaksi pientä senkkiä (n.100x70cm), tv-taso (100x40cm), sänky (120x200cm) ja pyykinpesukone. Lisäksi laatikot joita tulee n. 10-15 kpl ja jätesäkkejä 5 kpl. Kantajia tulisi omasta takaa kumpaankin päähän vähintään 3 minun lisäkseni, mahdollisesti enemmänkin. Muuttoauton saa ajettua Pudasjärven päässä oven eteen ja mahdollisesti myös Heinolassa. Pudasjärvi keskusta, rivitalo. Heinola keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pudasjärvi - Helsinki, 45 m² rivitalo kaksio
Kyseessä olisi kotimuutto. Minun on mahdollista saada kumpaankin päähän ainakin 2 kantajaa. Isoja huonekaluja ovat sänky (120x200cm), sohva (240x200cm), kaksi ikean kallax hyllyä (149x60 cm) ja 2 pienempää vitriiniä/senkkiä. On myös ruokapöytä, mutta siitä saa jalat pois, jolloin pelkästään kansi vie vähän tilaa (160x60cm on muistaakseni mitat). Laatikoita tulisi n. 15-20 ja jätesäkkejä 5. Kyselen tässä alustavasti hintoja, sillä muutto ei ole vielä täysin varmaa. Muutto varmistuu vasta, kun tiedän mahdollisen hinnan ja muut kulut. Pudasjärvi keskusta, rivitalo. Puistola, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Pudasjärvi, 35 m² yksiö
Kyseessä on kotimuutto, jossa kannetaan kaikki tavarat kolmannesta kerroksesta Helsingin päässä. Helsingissä kantoapua on n. 2-3 ihmistä itseni lisäksi. Kaikki tavarat on pakattu valmiiksi, eli en tarvitse laatikoita tai pakkausapua, en myöskään purkuapua sillä hoidan sen itse. Isoja huonekaluja ovat sohva, sänky kolme pientä lipastoa, pyykkikone, ruokapöytä (josta saa jalat irti eli menee pienempään tilaan) ja tv-taso. Näiden lisäksi on arviolta 10-15 laatikkoa ja arviolta 5-10 jätesäkkiä. Asunnon lisäksi on varasto, jossa on vielä muutama tavara mutta ei kovin paljoa. Puistola, rivitalo. Pudasjärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pudasjärvi

Pudasjärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H., 13.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pudasjärvi »