Muuttopalvelu Pudasjärvi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pudasjärvellä, Pudasjärvelle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Pudasjärvellä.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Pudasjärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pudasjärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Pudasjärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto oli vappuaattona klo 15 alkaen. Kaverit hoitivat muuton kympin arvoisesti. Asiantuntijoita pakkaamisessa ja erittäin ahkeria ! Voi ehdottomasti suositella.

Muutto Jyväskylä - Jyväskylä

Erinomaisesti sujui, suosittelen! Kaikki meni sovitusti, joustavasti ja ammattitaitoisesti.

Muutto Varkaus - Tuusula

Ripeä ja asiantunteva muuttopalvelu, selviytyi taidolla myös äärimmäisen hankalan (ja painavan) metallirunkoisen sohvasängyn siirtämisestä.

Muutto Alavus - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pudasjärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Turku - Pudasjärvi, 64 m² rivitalo kolmio
Muutetaan rivitalon irtaimisto omakotitalon pihalla sijaitsevaan varastoon. Omat pahvilaatikot, jotka voi jättää varastoitavaksi. Lähtöpaikassa ei ole kantajia, määränpäässä 1-3 kantajaa omasta takaa. Pakkaaminen ja purkaminen hoidetaan itse, samoin pakkaustarvikkeet. Painavimmat kannettavat ovat pyykinpesukone ja astianpesukone. Isoimpia ovat pieni jolla ja rummut kuljetuspusseissa. Saa ajettua ovien eteen: lähtöpaikassa on ahtaanlainen pihatie, määränpäässä tilava piha. Lähtöpaikassa tyhjennetään itse varastot etukäteen ja tuodaan asuntoon pakattavaksi. Ilpoinen-Harittu, rivitalo. Pudasjärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pudasjärvi - Kuusamo, 78 m² luhtitalo kolmio
Muutto on helppo, koska tavaraa on vähän. Puretaan ja mieluusti kootaan pöytä, ja sänky. pikkutavarat ja vaatteet pakkaan itse. Tavaraa ei ole paljon. Lisäksi muutetaan 1 nojatuoli, 1 puutarhapöytä (pieni) ja 2 tuolia. Vielä jotain pientä. Saanko tarjouksen? Pudasjärvi keskusta, luhtitalo. Kuusamo, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pudasjärvi - Kajaani, 60 m² kerrostalo kaksio
Luvassa varsin helppo muutto, jossa siirrettävänä yhden ihmisen tavarat. Isoimmat kamat lienevät pesukone, polkupyörä, sänky ja kahden istuttava sohva. Muun tavarat ovat sitten pienempiä, ja pakkaan ne mahdollisimman huolellisesti pahvilaatikoihin. Esim. Television alkuperäiset pakkaukset löytyvät. Tarvitsen siis vain muuttoauton, ja yhden muuttomiehen sitä ajamaan. Autolla pääsee kummassakin paikassa aivan oven eteen, joten roudaamisen ei pitäisi olla iso projekti. Pudasjärven puolelle saan ainakin yhden ihmisen kantoavuksi. Kajaanissa taas muutetaan rivitaloon, joten tavarat pitäisi saada sisälle yhdessä hujauksessa. Olisi erittäin kiva, jos pääsisin itse muuttoauton kyydissä Kajaaniin. Pudasjärvi keskusta, kerrostalo. Lohtaja-Kettu, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pudasjärvi - Heinola, 45 m² rivitalo kaksio
Kotimuutto. Isoimmat tavarat ovat sohva (230cm, rahin saa irrotettua), kaksi ikean hyllyä (77x147cm), kaksi pientä senkkiä (n.100x70cm), tv-taso (100x40cm), sänky (120x200cm) ja pyykinpesukone. Lisäksi laatikot joita tulee n. 10-15 kpl ja jätesäkkejä 5 kpl. Kantajia tulisi omasta takaa kumpaankin päähän vähintään 3 minun lisäkseni, mahdollisesti enemmänkin. Muuttoauton saa ajettua Pudasjärven päässä oven eteen ja mahdollisesti myös Heinolassa. Pudasjärvi keskusta, rivitalo. Heinola keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pudasjärvi

Pudasjärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pudasjärvi »