Muuttopalvelu Hämeenkyrö


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Hämeenkyrö

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsi sinun tarpeisiin sopiva muuttopalvelu Muuttomaailman avulla. Kun tarjouspyyntö rekisteröityy palveluun, välitämme sen yli 250 muuttofirmalle palvelussa ja lopulta valitse itsellesi paras muuttofirma. Muutto Hämeenkyrössä, Hämeenkyröön, tai Hämeenkyröstä ei voisi sujua mukavammin hyvän muuttofirman avulla. Pääset ennen lopullista muuttofirman valintaa lukemaan myös muuttajien jättämiä muuttoarvosteluita muuttofirmoista, jotka ovat jättäneet tarjouksen tarjouspyyntöön. Tee muutostasi edullisempi lukemalla myös Muuttomaailman muuttovinkkejä ja latamaalla Suomen kattavin muuttajan muistilista.

Kilpailuta muuttopalvelu Hämeenkyrö »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Hämeenkyrön muuttoja ja kokemuksia

Muutto Hämeenkyröstä Tampereelle

Eläkkeellä oleva äitini muuttaa, muuttolaatikot tarvitaan sekä kuski ja apumies.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai kaiken kaikkiaan 4 tarjousta joista nopeasti löytyi se oma muuttofirma.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Pirkanmaalta tuli muuttoavuksi muuttoon. Muutto oli katsottu parhaimmaksi tuntihinnoitellusti. Muuttofirman puolesta tuli muuttoauto, polttoaineet sekä kaksi muuttomiestä. Laskutus aloitettiin asiakkaan kotipihalla ja päätettiin uuden kodin edessä, kun tavarat oltiin kannettu uuteen kotiin. Kannattaa muistaa, että jos muutto on pikainen ja tavarat on huolellisesti pakattu ennen muuttopäivää, voit saada edullisemman muuton tuntihinnoitellusti. Lue myös Muuttomaailman kattavat muuttovinkit ja selviydy muutosta huolettomasti.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki toimi tosi hienosti aina aikatauluja myöten, suosittelen."

Muutto Kemistä Hämeenkyröön

Asunnosta kaikki tavarat pois sänky 120x200, keittiönpöytä, neljä tuolia, sohva,pientavaraa n.5-10muuttolaatikkoa, polkupyörä, 3kpl mattoja, yöpöytä, vaatteita pari jätesäkillistä, imuri

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muutto tehtiin urakkahintaisena Kemistä Hämeenkyröön. Tarjouksia muuttofirmoilta tuli ympäri Suomea, mutta lopulta omiin tarpeisiin sopiva löytyi muutaman päivän mietinnän jälkeen. Muuttofirman vaadittavat liikenneluvat ovat kunnossa. Muuttoon sisältyi tilava muuttoauto + perävaunu, 2 muuttomiestä, polttoaineet, alv, vakuutukset, nokka- ja porraskärryt. Muuttofirman arvostelut ovat timanttiset, joten muuttofirmaan luottaminen kävi helposti ja muutto sujui mutkitta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Otan kyseisen firman jatkossakin jos tarvitsen muuttoa. Aikataulut piti ja todella mukava kuljettaja/omistaja. Voin suositella muillekin!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reippaat nuoret miehet (4) hoitivat muuton siististi ja pysyivät suunnitellussa aikataulussa.

Muutto Tuusula - Helsinki

Kaikki sujui helposti, nopeasti ja sovitusti, ei mitään moitittavaa!

Muutto Tampere - Tampere

Loistavaa palvelua, muuttomiehet todella mukavia ja muutto sujui nopeasti

Muutto Lohja - Espoo

Hämeenkyröön muutto ja kaupunkitietoa

Hämeenkyrö on kunta Suomessa, ja se sijoittuu Pirkanmaan maakuntaan. Hämeenkyrössä viimeisimpien mittauksien mukaan asuu 10 551 ihmistä, ja pinta-alaltaan se on 505,10 km², ja vesistöä 41.21 km² pinta-alasta. Hämeenkyrö on aikoinaan kuulunut Turun ja Porin lääniin, mutta se siirrettiin tammikuussa vuonna 1993 Hämeen lääniin.

Hämeenkyrön naapurikunnat ovat Ikaalinen, Nokia, Sastamala ja Ylöjärvi.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!