Muuttopalvelu Hämeenkyrö


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsi sinun tarpeisiin sopiva muuttopalvelu Muuttomaailman avulla. Kun tarjouspyyntö rekisteröityy palveluun, välitämme sen yli 500 muuttofirmalle palvelussa ja lopulta valitse itsellesi paras muuttofirma. Muutto Hämeenkyrössä, Hämeenkyröön, tai Hämeenkyröstä ei voisi sujua mukavammin hyvän muuttofirman avulla. Pääset ennen lopullista muuttofirman valintaa lukemaan myös muuttajien jättämiä muuttoarvosteluita muuttofirmoista, jotka ovat jättäneet tarjouksen tarjouspyyntöön. Tee muutostasi edullisempi lukemalla myös Muuttomaailman muuttovinkkejä ja latamaalla Suomen kattavin muuttajan muistilista.

Kilpailuta muuttopalvelu Hämeenkyrö »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Hämeenkyrössä

Muutto tai kuljetus hakusessa Hämeenkyrössä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Hämeenkyrö muuttoja ja kokemuksia

Muutto Hämeenkyröstä Tampereelle

Eläkkeellä oleva äitini muuttaa, muuttolaatikot tarvitaan sekä kuski ja apumies.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai kaiken kaikkiaan 4 tarjousta joista nopeasti löytyi se oma muuttofirma.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Pirkanmaalta tuli muuttoavuksi muuttoon. Muutto oli katsottu parhaimmaksi tuntihinnoitellusti. Muuttofirman puolesta tuli muuttoauto, polttoaineet sekä kaksi muuttomiestä. Laskutus aloitettiin asiakkaan kotipihalla ja päätettiin uuden kodin edessä, kun tavarat oltiin kannettu uuteen kotiin. Kannattaa muistaa, että jos muutto on pikainen ja tavarat on huolellisesti pakattu ennen muuttopäivää, voit saada edullisemman muuton tuntihinnoitellusti. Lue myös Muuttomaailman kattavat muuttovinkit ja selviydy muutosta huolettomasti.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki toimi tosi hienosti aina aikatauluja myöten, suosittelen."

Muutto Kemistä Hämeenkyröön

Asunnosta kaikki tavarat pois sänky 120x200, keittiönpöytä, neljä tuolia, sohva,pientavaraa n.5-10muuttolaatikkoa, polkupyörä, 3kpl mattoja, yöpöytä, vaatteita pari jätesäkillistä, imuri

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muutto tehtiin urakkahintaisena Kemistä Hämeenkyröön. Tarjouksia muuttofirmoilta tuli ympäri Suomea, mutta lopulta omiin tarpeisiin sopiva löytyi muutaman päivän mietinnän jälkeen. Muuttofirman vaadittavat liikenneluvat ovat kunnossa. Muuttoon sisältyi tilava muuttoauto + perävaunu, 2 muuttomiestä, polttoaineet, alv, vakuutukset, nokka- ja porraskärryt. Muuttofirman arvostelut ovat timanttiset, joten muuttofirmaan luottaminen kävi helposti ja muutto sujui mutkitta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Otan kyseisen firman jatkossakin jos tarvitsen muuttoa. Aikataulut piti ja todella mukava kuljettaja/omistaja. Voin suositella muillekin!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Sujuva, nopea ja ystävällinen palvelu.

Muutto Turku - Turku

Ei kertakaikkiaan mitään valittamisen aihetta. Muuttomiehet olivat oikein mukavia ja tiedonkulku toimivaa. Muutto meni loistavasti.

Muutto Lahti - Somero

Muutto sujui hienosti. Suosittelen👍

Muutto Vaala - Tornio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Hämeenkyrössä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tampere - Hämeenkyrö, 72 m² kerrostalo kolmio
Kantajia on omasta takaa 1-2. Tarvitaan siis kantomiehiä todennäköisesti 1-2. Tarvitsen muuttolaatikoita ja pakkaustarvikkeita. Pakkaan itse ja puran itse. Huonekaluista isoimmat ovat 3 kpl sohvakalusteita ja parisänky. Kodinkoneista pesutorni, jossa peskukone ja kuivausrumpu (erilliset). Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Asunnossa on varastotilaa tavallisen kellarikomeron verran. Muutto on suunniteltu nyt alustavasti tuohon 27.3, mutta päivä tarkentuu vielä. Jokatapauksessa 26.3-.4.4 väliseen aikaan muutto sijoittuu. Länsi-Amuri, kerrostalo. Hämeenkyrö keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hämeenkyrö - Tampere, 35 m² kerrostalo yksiö
Tavaroina isohko työpöytä 1400x800mm, työtuoli ja yhden nukuttava sänky. Niille siis tarvitsen kantajat mutta muuttotarvikkeita en sen enempää tarvitse. Auton saa ajettua oven eteen. Varastotilaa ei ole. Muuttokohde on soluhuone. Hämeenkyrö keskusta, kerrostalo. Tampere keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Hämeenkyrö, 54 m² kaksio
Raskaita tavaroita varten tarvitsen kuljettajan lisäksi kantomiehen. Raskais tavaroita on piano, täyspuinen vaatekaappi, täyspuinen sohvasänky ja raudasta valmistettu sohvapöytä (on se painava). En tarvitse pakkausapua tai laatikoita/materiaaleja. Isojen tavaroiden purkuun tarvitsen apua päätepisteessä. Molemmissa osoitteissa pääsee ajamaan oven eteen. Kissanmaalla hissi on niin pieni, ettei siitä ole apua huonekalujen kanssa. Hämeenkyrössä sijaitseva talo on kaksi kerroksinen. Sielä täyspuinen kaappi täytyy kantaa yläkertaan. Muutettavia varastoja ei ole. Kissanmaa, rivitalo. Hämeenkyrö keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hämeenkyrö - Hämeenkyrö, 34 m² rivitalo yksiö
Auton saa ajettua ihan oven eteen ja tavaraa ei ole paljoa. Ainoa painava on pesukone. Sohva on pieni kahdenistuttava ja sängyt 2 kpl 80 cm runkopatjaa. Puulipasto ja astiat ja vaatteet, siinä kaikki. Pihakalustot kevyet vielä. En tarvitse pahvilaatikoita ja kantoapuna ei ole kuin minä. Hämeenkyrö keskusta, rivitalo. Hämeenkyrö keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 36 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Hämeenkyrö

Hämeenkyrössä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Hämeenkyröön muutto ja kaupunkitietoa

Hämeenkyrö on kunta Suomessa, ja se sijoittuu Pirkanmaan maakuntaan. Hämeenkyrössä viimeisimpien mittauksien mukaan asuu 10 551 ihmistä, ja pinta-alaltaan se on 505,10 km², ja vesistöä 41.21 km² pinta-alasta. Hämeenkyrö on aikoinaan kuulunut Turun ja Porin lääniin, mutta se siirrettiin tammikuussa vuonna 1993 Hämeen lääniin.

Hämeenkyrön naapurikunnat ovat Ikaalinen, Nokia, Sastamala ja Ylöjärvi.

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Hämeenkyrö »