Muuttopalvelu Hämeenkyrö


Yli 40 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Hämeenkyrö

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsi sinun tarpeisiin sopiva muuttopalvelu Muuttomaailman avulla. Kun tarjouspyyntö rekisteröityy palveluun, välitämme sen yli 300 muuttofirmalle palvelussa ja lopulta valitse itsellesi paras muuttofirma. Muutto Hämeenkyrössä, Hämeenkyröön, tai Hämeenkyröstä ei voisi sujua mukavammin hyvän muuttofirman avulla. Pääset ennen lopullista muuttofirman valintaa lukemaan myös muuttajien jättämiä muuttoarvosteluita muuttofirmoista, jotka ovat jättäneet tarjouksen tarjouspyyntöön. Tee muutostasi edullisempi lukemalla myös Muuttomaailman muuttovinkkejä ja latamaalla Suomen kattavin muuttajan muistilista.

Kilpailuta muuttopalvelu Hämeenkyrö »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Hämeenkyrössä

Muutto tai kuljetus hakusessa Hämeenkyrössä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Hämeenkyrö muuttoja ja kokemuksia

Muutto Hämeenkyröstä Tampereelle

Eläkkeellä oleva äitini muuttaa, muuttolaatikot tarvitaan sekä kuski ja apumies.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai kaiken kaikkiaan 4 tarjousta joista nopeasti löytyi se oma muuttofirma.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Pirkanmaalta tuli muuttoavuksi muuttoon. Muutto oli katsottu parhaimmaksi tuntihinnoitellusti. Muuttofirman puolesta tuli muuttoauto, polttoaineet sekä kaksi muuttomiestä. Laskutus aloitettiin asiakkaan kotipihalla ja päätettiin uuden kodin edessä, kun tavarat oltiin kannettu uuteen kotiin. Kannattaa muistaa, että jos muutto on pikainen ja tavarat on huolellisesti pakattu ennen muuttopäivää, voit saada edullisemman muuton tuntihinnoitellusti. Lue myös Muuttomaailman kattavat muuttovinkit ja selviydy muutosta huolettomasti.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki toimi tosi hienosti aina aikatauluja myöten, suosittelen."

Muutto Kemistä Hämeenkyröön

Asunnosta kaikki tavarat pois sänky 120x200, keittiönpöytä, neljä tuolia, sohva,pientavaraa n.5-10muuttolaatikkoa, polkupyörä, 3kpl mattoja, yöpöytä, vaatteita pari jätesäkillistä, imuri

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muutto tehtiin urakkahintaisena Kemistä Hämeenkyröön. Tarjouksia muuttofirmoilta tuli ympäri Suomea, mutta lopulta omiin tarpeisiin sopiva löytyi muutaman päivän mietinnän jälkeen. Muuttofirman vaadittavat liikenneluvat ovat kunnossa. Muuttoon sisältyi tilava muuttoauto + perävaunu, 2 muuttomiestä, polttoaineet, alv, vakuutukset, nokka- ja porraskärryt. Muuttofirman arvostelut ovat timanttiset, joten muuttofirmaan luottaminen kävi helposti ja muutto sujui mutkitta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Otan kyseisen firman jatkossakin jos tarvitsen muuttoa. Aikataulut piti ja todella mukava kuljettaja/omistaja. Voin suositella muillekin!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erinomainen hinta-laatu suhde, asiakaspalvelun ammattilaisia, ripeä muutto ja kaikki tapahtui ajallaan. Käytän toisenkin kerran!

Muutto Joensuu - Kuopio

Joustava, nopea ja ystävällinen

Muutto Lempäälä - Pirkkala

Ripeää ja ammattitaitoista toimintaa ja ystävällinen henkilökunta

Muutto Lahti - Orivesi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Hämeenkyrössä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muutto Tampere - Hämeenkyrö, 57 m² kerrostalo kaksio
2 hlön talouden muutto kerrostalokaksiosta Tampereen Turtolasta omakotitaloon Hämeenkyröön. Molemmissa paikoissa auto ajettavissa oven eteen. Kaksi kantajaa (varsinaiset muuttajat) osallistuvat, mutta tarvitaan hinta-arvio myös parille ammattilaiselle, jotka pystyvät osallistumaan kantamiseen ja hoitavat kuljettamisen. Tavallista irtaimistoa, joka pakataan ja suojataan huolellisesti ja pitkällä kokemuksella itse, omiin laatikoihin. Isot huonekalut (sohva, kirjahyllyt, sänky) puretaan osiksi. Pyykinpesukone ainoa iso kodinkone. Ei tarvetta pakkaus- tai purkuavulle. Lähtöosoitteessa asunto 3. kerroksessa, talossa jossa 1. krs maantasalla, eli kaksi kerrosväliä kannettavaa helppokulkuisessa rappukäytävässä. Pieni häkkivarastollinen siististi pakattua tavaraa maan tasolla. Olisi mukava saada hinta ilman varaston muuttoa ja sen kanssa. Särkyvät ja arvokkaat esineet kuljetamme itse. Kaukajärvi, kerrostalo. Hämeenkyrö keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta
Muutto Hämeenlinna - Hämeenkyrö, 33 m² yksiö
Hei! Olen muuttamassa tammikuun aikana (loppukuusta) Hämeenkyröön, uutta asuntoa ei ole vielä. Tiedustelen siis alustavasti, paljon maksaisi muuttoauto + yksi kantaja TAI muuttoauto + kaksi kantajaa? Omasta takaa kantajia on yksi. Tavaraa ei ole ihan hirveästi, isoimmat ja painavimmat on pyykkikone ja kahden istuttava sohva. (Lisäksi kaksi suht kevyttä baaripöytää+neljä tuolia, kahden hengen patja, Ikean kevyt lipasto, kevyt nojatuoli, osiin menevä sänky sekä pikkutavaraa ja laatikoita. Laatikoita ehkä n. 25?) Muuttoauton saa ajettua Hämeenlinnassa oven eteen. Kiitos jo etukäteen! Hämeenlinna keskusta, . Hämeenkyrö keskusta, .
Asiakas sai 3 tarjousta

Muuttoauto Hämeenkyrö

Hämeenkyrössä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Hämeenkyröön muutto ja kaupunkitietoa

Hämeenkyrö on kunta Suomessa, ja se sijoittuu Pirkanmaan maakuntaan. Hämeenkyrössä viimeisimpien mittauksien mukaan asuu 10 551 ihmistä, ja pinta-alaltaan se on 505,10 km², ja vesistöä 41.21 km² pinta-alasta. Hämeenkyrö on aikoinaan kuulunut Turun ja Porin lääniin, mutta se siirrettiin tammikuussa vuonna 1993 Hämeen lääniin.

Hämeenkyrön naapurikunnat ovat Ikaalinen, Nokia, Sastamala ja Ylöjärvi.

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen, 4.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Hämeenkyrö »