Muuttopalvelu Punkalaidun


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Punkalaidunssa, paikkakunnalle Punkalaidun tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Punkalaidunssa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Punkalaidun »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Punkalaidunssa

Muutto tai kuljetus hakusessa Punkalaidunssa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat paikalla sovitussa aikataulussa, ja muutto sujui erittäin joutuisasti ja ammattitaidolla. Kaikki tavarat kulkivat ehjinä perille. Porukan hyvä fiilis ja korkea työmoraali näkyivät ja kuuluivat, ja toiminta oli luotettavaa ja ammattitaitoista. Kiitos tuhannesti superhyvin hoidetusta muutosta, erittäin lämmin suositus tälle firmalle!

Muutto Vantaa - Helsinki

Sujuvaa, nopeaa ja ystävällistä toimintaa. Voin suositella lämpimästi

Muutto Porvoo - Porvoo

Aivan mahtavia ihmisiä ja pitkän matkan muutto sujui erittäin hyvin. Ahkeria miehiä. Kiitos kaikesta! Hyvää jatkoa urallenne.

Muutto Rovaniemi - Vantaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Punkalaidunssa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Punkalaidun - Narva, 33 m² kerrostalo yksiö
Muutan kerrostalon alakerrasta (ei rappusia!) pienestä yksiöstä minitaloon. Jos kuljettaja kantaa mun kanssa, en tarvi muita. Muuttolaatikoita mahdollisesti tarvisin. Purku kuljettajan kanssa? Pieni pesukone raskain. Pari lipastoa. Mahdollisesti kirjalaatikoita tulee, ellen saa myytyä. Molemmissa kohteissa saa ajettua oven eteen. Punkalaidun keskusta, kerrostalo. Narva, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Punkalaidun - Tampere, 52 m² rivitalo kaksio
Pieni kirjahylly, sohva, pieni matala hylly, lepotuoli. Keittiönpöytä ja 4 tuolia. Sänky 140cm, vaatekaappi pieni. Pyykkikone. Autonrenkaat ja kolmipyörä. Punkalaidun keskusta, rivitalo. Tampere keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Punkalaidun - Lohja, 60 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen kantomiehiä, sillä omasta takaa ei ole ainuttakaan. Muuttolaatikoita tarvitaan 35 kpl ja toivoisin ne toimitettavan jo edellisellä viikolla. Astianpesukone, pyykinpesukone ja pieni pakastearkku sekä parvekkeella oleva puinen säilytyslaatikko ovat hankalimmat muutettavat. Ulkovarastossa (erillinen rakennus) on myös tavaraa. Muuttoauton saa molemmissa kohteissa ajettua ulko-oven eteen. Lohjan päässä olevassa asunnossa on eteinen ja muu asunto eri tasossa, välissä muutama porrasaskelma. Punkalaidun keskusta, kerrostalo. Hormajärvi, rivitalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kaustinen - Punkalaidun, 74 m² rivitalo kolmio
Omasta takaa ei ole kantajia eli kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomies. Tavarat ovat valmiiksi pakattuja pääasiassa muovi- ja pahvilaatikoihin. Asunnossa on normaalit huonekalut, eikä erityisen painavia huonekaluja ole. Kummassakin asunnossa on itse asunnon lisäksi varastotilaa. Toivotusta muuttopäivästä voidaan joustaa muutamia päiviä molempiin suuntiin. Muuttoauton saa ajettua kummankin asunnon oven eteen. Rivitalo, josta muutetaan on yhdessä tasossa. Kaustinen keskusta, rivitalo. Punkalaidun keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Punkalaidun

Punkalaidunssa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Punkalaidun »