Muuttopalvelu Punkalaidun


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Punkalaidunssa, paikkakunnalle Punkalaidun tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Punkalaidunssa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Punkalaidun »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Punkalaidunssa

Muutto tai kuljetus hakusessa Punkalaidunssa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui joustavasti ja suunnitelman mukaan. Suosittelen lämpimästi muillekkin. Jatkossa käytän tätä firmaa:)

Muutto Lapua - Oulu

Muuttoauto saapui täsmälleen sovittuna aikana. Tehokasta toimintaa ja kohteliaat muuttomiehet, kohtelivat tavaroita hellävaraisesti. Olen tyytyväinen.

Muutto Järvenpää - Järvenpää

Todella iso apu muutossa ja huikean tehokas porukka! Eipä jatkossa enää kannata muuttoja ilman heitä tehdäkään. Suosittelen!

Muutto Turku - Raisio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Punkalaidunssa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pirkanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Punkalaidun - Tampere, 52 m² rivitalo kaksio
Pieni kirjahylly, sohva, pieni matala hylly, lepotuoli. Keittiönpöytä ja 4 tuolia. Sänky 140cm, vaatekaappi pieni. Pyykkikone. Autonrenkaat ja kolmipyörä. Punkalaidun keskusta, rivitalo. Tampere keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Punkalaidun - Lohja, 60 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen kantomiehiä, sillä omasta takaa ei ole ainuttakaan. Muuttolaatikoita tarvitaan 35 kpl ja toivoisin ne toimitettavan jo edellisellä viikolla. Astianpesukone, pyykinpesukone ja pieni pakastearkku sekä parvekkeella oleva puinen säilytyslaatikko ovat hankalimmat muutettavat. Ulkovarastossa (erillinen rakennus) on myös tavaraa. Muuttoauton saa molemmissa kohteissa ajettua ulko-oven eteen. Lohjan päässä olevassa asunnossa on eteinen ja muu asunto eri tasossa, välissä muutama porrasaskelma. Punkalaidun keskusta, kerrostalo. Hormajärvi, rivitalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kaustinen - Punkalaidun, 74 m² rivitalo kolmio
Omasta takaa ei ole kantajia eli kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomies. Tavarat ovat valmiiksi pakattuja pääasiassa muovi- ja pahvilaatikoihin. Asunnossa on normaalit huonekalut, eikä erityisen painavia huonekaluja ole. Kummassakin asunnossa on itse asunnon lisäksi varastotilaa. Toivotusta muuttopäivästä voidaan joustaa muutamia päiviä molempiin suuntiin. Muuttoauton saa ajettua kummankin asunnon oven eteen. Rivitalo, josta muutetaan on yhdessä tasossa. Kaustinen keskusta, rivitalo. Punkalaidun keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Punkalaidun - Forssa, 64 m² rivitalo kolmio
Omia kantajia ei ole, joten kantajia tarvitaan muuttofirman harkinnan mukaan. Isoja huonekaluja on 3 hengen divaanisohva, 2 hengen jenkkisänky, pesukone, iso nojatuoli. Tavaraa on lisäksi melko paljon. Kaikki on pakattu valmiiksi. Punkalaidun keskusta, rivitalo. Forssa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Punkalaidun

Punkalaidunssa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Punkalaidun »