Muuttopalvelu Pukkila


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pukkilassa, paikkakunnalle Pukkila tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Pukkilassa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Pukkila »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pukkilassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pukkilassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

aivan mahtavaa palvelua, sovitusti paikalla, ripeä kanto, suosittelen

Muutto Salo - Turku

Tehokasta ja kohteliasta. Kiitos Mikolle.

Muutto Somero - Nurmijärvi

Aivan loistava ja nopea, suosittelen.

Muutto Valkeakoski - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pukkilassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Uusimaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pukkila - Kuopio, 88 m² kerrostalo kolmio
Muuttolaatikoita on jonkin verran omasta takaa, mutta jonkin verran voisi ottaa. Tarve lähinnä huonekalujen pesukoneiden ym. jotka eivät helposti mene henkilöautolla. Eli hyvä voisi olla jokin hieman pakua isompi ja yksi reissu pitäisi riittää. Kantoapuun tarvetta 2 henkilölle (kuski+repsikka) ja muutamia kantajia saattaa tulla omasta takaa. Molemmissa päissä muuttoauton saa oven lähelle. Kaikki huonekalut mahtuu kuljettamaan kerrostalon hissillä. Pukkila keskusta, kerrostalo. Jynkänmäki, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pukkila - Seinäjoki, 57 m² kerrostalo kaksio
Kantajia on omasta takaa kaksi kappaletta. Tarvitsisimme auton kuljettajan sekä hänen lisäkseen yhden kantomiehen. Tarvitsemme apua ainoastaan tavaroiden kuljettamisessa ja kantamisessa. Pois muutettavasta huoneistosta kannettavat tavarat kaikki mahtuvat hissiin, josta ne helposti voidaan kuljettaa ylimmästä kerroksesta alas. Uusi asunto sijaitsee kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa, jossa on vain yhdet pienet rappuset jotka noustaan ylös. Muuttoauton saa molemmissa kohteissa ajettua ulko-oven välittömään läheisyyteen. Nykyisen asunnon lisäksi on häkkivarasto, jossa vähäisesti tavaraa. Pukkila keskusta, kerrostalo. Seinäjoki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Pukkila, 63 m² kolmio
Muuttopäivä varmistuu vasta kahden viikon päästä kun kauppakirjat on tehty. Huonekaluista osa jää pois, tiedän lähempänä. Ehkä tulee vain yksi sohva, iso nojatuoli, ruokapöytä, 4 tuolia. Siis isot huonekalut. Mikkola, rivitalo. Pukkila keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Pukkila, 60 m² paritalo kaksio
Muutoauto saa oven eteen. Kantomiehia 1. 1 sohva, 1 sänky (saa auki), 1 pöytä, 1 arkku, 1 rummut, 1 pieni kaappi, pihakalusteet (pöytä+4 tuoli), pesukone, astianpesukone, pieni pakastin, 2 hylly ja pientavara. Ei tarvi pakkaamista. Tapanila, paritalo. Pukkila keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 24 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pukkila

Pukkilassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pukkila »