Muuttopalvelu Puolanka


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Puolankassa, paikkakunnalle Puolanka tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Puolankassa.

Tutustu myös Puolankassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Puolanka »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Puolankassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Puolankassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kunnon isä&poika firma, kaikki ajallaan, kohteliaasti, neuvoen ja viimeisen päälle ripeästi, heiltä oli myös laatikot. En olisi ikinä uskonut, että 2,5h riittää.

Muutto Tampere - Nokia

Ihan ok hinta ja laatu kohdillaan.

Muutto Nivala - Kalajoki

Sujuva ja nopea muutto, erinomainen palvelu!

Muutto Oulu - Kemi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Puolankassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Puolanka - Hyrynsalmi, 130 m² omakotitalo
Kantajia ei omasta takaa. Kummassakin kohteessa pääsee autolla oven eteen. Talo mistä muutetaan on rintamamiestalo, eli on e leveää rappusta taloon. Kellarissa pyykinpesukone, muuten tavarat ensimmäisessä samassa kerroksessa. Painavimmat tavarat arkkupakastin, pyykinpesukone ja sohva. En tarvitse apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Puolanka keskusta, omakotitalo. Hyrynsalmi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Puolanka - Tornio, 44 m² rivitalo kaksio
Omasta takaa kaksi on kantamassa. Ei tarvitse kantoapua. Sohva ja sänky on isoimmat huone kalut. Ei tarvitse pakkaus apua eikä purku apua. Kodin koneista on pyykkikone. Muttoauton saa ajettua Puolangalla oven eteen ja Torniossa varmaan alaoven eteen. Puolanka keskusta, rivitalo. Miukki-Palosaari-Luotomäki, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Puolanka, 102 m² paritalo
Kyseessä kotimuutto. Muuttolaatikoita ei tarvita. Kantajia omasta takaa 2, kuljettaja riittää kantoavuksi. Erityisen isoja huonekaluja ei ole. Muuttoauton saa oven eteen. Varastotila on jo tyhjennetty. Kuivasjärvi, paritalo. Puolanka keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Puolanka - Oulu, 164 m² omakotitalo
Tarvii kuljettajan lisäksi toisen kantajan. Tavarat on pakattu mitä voi pakata laatikoihin. Sohva ja sänky on suurimmat huonekalut, lisäksi pienempiä huonekaluja, mattoja yms. Ovien eteen pääsee. On varastotila. Osa tavaroista omaan autoon. Puolanka keskusta, omakotitalo. Värttö-Maikkula, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 37 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Puolanka

Puolankassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Puolanka »