Muuttopalvelu Puolanka


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Puolankassa, paikkakunnalle Puolanka tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Puolankassa.

Tutustu myös Puolankassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Puolanka »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Puolankassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Puolankassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat täsmällisiä, ripeitä, väkivahvoja, ystävällisiä!!! Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen firmaa lämpimästi!! Kiitos!!!

Muutto Karkkila - Porvoo

Todella nopeaa ja ystävällistä toimintaa. Suosittelen kyllä kaikille tätä firmaa.

Muutto Kangasala - Upinniemi

Muutimme Vantaalta Espooseen. Muuttomiehet olivat paikalla hyvissä ajoin, otteet olivat ripeät ja vakuuttavat ja asenne oli kohdillaan. Etukäteen annettu aika-arvio piti hyvin paikkansa ja koko muutto sujui erittäin mallikkaasti. Suosittelen ehdottomasti firmaa muillekin!

Muutto Vantaa - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Puolankassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Kainuu

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Puolanka - Tornio, 44 m² rivitalo kaksio
Omasta takaa kaksi on kantamassa. Ei tarvitse kantoapua. Sohva ja sänky on isoimmat huone kalut. Ei tarvitse pakkaus apua eikä purku apua. Kodin koneista on pyykkikone. Muttoauton saa ajettua Puolangalla oven eteen ja Torniossa varmaan alaoven eteen. Puolanka keskusta, rivitalo. Miukki-Palosaari-Luotomäki, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Puolanka, 102 m² paritalo
Kyseessä kotimuutto. Muuttolaatikoita ei tarvita. Kantajia omasta takaa 2, kuljettaja riittää kantoavuksi. Erityisen isoja huonekaluja ei ole. Muuttoauton saa oven eteen. Varastotila on jo tyhjennetty. Kuivasjärvi, paritalo. Puolanka keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Puolanka - Oulu, 164 m² omakotitalo
Tarvii kuljettajan lisäksi toisen kantajan. Tavarat on pakattu mitä voi pakata laatikoihin. Sohva ja sänky on suurimmat huonekalut, lisäksi pienempiä huonekaluja, mattoja yms. Ovien eteen pääsee. On varastotila. Osa tavaroista omaan autoon. Puolanka keskusta, omakotitalo. Värttö-Maikkula, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 37 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Puolanka, 56 m² kaksio
Kotimuutto ja omasta takaa ei ole yhtään kantajaa. Kaksion huonekalut, pesutorni ja kaikki muu irtain sekä 4 neliön kokoinen kellarikomero. Muutto auton saa pihanpuolella porraskäytävän eteen. Muutto ajankohta on vielä avoin, sijoittuu ehkä heinäkuun puolivälin jälkeen. Olemme eläkeläispariskunta, mutta voimme kyllä olla kantamassa pienempää tavaraa, lähinnä irtainta. Toukola-Vanhakaupunki, rivitalo. Puolanka keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 14 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Puolanka

Puolankassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Puolanka »