Muuttopalvelu Kaustinen


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kaustisessa, Kaustiseen tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kaustisessa.

Tutustu myös Kaustisessa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kaustinen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kaustisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kaustisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni paremmin kuin hyvin, vaikka olin jo muuttostressissäni valmistautunut täyteen katastrofiin pakkaussekoilujeni vuoksi. Mutta mukavien muuttomiesten tultua loppui kyllä stressi siihen paikkaan, kun huomasi että heillä oli homma hallussa. Erinomaista palvelua ja kaikki hoitui sovitusti (tai paremminkin), tällaisen muuton haluaisin ehdottomasti seuraavallakin kerralla!

Muutto Helsinki - Helsinki

Oikein hienosti kalusteiden vienti Korialta Tornioon sujui, pääsimme molemmissa päissä auttamaan. Vinkiksi asiakkaille: arimmat kalusteet kannattaa paketoida, jos niitä joudutaan siirtämään autosta toiseen.

Muutto Koria - Tornio

Oli kyllä nopein ja kivuttomin muutto ikinä! Kaverit oli nopeita ja tehokkaita, homma hoitu siististi ja mikään ei hajonnut. Ja mukavia tyyppejäkin vielä! Voin kyllä suositella tätä firmaa! Mistä sovittiin piti kutinsa.

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kaustisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kaustinen - Punkalaidun, 74 m² rivitalo kolmio
Omasta takaa ei ole kantajia eli kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomies. Tavarat ovat valmiiksi pakattuja pääasiassa muovi- ja pahvilaatikoihin. Asunnossa on normaalit huonekalut, eikä erityisen painavia huonekaluja ole. Kummassakin asunnossa on itse asunnon lisäksi varastotilaa. Toivotusta muuttopäivästä voidaan joustaa muutamia päiviä molempiin suuntiin. Muuttoauton saa ajettua kummankin asunnon oven eteen. Rivitalo, josta muutetaan on yhdessä tasossa. Kaustinen keskusta, rivitalo. Punkalaidun keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kaustinen - Turku, 50 m² rivitalo kaksio
Kotimuutto rivitalosta maan tasalta. Noin 50 neliön asunnon verran tavaraa. Huom! Perinteinen 3-osainen lasivitriininen kirjahylly. Pyykkikone+muoviset terassikalusteet+puinen kukkalaatikko, ei leveä, mutta vähän korkeutta. Uusi kohde on 2-kerroksinen rivitalo ja asunto sen toisessa kerroksessa. Voi laskea ilman kantoapua ja kantoapujen kanssa. Omat muuttolaatikot kaupan banaanilaatikoita. Sosiaalitoimi avustaa muuttokuluissa, joten sinne vien tarjoukset käsiteltäviksi... Kaustinen keskusta, rivitalo. Räntämäki-Saramäki, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Salo - Kaustinen, 59 m² kerrostalo kaksio
Kyseessä on kotimuutto. Huonekaluista isoin on sohva, joka on tarkoitettu kolmelle hengelle ja kodinkoneista isoin on pesukone ja 55 tuuman televisio. Lisäksi muuttoon kuuluu polkupyörä. Muuttolaatikoita tarvitaan 30 kappaletta. Itselläni ei ole yhtään kantajaa, joten muuttoon tarvitaan kaksi muuttomiestä. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Rappula, kerrostalo. Kaustinen keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kaustinen - Kauhajoki, 57 m² rivitalo kaksio
Ison kaksion ja ulkovaraston muutto n. 170 km. Tavarat pakataan pahvisiin muuttolaatikoihin ja jätesäkkeihin, huonekalut on purettu ja suojattu muuttovalmiiksi. Huonekaluista suurimmat ovat kolmen istuttava sohva, 160 cm runkopatjasänky ja kapea, mutta korkea Ikea-kaappi. Muuttokuormaan sisältyy myös astianpesukone, pyykkikone ja kuivausrumpu. Ei kantajia omasta takaa. Molemmat asunnot ovat rivitaloissa, joissa auton pystyy ajamaan oven eteen. Kaustinen keskusta, rivitalo. Kauhajoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kaustinen

Kaustisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS, 17.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kaustinen »