Muuttopalvelu Rautjärvi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Rautjärvellä, Rautjärvelle tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Rautjärvellä.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Rautjärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Rautjärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Rautjärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki sujui kuin suunniteltiin, joustavasti ja aikataulussa. Firman kautta järjestyi myös erittäin ripeää ja ahkeraa kantoapua. Hienoa ystävällistä ja luotettavaa palvelua, jota voin vilpittömästi suositella!!!

Muutto Kokkola - Vantaa

Reippaat ja hyväntuuliset miehet hoitivat ripeästi ja huolellisesti muuton kerrostalosta toiseen.

Muutto Kouvola - Kouvola

Otettiin hyvin yhteyttä, kun ei itse ehtinyt vielä asiaa ajatella prosessin eri vaiheessa! Reilu peli!

Muutto Kempele - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Rautjärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Merimasku - Rautjärvi, 100 m² omakotitalo
Meillä on 2 kantajaa omasta takaa, 1 kantaja tarvitaan kuljettajan lisäksi. Tavarat pakkaamme valmiiksi itse. Ei ole isoja ja hankalia huonekaluja, osan voimme purkaa osiin. Muuttoauton saa ajettua molemmissa taloissa ovien eteen ja molemmat talot ovat yhdessä tasossa. Talossa on autotalli sekä puutarhavaja jossa mm. ruohonleikkuri ja polkupyörät. Huom! Muutto tapahtuu keväällä 2021. Haluan tässä vaiheessa suuntaa-antavan tarjouksen jotta tiedän mistä hinnasta puhutaan. Merimaskusta Rautjärvelle on matkaa 455 ja mukavinta on ajaa Forssa-Hämeenlinna-Lahti-Kouvola, sama matka tulee myös Helsingin kehien kautta. Merimasku, omakotitalo. Rautjärvi, omakotitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Rautjärvi, 90 m² rivitalo
Muuttoon tarvitaan vain auto. Mahdollisesti xl-kokoinen paku riittää mutta mahdollisesti tarvitaan pieni kuorma-auto. Asunnon suurin irtaimisto ei ole tulossa mukaan (esim kaapit, sohva) Kantajat ja c-kortillinen ammattikuski on omasta takaa. Muutto perjantaina, lauantaina tai sunnuntain (riippuen muuttonopeudesta ja auton palautuksen mahdollisuudesta), yhdellä kuormalla välillä Vantaa-Rautjärvi-Vantaa. Nikinmäki, rivitalo. Rautjärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Rautjärvi, 46 m² kerrostalo kaksio
Ei kantajia omasta takaa, kuskin lisäksi yksi tai kaksi kantajaa tarvitaan. Tarvitsen muuttolaatikoita riittävästi (20-30?). Pakkaan ja puran laatikot itse. Tarvitsen laatikoiden tuonnin ja noudon, kahdeksi viikoksi, viikko ennen - ja viikko jälkeen muuton. Huonekaluja on pyykinpesu kone, 3 pyllyn muhkea sohva (täytyy varmaan purkaa ennen kuljetusta), vitriinikaappi, jossa lasisia hyllyjä ja ovet, sänky 160 cm hahdessa palassa, lipastoa, senkkiä, tv, hylly sohvapöytä, parvekekalusteet, pinnasänky. 1,5 ihmisen tavarat (äiti ja vuoden ikäinen muksu). Verkkokellari lattiasta kattoon täynnä. Pois muutettava asunto 1 krs, ei pohja, hissi on, auton saa rapun eteen ja verkkokellariin käynti samasta rapusta. Sisään muutettava asunto rivitaloasunto, jonka välittömään läheisyyteen ei saa autoa, vaan kävely matkaa jotain metrejä 10+. Muutto arkena virka-aikana, mieluiten heti klo 0800 starttaus. Pähkinärinne, kerrostalo. Rautjärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rautjärvi - Helsinki, 49 m² kerrostalo kaksio
Minulla on kahdesta kolmeen kantajaa omasta takaa. Haluaisin tilata kuljettajan lisäksi kaksi kantomiestä. Tarvitsen muuttolaatikoita 45 kpl. En tarvitse pakkaustarvikkeita, apua tavaroiden pakkaamisessa enkä purkamisessa. Minulla on viime vuonna uutena ostettu Valanti Lähellä-senkki, jonka mitat ilman pakkausmateriaalia ovat 45 cm, 191 cm ja 74 cm. Se ei mahdu hissiin (hissin mitat ovat 90 cm, 100 cm ja korkeus 215 cm). Minulle on tärkeää, ettei senkki kolhiinnu muuttaessa (pakkaan sen toki huolella). Kuvailisitteko tarjouksenne yhteydessä, mitä vakuutuksenne kattaa, jos senkki muutossa kolhiintuu? Kolmen istuttava sohva. Ei pesukonetta. Asunnon irtaimiston lisäksi asunnon kellarikomeron tavarat. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen molemmissa asunnoissa. Toivon saavani muuttolaatikot mahdollisimmat pian, mielellään jo tänään tai huomenna, mikäli mahdollista. Haluaisin saada tarjouksia, joissa velotetaan tuntihinta, ei siis pelkästään urakkahintaisia tarjouksia, kiitos. Rautjärvi keskusta, kerrostalo. Tammisalo, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Rautjärvi

Rautjärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Rautjärvi »