Muuttopalvelu Kangasniemi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kangasniemellä, Kangasniemelle tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Kangasniemellä.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kangasniemi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kangasniemellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Kangasniemellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ihan kymppi. Olemme muuttaneet liian monta kertaa, muutto on stressaavaa. Tätä uskallan suositella. Kiitos avusta.

Muutto Mäntsälä - Jokela

Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉

Muutto Mikkeli - Kuopio

Jo suunnitteluvaiheessa sain oikea-aikaista ja asiantuntevaa apua. Muutto toteutui ajallaan, taitavasti ja kohteliaasti hoidettuna pyynnöt huomioiden. Mukavia, hyväkuntoisia hemmoja. Hinta oli tästä kaikesta oli hyvin kohtuullinen.

Muutto Riihimäki - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kangasniemellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jyväskylä - Kangasniemi, 59 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa ei kantajia, tarvitsen siis kantomiehiä. Tarvitsen muuttolaatikoita n. 20. Tavarat saan pakattua ja purettua itse. Sänky, sohva ja pyykkikone painavimmat. Nykyisen asunnon pihassa pelaatustie, joten auton saa ajettua ovien eteen ja tulevassa osoitteessa saa myös. Asunnon lisäksi on varastotilaa, jonka pyrin tyhjentämään ennen muuttopäivää. Kortepohja, kerrostalo. Kangasniemi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kangasniemi - Helsinki, 56 m² kaksio
Huonekalut: Kulmasohva, 4-osainen kirjahylly (93 cm, 120 cm, 40 cm, 53,5 cm) jossa ydessä osassa 2 lasiovea, 2 mataalaa kaappia (lev. 89,5 cm), sänky 120 cm, pesukone, olohuoneen pöytä, parvekepöytä ja -tuolit. Muuttolaatikoita tarvitsen n. 50 kpl. Molemmissa kohteissa auton saa oven eteen. Olen kiinnostunut paljonko pakkausapu maksaa. Hommaan itse solumuovia. Kangasniemi keskusta, rivitalo. Munkkivuori-Niemenmäki, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kangasniemi - Joutsa, 38 m² yksiö
Vain huonekalut. Sänky140cm, pesukone60x55x69, kaappi 50x200, hyllykkö 50x180, pöytä 155 x 70x55, rivarista ekaan kerrokseen. Pääsy ovien eteen. Kangasniemi keskusta, rivitalo. Joutsa keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kangasniemi - Tuustaipale, 130 m²
Muutetaan omakotitalosta huonekalut kesäasunnolle. Pakkaus- tai purkuapua ei tarvita. Mahdollisesti tarvitaan muuttolaatikoita kirjoja varten, muut tavarat pakattu. Muutettavana on muutama hyvin painava ja kookas huonekalu: vanha kirjoituspöytä, vanha senkki ja yksi vaatekaappi. Lisäksi sängyt, 2x80 cm +sängynpääty, sänky 1x105 cm, iso nojatuoli, ruokapöytä, tuoleja, mahdollisesti kirjahyllyn osia. Kantajia omasta takaa 1 mies ja 1 nainen. Ongelmana lähinnä edellä mainitut suuret ja painavat huonekalut. Molemmissa päissä pääsee muuttoautolla oven lähelle. Muuttopäivä ei vielä selvillä, pyydetään alustavaa noin arviota hinnasta. Kangasniemi keskusta, rivitalo. Tuustaipale, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kangasniemi

Kangasniemellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M., 2.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kangasniemi »