Muuttopalvelu Reisjärvi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Reisjärvellä, Reisjärvelle tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Reisjärvellä.

Tutustu myös Reisjärvellä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Reisjärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Reisjärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Reisjärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Koskaan ei ole muutto mennyt niin sujuvasti kuten tällä kertaa. Todella ammattitaitoista ja yksityiskohdatkin oli huomioitu viimeisen päälle. Suosittelen lämpimästi, kiitos!

Muutto Tampere - Helsinki

Ammattimaista työtä, tavarat siirtyivät nopealla tahdilla uuteen osoitteeseen. Ei edes se, että lähtöosoitteessa oltiin hissittömän talon neljännessä kerroksessa, saanut tehokasta asennetta hyytymään. Fiksu ja ammattimainen porukka joka tavalla.

Muutto Nokia - Nokia

Nopea ja vaivaton muutto, hyvä palvelu.

Muutto Kokkola - Liminka

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Reisjärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Reisjärvi - Oulu, 89 m² omakotitalo kolmio
Ei kantajia omasta takaa. Tarvitsee 2 kantajaa. Hissi pieni, mahtuu vain muuttolaatikoita, tuoleja, pienet lipastot. Yksi vitriini on vähän painavampi. Muuten ei mitään kovin painavaa tai isoa. Saa ajettua molempien ovien eteen molemmissa päissä. Ei kodinkoneita. Reisjärvi keskusta, omakotitalo. Oulu keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Reisjärvi - Kajaani, 80 m² rivitalo kolmio
Tarvitsen Reisjärven asunnosta muuttoon siis auton ja kuskin sekä kantajan. Asunnossa on kirjahylly, joka on osissa. Laatikostoja n.4 kpl sekä lasivirtiini joka korkea . siis lasi-osia 2kpl. Sitten pienempi keittiö vitriini. Puu osa alhaalla ja lasiosa päällä. Osissa lasipöytä ja 4 kpl tuolia. Kiikkutuoli, mattoja, Lipastot 2 kpl. Valmiiksi pakattuja muuttolaatikoita. n. 20 kpl.... ei sohvia ei kodinkoneita, Tyhjä lasinen akvaario.. Lamppuja... jalka että katto... iso taulu tv... ja pienempi taulu tv... plus muuta pienempää tavaraa. Kajaanin asunnossa tavarat alakertaan... ei tarvitse muuta kuin tuoda sisälle. Autolla pääsee lähelle ovia molemmissa kohteissa. Reisjärvi keskusta, rivitalo. Purola, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Reisjärvi, 35 m² yksiö
Siirrettävänä parisänky (kahdessa osassa), divaanivuodesohva joka pitää purkaa sekä kenties pieni kirjahylly ja tv-taso. Ja auton talvirenkaat. Kuljettajan lisäksi ei tarvita kantomiestä mutta työkalut jolla divaanisohva laitetaan osiin. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Tuira, rivitalo. Reisjärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Paavola - Reisjärvi, 189 m² omakotitalo
Kantajia ja pakkaajia on omasta takaa, joten tarvitaan vain kuljettaja ja kuljetuskalusto. Muuttolaatikoita tarvitaan kolmeksi päiväksi. Yksi iso kulmasohva, ruokapöytäkalustoryhmä, piano, kaksi pientä pakastearkkua, lipasto, 2 kirjahyllyä, kolme kirjoituspöytää. Astioita 12 hengelle. Paavola-Huumola, omakotitalo. Reisjärvi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Reisjärvi

Reisjärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Reisjärvi »