Muuttopalvelu Reisjärvi


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Reisjärvellä, Reisjärvelle tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Reisjärvellä.

Tutustu myös Reisjärvellä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Reisjärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Reisjärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Reisjärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

mukavat,asialliset ja asiansaosaavat kaverit

Muutto Kerava - Tuusula

Kiitos!

Muutto Joensuu - Varkaus

Todella edullisesti sai muuton, vieläpä paikkakunnalta toiselle. Muuttomiehet olivat kokeneita ja muutto sujui hyvin.

Muutto Turku - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Reisjärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pohjois-Pohjanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Reisjärvi - Kajaani, 80 m² rivitalo kolmio
Tarvitsen Reisjärven asunnosta muuttoon siis auton ja kuskin sekä kantajan. Asunnossa on kirjahylly, joka on osissa. Laatikostoja n.4 kpl sekä lasivirtiini joka korkea . siis lasi-osia 2kpl. Sitten pienempi keittiö vitriini. Puu osa alhaalla ja lasiosa päällä. Osissa lasipöytä ja 4 kpl tuolia. Kiikkutuoli, mattoja, Lipastot 2 kpl. Valmiiksi pakattuja muuttolaatikoita. n. 20 kpl.... ei sohvia ei kodinkoneita, Tyhjä lasinen akvaario.. Lamppuja... jalka että katto... iso taulu tv... ja pienempi taulu tv... plus muuta pienempää tavaraa. Kajaanin asunnossa tavarat alakertaan... ei tarvitse muuta kuin tuoda sisälle. Autolla pääsee lähelle ovia molemmissa kohteissa. Reisjärvi keskusta, rivitalo. Purola, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Reisjärvi, 35 m² yksiö
Siirrettävänä parisänky (kahdessa osassa), divaanivuodesohva joka pitää purkaa sekä kenties pieni kirjahylly ja tv-taso. Ja auton talvirenkaat. Kuljettajan lisäksi ei tarvita kantomiestä mutta työkalut jolla divaanisohva laitetaan osiin. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Tuira, rivitalo. Reisjärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Paavola - Reisjärvi, 189 m² omakotitalo
Kantajia ja pakkaajia on omasta takaa, joten tarvitaan vain kuljettaja ja kuljetuskalusto. Muuttolaatikoita tarvitaan kolmeksi päiväksi. Yksi iso kulmasohva, ruokapöytäkalustoryhmä, piano, kaksi pientä pakastearkkua, lipasto, 2 kirjahyllyä, kolme kirjoituspöytää. Astioita 12 hengelle. Paavola-Huumola, omakotitalo. Reisjärvi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Reisjärvi - Valkeakoski, 120 m² omakotitalo
Omakotitalosta muutetaan lähes kaikki tavarat. Isoja huonekaluja on 1 3-hengen sohva ja parisänky sekä 5 kpl kirjahyllyt, jotka ovat MDF-levyä tms. Tavarat on pakattu valmiiksi muuttolaatikoihin. Kantajat tarvitaan kuljettajan lisäksi, mutta irtotavaroiden pakkaamisen ja purkamisen olemme ajatelleet hoitaa itse. Varsinaisen muuttopäivän suhteen voi joustaa pari päivää. Annan mielelläni lisätietoja, jotta saamme mahdollisimman tarkan tarjouksen teiltä. Reisjärvi keskusta, omakotitalo. Vääräkoivu, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 44 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Reisjärvi

Reisjärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Reisjärvi »