Muuttopalvelu Rääkkylä


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Rääkkylässä, paikkakunnalle Rääkkylä tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Rääkkylässä.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Rääkkylä »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Rääkkylässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Rääkkylässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Suosittelen lämpimästi todellakin! Muutto sujui todella nopeasti ja sujuvasti kaikin puolin. Hinta-arvio piti kutinsa ym. Mukavat muuttomiehet kruunasivat kaiken 🙂

Muutto Helsinki - Helsinki

Muutto sujui erittäin hyvin. Muuttomiehet olivat ajallaan ja erittäin ystävällisiä. Suunniteltu muutto alittui puolella tunnilla.

Muutto Vantaa - Vantaa

Muutto Tampereelta Pohjois-Karjalaan sujui ilman mitään mutkia rennosti ja joutuisasti hyvällä työilmapiirillä. Todella voimme suositella tätä firmaa muillekin!

Muutto Tampere - Liperi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Rääkkylässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Rääkkylä - Joensuu, 64 m² rivitalo kolmio
Omia kantajia väh. 2 , muuttolaatikoita 50 + tietokonelaatikko, taulutelevisiolaatikko , pakkaustarvikkeet ,lattiansuojat. 2 moottorisänkyä (painavat) pesukone ja rumpukuivain. 2 varastoa. Auton saa ovien eteen. Rääkkylä keskusta, rivitalo. Joensuu Keskus, Pohjoinen, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Iittala - Rääkkylä, 70 m² rivitalo kolmio
Kaksi kantajaa. Yksi kantomies ei tarvi ei ole pari sohvaa ja sänky. Saa ajettua molemmissa osotteissa. Varaston tavarat mahtuvat omaan autoon. Iittala, rivitalo. Rääkkylä keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 47 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Rääkkylä, 120 m² paritalo
Kaksi kantajaa omasta takaa (muutettavana kahden aikuisen ja kahden pikkulapsen koti) Muuttolaatikoita tarvitaan arviolta 30. Pakataan itse. Isoja huonekaluja: sängyt, kulmasohva, vierasvuode, divaani, ruokailuryhmä, kirjahyllyjä, pesutorni. Kuorma-auton saa ajettua 30m ovelta lähtökohteessa, kohde kaksikerroksinen. Rääkkylän kohdetta ei vielä valitettavasti ole, koska äkkilähtö kodin kaupan onnistuttua, tavoitteena kerros- tai rivitalo, ja osa tavaroista siirrettäisiin vuokravarastoon. Laune-Nikkilä, paritalo. Rääkkylä keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rääkkylä - Joensuu, 90 m² omakotitalo
Omia kantajia on 5-7, tarvitaan vain muuttoauto ja kuljettaja. Lähtöpaikassa autoa ei saa oven eteen. Rääkkylä keskusta, omakotitalo. Kanervala, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Rääkkylä

Rääkkylässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Rääkkylä »