Muuttopalvelu Sysmä


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Sysmässä, paikkakunnalle Sysmä tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Sysmässä.

Tutustu myös Sysmässä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Sysmä »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Sysmässä

Muutto tai kuljetus hakusessa Sysmässä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ylitti kaikki odotukset. Ystävällinen ja KIIREETÖN palvelu. Teki muutosta todella helpon!

Muutto Riihimäki - Joensuu

Muuttomiehet olivat paikalla sovitussa aikataulussa, ja muutto sujui erittäin joutuisasti ja ammattitaidolla. Kaikki tavarat kulkivat ehjinä perille. Porukan hyvä fiilis ja korkea työmoraali näkyivät ja kuuluivat, ja toiminta oli luotettavaa ja ammattitaitoista. Kiitos tuhannesti superhyvin hoidetusta muutosta, erittäin lämmin suositus tälle firmalle!

Muutto Vantaa - Helsinki

Erittäin positiivinen kokemus muuttofirmasta! Kaikki toimi sujuvasti ja helposti niin yhteydenpidon osalta kuin itse muuttokin. Pisteenä iin päällä lisäpalveluna muuttosiivous! Suosittelen ilolla!

Muutto Hyllykallio - Seinäjoki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Sysmässä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Päijät-Häme

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kuhmo - Sysmä, 60 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa on 2 kantajaa molemmissa päissä muuttoa. Emme tarvitse laatikoita. Apua tarvitaan pesukoneen kuljettamisessa asunnosta autoon ja toisin päin. Suurimmat huonekalut ovat pesukone ja sänky. Sohvia tai isoja hyllyjä/piironkeja tms. ei ole. Muuttoauton saa ajettua molemmissa päissä talon eteen. Kuhmon asunto on kerrostalo ja Sysmän päässä on kaksikerroksinen rivitalo. Kuhmo keskusta, kerrostalo. Sysmä keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sysmä - Lahti, 70 m² rivitalo kolmio
Tavarat hyvin pakattuja ostopahvilaatikoihin. Kirjoja varten tarvitsen muovisia muuttolaatikoita (12kpl - tai mitä sisältyisi muuton hintaan?). Muutamia painavahkoja antiikkihuonekalua + astianpesukone - muut huonekalut normaalipainoisia mutta myös vanhaa huonekalua. Ei sohvaa. Ei mattoja. Ei säilytysvaraston muuttoa, lukuunottamatta polkupyöriä. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. On vielä tarkastamatta kuinka korkea auto mahtuu muutettavan kohteen sisäpihalle, josta lyhyin matka kantaa muutettavat tavarat. Mahdollisesti tarvitsen isompia kalusteita varten 2 miestä. Muutto tapahtuisi 15. - 23. välisenä aikana. Sysmä keskusta, rivitalo. Kartano-Paavola, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Sysmä, 59 m² kaksio
Muutetaan vain huonekalut (ruokapöytä tuoleineen, 2x80cm sänky, kirjoituspöytä, kaksi lipastoa, sohva, kaksi kirjahyllyä, kissan raapimapuu, kenkäkaappi, pyykinpesukone), muuttoauton saa oven eteen molemmissa osoitteissa. Kantajia omasta takaa yksi tai kaksi eli kuljettaja riittää. En tarvitse laatikoita ym pakkausapuja. Kasakkamäki, rivitalo. Sysmä keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sysmä - Kurtakko, 80 m² omakotitalo kolmio
Kantoapu, laatikot omasta takaa. Isoimmat huonekalut sohva, makuhuoneen sängyt. Ei kodinkoneita. Muuttoauton saa oven eteen. Vähän varastotavaraa, myymälähyllyt kevyet. Kyseessä kotimuutto. Sysmä keskusta, omakotitalo. Kurtakko, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Sysmä

Sysmässä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Sysmä »